Майка ми не ме разбира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми не ме разбира
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1229 пъти
Здравейте,
На 16 съм, вече почти 17 и от години не се разбирам с майка си. От както се помня ми е повтаряла че не ставам за нищо, че съм малоумна и тъпа, че нищо няма да излезе от мен.. Болеше ме, все пак това е майка ми, винаги съм искала да се разбирам с нея, да споделям с нея и да се разбираме но това е невъзможно. преди 3 години се запознах с първата си любов, буквално беше любов от пръв поглед, предложи ми още в деня в който се запознахме и все още сме заедно. Той е един от главните проблеми на майка ми, не го харесва и ми забранява да излизам с него, налага се постоянно да лъжа и да се крия къде съм и с кой съм, а когато ме хване съм наказана и се карам с нея докато не получа някоя нервна криза. Опитвала съм да говоря с нея, да я накарам да ме разбере, да се запознае с него но тя е инат и не иска и да ме чуе. Вижда че от 3 години няма ефект от всичките наказания и караници, все още съм с него и не бих се отказала от него, дори ако трябва да избирам между майка си и него. Той е бил до мен и ме е подкрепял така както тя никога не го е правила, много по добър човек е отколкото тя някога би могла да бъде и просто не знам как да постъпя. Тя за мен не е човек който знае как да възпитава децата си, това не е начина, с бой, крясъци, наказания.. Бях в депресия много дълго време, на 17 а не мога да излизам до по късно от 8 и половина, не мога да излизам петък вечер защото "пак ще се виждам с ония" и това не го понясявам вече.. Писна ми, остава ми още 1 година докато завърша и се махна но три години търпение, надявайки се че нещо ше се промени.. Че тя може да се промени.. Изчерпа се. Не искам да се крия повече, не искам да чувствам че не съм достатъчно добра заради нея.. Дори не знам какъв точно съвет искам да получа, а дори и да получа навярно няма да помогне, но все пак трябваше да го напиша и да споделя с някой...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: 8e47376aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нормално е на тези години да си имаш приятел и ако баща ти го одобрява той да говори с майка ти и тя може вече да те пуска да излизаш с него. Ще ти има доверието.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 7af25c3335
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Какво детство е имала майка ти, като гледам си избива комплексите върху теб. Гледай времето да минава и по-бързо да си стъпиш на краката, дано да имаш реалистична преценка за това момче и ако е толкова свястно и те подкрепя си гледай живота. От скандали и нервни кризи смисъл няма, да я убедиш е все едно да спориш с радиото, така че се откажи. Дръж се добре, но достатъчно пасивно. Все пак не си на 12 г. И още веднъж, дано да имаш реалистична преценка за партньора си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker