Той иска ли нещо или си въобразявам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Той иска ли нещо или си въобразявам?
преди: 8 години, 2 месеца, прочетена 1577 пъти
Здравейте..

Момиче съм и забелязах някакво странно отношение от страна на мой съученик към мен. Мисля, че изпитва нещо но не съм сигурна. Работата е там, че аз не му давам никакви надежди, така да кажа. Държа се съвсем безразлично към него просто защото е задник, богат и вулгарен. На външен вид бива... Може да се държи както отвратително, неуважително и просташки, така и кавалерски (към отделните хора). Странна комбинация... Та, чудя се на нещата които забелязах през изминалите 2 години. Първо бяха постоянните глупави въпроси, чиито отговори знаеше но ме питаше, сигурно за да ме заговори... После заминахме с класа заедно и вечерта се напихме - аз колкото и да пия мога да си мисля съвсем трезво, помня всичко и се контролирам (но не и физически като прекаля - започвам да повръщам и не мога да си контролирам тялото - и затова не прекалявам), и така както си седях, подръпвах си поредната цигара и пийвах, той седна точно до мен, предложи ми да отпия от уискито му - отказах - и допря коляно до моето. Ама доста здраво. Отдръпнах си коляното и продължих със скучната си дейност. Малко след това ме заговори нещо - пита ме "как съм" и се наведе към мен (мисля, че защото музиката беше силна), казах "добре" и толкова. По-късно разбрах че ми е ровено в сака - бил е той, една приятелка го видяла да излиза от апартамента... Ровил ми из дрехите, Бог знае защо.

Други случки имаше в училище - хващах го да ме гледа настойчиво, и аз го зяпвах (така правя винаги и чакам другия да отмести пръв погледа си) и тези случки бяха чести. Хубав е, чист изглежда, но е богаташки пикльо което е главният проблем. Също така е и женкар, менка ги по няколко... Пък и ние сме коренно различни - аз съм зубърче, а той двойкар; бедна съм, той богат; мисленето му е елементарно и предвидливо което за мен го прави скучен и други такива различия.

Вече в продължение на две години става това и не знам как и по какъв друг начин да му покажа, че не искам да имам нищо общо с него? ! Не искам да говоря с него, досадно ми е. Просто по някакъв начин да му стане ясно и да спре с тъпотиите.

Благодаря на всички предварително! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 месеца
hash: fdd23dcff3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "по какъв друг начин да му покажа, че не искам да имам нищо общо с него? ! Не искам да говоря с него, досадно ми е. Просто по някакъв начин да му стане ясно и да спре с тъпотиите. " -другият начин е не с "ПОкажа", а с обикновеното кажа. С показване се изразяват чувства, а с казване се изразяват мисли. Изрази си мислите, както го правиш тук с писане. Той не е гадател, та да ти чете мислите, просто му кажи какво мислиш и му кажи, че ти е неприятно да е близо до тебе. Ако е умен ще те разбере, ако е лигльо(изглежда да е перверзен, щом ти рови в бельото), ще продължи да се лигави. Тогава положението става по сериозно и само с приказване няма да стане, ще се наложат по радикални мерки. Първо опитай с казване и пак пиши, да научим резултата. Ееех, младост, младост!!!

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 93cb166b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами кажи му го в лицето или го нарани по някакъв начин. Кажи му да умре. Аз така правя с всички, които не ги искам.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 5d8f41417e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ще станеш негова. И той го знае, и ти също. Защо бавиш нещата? !

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 9fd0cfa70c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ахаааа... като започнах да чета историята ти, мислех, че всъщност искаш да имаш нещо с това момче, а явно не е така. Ако си сигурна, че нямаш нищо към него, просто го игнорирай и той рано или късно ще престане. Трябва да си по-рязка и студена, за да не си мисли, че се правиш на недстъпна- нещо, което понякога се харесва на типичните "женкари", да преследват плячката. Ако той има голямо его, както го описваш, със сигурност няма да му е приятно да не го отразяваш. А ако пък случайно се нахъса повече, просто му кажи, че нямаш желание да се занимаваш изобщо с него. Недей да правиш сцени, ами съвсем спокойно си му го кажи, очи в очи. Това ще е голям удар по самочувствието му и след това няма да те притеснява повече.

 
  ...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: f298f4aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Кажи ну в лицето : Не те харесвам, няма да се получи между нас! Не си мой тип! Точка по въпроса. Ако продължи говори с вашите и подай оплакване срещу него. Друг вариант е да смениш училището така няма да го виждаш повече.

 
  ...


...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 2bc68dad4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката:

Здравейте всички! Първо благодаря ви за коментарите. :))
Реших да направя както ми каза номер 2, но индиректно. Не знам дали схвана или си помисли че се шегувам обаче. :D Казах нещо като: "човек трябва да е доста глупав да тръгне с теб" и следващия час доведе три момичета (бройкача -_-), говореше с негов приятел какво щял да прави с тези момичета след това, и говореше доста "дискретно" точно пред мен. Ами... Мисля че се получи, пък знам ли. Хахаха

Много ме разсмя обаче номер 3, хахахахаххахаха. Дадох ти 5 звезди за майтапа ;)

Номер 1 - добър съвет, но кажа ли му го директно ще започне да обижда за да се прикрие и само ще ме изложи пред всички. :)

Номер 4 - бях студена и го игнорирах постоянно. По-ясен знак от този здраве му кажи. :D сигурна съм, че не искам да имам нищо общо с него. :) Ще те послушам (както и номер 1) и ще му кажа директно ако не спре след днешната случка.

Номер 6 - прекалено крайни мерки предлагаш...


Благодаря ви! :))

 
  ... горе^
преди: 8 години, 2 месеца
hash: aa6812f499
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Много сте смешни! Навсякъде, във всяка тема, където ученик има проблеми в даскало, му казвате да се измести! Да кажем, че училището е елитно и хубаво. Харесало я едно момче и айде вече да се местя! Да си съсипе бъдещето ли искате... заради това, че някакъв я е харесал. Радвай се! Това значи, че те харесват!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker