Без никого - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Без никого
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1345 пъти
Здравейте! Казвам се М. и съм на момче на 13 живея в София от 2007 г.
Израснах с едни и същи хора от моето училище, в което дойдох още от първи клас. Нямах никакви проблеми до тази година с никого, социалният ми живот беше доста напреднал в пети клас-без тревоги, без умора, нищо.
Дойде седми клас, който тотално срути свободното ми време, контакти и социален живот. Постепенно губех приятели, а в седми клас дори и най-близките. Постепенно се превръщам в зубрач, имам оценки, контрастиращи се от миналите години, завърших с пълен успех за срока, но само това ми дава упора да продължа в същия дух.
Последните месеци станаха проблеми между хора, които ме намесиха в тези ситуации, за които дори и нямам общо. Превърнах се в повод за наддяла между двама души, но в последствие стана по-зле-намесиха се и още, всичко стана гадно и се оказах най-големият губещ. Загубих всичките си най-близки, както вече и добрите ми приятели. Губя контакт с всекиго, или пък се скарват допълнително с мен, виждайки, че са заели вече и те страна в този конфликт.
Всичко не е като преди, не ми липсват вече, но просто исках да споделя на вас, читателите, които са наясно с тези ситуации. Благодаря ви предварително!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: bb268841fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първото, което искам да ти кажа, че те разбирам напълно и аз преминах през това, но лошото при мен е, че бях не на 13г. като теб, а на 20г. От което става ясно, че моята ситуация беше много по-тежка и необратима, останах сама, загубих всичките си приятели, независимо, че и аз като теб нямах вина, но просто всичко беше криворазбрано.

Мога да те успокоя само, че 13г. е трудна възраст, възраст на промени хубави и лоши, които в повечето случай не зависят от нас самите. Ще срещаш много хора през целия си живот - истински и фалшиви, лъжци и използвачи, но това не е причина да съдиш и нараняваш себе си. Ти не си виновен, просто хората са такива и не можеш да ги промениш. Има и друго, че те може просто да ти завиждат за отличния успех и това да ги настройва срещу теб.

Съветвам те да учиш усилено както сега, да се подготвяш за изпити за ново училище (ако ти предстоят такива), да спортуваш, да се забавляваш, като цяло радвай се на живота и ще разбереш, че не са ти нужни "приятели", за да си щастлив.

Вярно е, че човек понякога има нужда от приятелско рамо, съвет или подкрепа, но по-добре сам или с малко приятели, отколкото с много и фалшиви. Аз също се чувствам сама понякога липсват ми приятелите от детските години, с които сме израснали заедно, но пък в крайна сметка за жалост много малко приятелства от тази ранна възраст остават "живи". Хората се променят, интересите им също. Лично аз от детските си години има 1, 2 истински приятелки, които винаги са били до мен и честно казано са ми достатъчни.

Имаш цял един живот пред теб за нови запознанства, приятелства, връзки. Радвай се на годините си, защото след време ще ти липсват, а за други неща има време ще отидеш в университет, после ще започнеш работа, там според мен се градят по-стойностните приятелства.

Например след като аз срещнах човека за мен целия ми живот се промени и той зае огромно място в живота ми, половинка и приятел ми е едновременно. Аз съм доста по-голяма от теб и е нормално, но и твоето време ще дойде.

До тогава ти желая успех във всяко начинание, не погубвай себе си и не се променяй, а тези, които си струват ти ще ги познаеш! :)))

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a6c18e8395
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Млад си още! Ще си намериш много по-стойностни приятели! Не се отчайвай, едва на 13 си. Знаеш ли още колко хубави моменти ти престоят?
Поздравления, че поставяш ученето на първо място. Аз също бях така и много ми помогна напред в живота. Довери се на инстинктите си най-вече. Прави занапред всичко, което мислиш за добре. Разбира се, че като учиш, няма да имаш време. Има моменти, в които се чувстваш изключително самотен ( от опит го знам), но в крайна сметка излизаш ти победителят, защото хората идват и си отиват, а това, което ти е останало в главата- трудно. Има още много време докато попаднеш в правилната приятелска среда, но тогава ще си доволен, защото ще знаеш, че си е струвало всичко това, което те е довело до тук.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6362bead7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Сега, в 7 клас, е важно ученето, за да можеш да влезеш в хубава гимназия. Добре правиш, че учиш. Това не те прави зубрач! Разбира се, можеш да поддържаш контакти с приятелите си. Ученето не е пречка за това. Можеш спокойно да съчетаваш много неща, стига да намираш време за всичко! А приятели не се губят току-така. Това само означава, че те не са били истински и са те изоставили. ;)
Влез в гимназията и там ще се срещнеш с нови хора и ще завържеш нови приятелства, вече по-стабилни.
Успех при кандидатстването! :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3af88382c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Гледай напред, не мисли толкова за миналото. Тепърва ще се запознаваш с все по - интересни и готини хора, особено в следващите 10 години, така че споко.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker