Как да постъпя - той е на 32 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да постъпя - той е на 32
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2462 пъти
Здравейте. (Ще помоля модераторите за пореден път, да ми пуснат историята, защото ми е важно. Преди няколко дена пак писах, но така и не бе одобрена) Аз съм на 16, той е на 32. От скоро започнахме да излизаме. Той е разведен, с дете. Запозна ме с дъщеря си, тя е на 5. Знам, какви коментари ще последват. Не съм лудо влюбена в него, просто ми е приятно в неговата компания. Харесва ми, защото мога да си говоря с него за всичко, умен е. Последната му връзка беше с момиче, което е две години по-голямо от мен, бяха заедно няколко години. Не говори лошо за нея. Вече се напатих от 'любови', имала съм 2. И двамата постъпиха по един и същ начин, подиграха се с мен, използваха ме само за секс. Затова и вече се отказах. Сега гледам някой с който да ми е добре. Проблема ми е, че лъжа родителите си когато излизам с него. Знам, че ще реагират остро, но въпреки това се замислям дали да не им кажа, защото ми омръзна да се крия. Не знам как да им кажа и дали изобщо да го правя. Рано или късно ще разберат. Знам какво ще си помислят и за него, но как да им кажа че искам някой с който да ми е добре. Че ми омръзна тези, които обичах да се възползват от мен и да ме зарязват.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 5a72c871cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти!
Намери си приятели, с които да споделяш!
Този възрастен няма АБСОЛЮТНО никаква изгода да те прави сериозна приятелка по ред много причини.
Нито пък вярвам, че малката му дъщеричка ще те приема като "мащеха", а по-скоро като по-голяма кака, с която да си играе.

Този мъж нито ще те чака докато си свършиш евентуалното висше, нито ще те дари с вниманието, което ти така жадуваш, от различни поколения сте и разликата в мисленето е огромна. Следователно, простата логика води до извода, че този мъж си пада или леко "педофил", или възнамерява те ползва като секс играчка.

Не го познавам мъжа, но ако се замислиш сериозно над думите ми, ще осъзнаеш, че ти дефакто нямаш място във вече изграденото му семейство и веднъж след като те прелъсти, ще му охладнеят рязко чувствата му към теб и ще те остави, ще видиш. Не му трябваш.

Не си нанасяй допълнително любовни травми и разочарования, стегни се и потърси, ако трябва и в нета, човек близък до годините ти, с когото да водиш стойностни разговори.

Ели, 16г.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a152a0752b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка и този няма да е по -различен повярвай ми! За него ще си просто поредната бройка, освен това има и дете и разликата ви е голяма. Кой дъртак кажи ми не би се зарадвал да мине нещо по -младо? Ако не искаш да страдаш трети път бягай надалеч от тоя! Фокусирай се върху ученето, излизай с приятели и засега никакви момчета и мъже, когато му дойде времето ще срещнеш правилния човек!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a9895da5eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Mного ти е рано за връзки, защо ти е разведен с дете, учи си уроците, за гаджетата има време живота и дълъг. На него му е лесно с ученичките. Вие все бързате да не изпуснете, след някоя друга година ще се разделите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: ce783245c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ако този не е с нагласата да те прибере у тях като завършиш училище да му чистиш и готвиш и гледаш детето, вместо да отидеш да учиш някъде тогава няма нищо лошо да си излизате и секс да си правите.

Стига да не започнеш да съобразяваш живота си с неговия - всичко е окей, защото ти имаш много път да извървиш докато стигнеш да семеен живот. И за това може би вашите ще са против, ако разберат. Но ако поставяш себе си и своите планове за своето бъдеще като самостоятелна и независима личност, то тогава не би трябвало да има проблем.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d2f238b78e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Аз съм горе-долу на същата възраст като него. Честно казано, най-вероятно и той иска да те използва само за секс. Истината е, че човек на нашата възраст няма какво да си каже с момиче на вашата, не може и дума да става за някаква емоционална връзка. Просто не се получава. Пази се от него, 100% ще те използва за нагона си и после ще те захвърли.

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 23f4e8ca08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж - нормално е да ти се струва умен, независимо дали е такъв или не. Просто има много по-голям опит, животът му е поднесъл повече ситуации и е естествено да можеш да научиш от него неща, които не знаеш, да ти е интересно. Ти дали си му интересна и на ниво? В повечето случаи мъжете на възраст споделят, че не им е интересно да разговарят с ученичката, с която излизат като "гафжета" (била съм и свидетрл) и е нормално. Ти тепърва има да се наживяваш и твоето наживявсне е различно от неговото. Ако ти беше на 20-25 години, щеше да е малко по-различно, но ученичка? Гледай, вземайки от него да не загубиш много повече.
А той какво мисли по въпроса дали да кажеш на родитрлите си?
И ти може да искаш да им обясниш, че искаш някой, с когото да ти е добре, но не значи този някой е той.
Каквото и да кажем, изборът и опитът са твои. Късмет!
Ж 29

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d607d406cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Нямам намерение да се задълбочавам с него. Още повече да спя с него. Просто не ме привлича по този начин и не мога да си се представя с него. Понякога му позволявам да ме целуне, но не мога да кажа, че ми е приятно. Няма тръпка. Всичките ми приятелки си имат някой с когото да споделят всичко, който да ги води на кино, да ги носи на ръце, а те от своя страна ги използват заради колите им. Последния ми приятел дори не ми се обади за 14 февруари, стоях вкъщи и го чаках. Всички двойки си бяха заедно, а аз стоях сама. Реших че и аз ще си намеря такъв и ще си гледам изгодата. До сега винаги съм поставяла човека до мен на първо място, а в замяна нищо не получих. Реших, че е крайно време да се стегна и да спра да го правя. Затова съм с него, има хубава кола, носи ме на ръце и ме уважава.
От авторката

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 754986ea92
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Бре, на 16 пък с колко опит! Недей се занимава с мъж на тази възраст, който би обърнал внимание на хлапачка, колкото и зряла да изглеждаш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 37d4646f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето мнение е малко по-различно от горните!
Първо искам да се замислиш:
1. Влюбена ли си в него? Ако да защо?
2. Готова ли си след две години да започнеш да му прислугваш на него и на дъщеря му?
3. Мислиш ли, че този човек е влюбен в теб? И докога?
Аз имам приятел /просто и само приятел/ на 30 години, също с него имаме горе-долу като вашата разлика. С него имаме прекалено много теми на разговор, всеки ден от 3 години излизаме и въобще не сме толкова различни. Но винаги има "но" - аз не познавам твоя човек и не зная дали е като моя, второ - вие претендирате да сте заедно, докато ние сме само приятели. С това аз искам да оспоря гореспоменатите коментари, че като имаме 15 годишна разлика (приблизително) нямаме общи интереси и теми, еми НЕ е вярно..
Преди да правиш секс с него /дано още да не си/ много добре го обмисли. Стигне ли се до секс ще има 3 варианта - да те зареже веднага, да се възползва още малко, като ти хвърля прах в очите, докато не му омръзнеш и не намери нова/70% давам на този/, и трети да останете заедно и пак питам, но докога?? Защото се знае, че завинаги няма да е...
Аз ще те подкрепя, каквото и да решиш! Знай, че стоя за теб, дори да не се познаваме!
Късмет, мило момиче!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: c2c2559e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Като видях, че си писала, че имал връзка с 18 годишна, е ясно, че е загорял чичак, които задоволява финансово теб и другите малки момиченца, които имат нужда от пари. Тежко ти за бъдещето ти. Кат поиска да се жени пак ще си прах в очите, малката.

М20

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dd49620f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Момиченце, като прочетох последния ти коментар и ми стана жал за теб. Ти мила, за себе си ли живееш или за мнението на другите? Какво като те имат гаджета, а ти не? Явно си яка комплексарка. Съжалявам те дано не станеш поредната кифла търсеща си чичко паричко да я издържа! ж. 22

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d607d406cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Казах на родителите си, но ги излъгах че е на 26. Казах им че е разведен с дете. И само толкова. Не съм им го показвала, защото далеч не прилича на 26 годишен. Казах му и на него, каза 'ами хайде да ходим да ме запознаеш'. Не исках. Като цяло в града не се говорят хубави работи за него. Казват, че е сутеньор. Не вярвам на такива неща, докато не се убедя. Градът ни е малък, само интриги. Аз също съм била обект преди година и знам че и сега ще бъда, но не ме интересува. Тук всеки гледа да очерни някой. Когато видят някой който е щастлив, гледат как да му го развалят. Злобни са и завиждат хората тук. Нямам търпение след някоя и друга годинка да се махна от тук.
От авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fc1c5d746f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нали от сега си знаеш, че тази връзка няма бъдеще? А иначе щом ти е симпатичен, нищо не ти пречи да сте приятели. Обаче човекът е два пъти по-възрастен от теб и при това с дете, така че изобщо не разчитай, че ще се влюби сериозно в 16 годишна. Най-много да преспи с теб няколко пъти, да се позабавлява, че и накрая да се похвали на всичките си приятели, че е забил 16-годишна и накрая ще те остави с разбито сърце и с гадното чувство, че си била използване. За това не си го причинявай! Ако толкова ти харесва, излизай с него, говорете си, но нищо повече! Иначе ще съжаляваш дори и вашите да не разберат.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d607d406cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   От авторката.
Когато съм с него се чувствам добре. Виждам в него сигурност, грижовност. Може би го приемам повече като баща (моя не се занимава с мен, винаги ме е подценявал, обиждал, а и обича повече брат ми). Но когато остана сама се срамувам от себе си. Знам каква изглеждам в очите на хората. Не ми прави особено впечетление от другите, но когато някой който ти е близък и ти каже 'и сега какво деца ли ще гледаш, падаш ми в очите' боли много. Още ми е пред очите как ме изгледа и си тръгна. Вече се замислям дали да не кажа на 'приятеля си' да не ме търси повече. Но имам чувството че ще ми липсва, много бързо се привързвам към хората. Мислех, че ще мога да съм като повечето, да използвам някой без да се чувствам виновна, без да се срамувам от себе си. Но не е така. Просто не мога. Не искам родителите ми да се срамуват от мен.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 481b336bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   10, това че ти си мислиш, че имате пълноценно общуване, не значи, че е наистина така. Не го приемай като обида, просто ако твоя съзнателен живот е започнал преди 5-10 години, то неговият е започнал преди 20-25. Ти си се сблъсквала само с проблемите си в училище, той се е сблъскал с истинския живот. Да, може да си бъбрите, вярно е, тук си права, но за емоционална и любовна връзка сама виждаш, че няма как да се получи.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 23f4e8ca08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Е - ако този съумее да те използва, ще си го заслужаваш - предвид доводите, нагласата и намеренията ти. Дано ти даде урок!
А - и като казваш на вашите за него, не пропускай да споменеш на баща си, че изшизаш с него заради колата и т. н., искайки да го използваш без да му пускаш. Ще се възхити от морала на собствената си дъщеря!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 8bc3cdf9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Дете ти наред ли си???
Веднага кажи на бащати и да го разкара докъто не е станало късно, че нищо чудно утре да ти надуе корема и да те натири.
Разбира те? - Абе той ако беше нормален щеше ли да излиза с теб бе момиче той може да ти е баща, един нормален мъж на неговите години няма да излиза с ДЕТЕ!
Ако е до 25г. добре, ама той още малко ще е на 35, я се осъзнай малко и дъщеря му те приема като каква? - сестра можеби, така ли те представи.
Ако ти бях сестра щях да те пребия аз съм момиче на 17г. и такъв дъртак и за пари не бих целунала ти въобще грам мозък имаш ли, малко самоуважение, капка достойнство? не те ли е гнус от себе си или от него та той си е чист педофил бе ти си само с 10 години по голяма от детето му та ти може да си му дете. За мен това е ненормално просто дърт извратеняк който се възползва от теб та той утре и на детето си може да посегне щом е тръгнал по-деца кой нормален мъж ще се занимава с дете осъзнай се моляте.
А неговото семейство дали ще те приеме на тия годинки като негова жена при условие че може да си им внуче? Или ще те покаже пред приятелите си да му се смеят - не моето момиче нито едното нито другото ако някой знае и от работа могат да го изгонят, защото той си е чист педофил.
Обичай си го утре ти ще си на мястото на предната му, изоставена сама и най-много с бебе в ръце, защото той за жена няма да те вземе, ако беше толкова хубав нямаше да е сам нали се сещаш нито да се занимава с деца при положение, че има толкова зрели жени.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d607d406cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От авторката.
Лелее дойде ми като гръм от ясно небе. Излъгал ме е за годините си. На 43 е

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 57dd5071fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Леле, на 16 и вече с 2 сексуални връзки зад гърба си!? Вие на колко се про*бвате вече, на 10 ли?
Момиче, започни да мислиш за сериозни връзки чак на 23-25, сега си гледай уроците! Не за друго, ами сега нямаш нито акъл, нито житейски опит нито време за губене с подобни връзки. А това, което пропуснеш сега в ученето и в развитието си - никога няма да го наваксаш. Ще си останеш едно евтино к*рве за цял живот! Доказателство - вече те лъжат и използват както си искат.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: dd49620f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   ти уроци за учене нямаш ли та си тръгнала да тичаш по чичовци?

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e947a1dd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   БРАВО НОМЕР20!!! - ето това се нарича наистина ЗРЯЛА за възрастта си 17 годишна.

Четете я внимателно и по няколко пъти, особено ти авторке!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: d607d406cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   От авторката
Не си търся чичко паричко, който да ме издържа. Просто ми е добре с него, а когато не ме търси и не се видим ми липсва. Много бързо се привързвам и знам че трябва да го оставя, но всеки път си казвам 'следващия път'. Искам да прекарвам повече време с него, а не около час и половина. Не знам какво да правя, хем искам да го оставя, хем не мисля, че ще ми е по-добре без него.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6120680f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Много ми се иска да знаех кои са вашите и да ги известя за това какво прави милата им дъщеричка в свободното си време. Сигурно ще са „много горди ”', че щерка им не и гледа уроците, а тича по чичовци! Ако ми беше дъщеря не ми се мисли как щях да те сложа у ред малката!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 6120680f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Той може да ти бъде баща бе момиче!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: fc1c5d746f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   "Браво" авторке! На 16 и си се хванала с мъж на 40 ! Това си е направо... нямам думи! Че той сигурно е по-възрастен от баща ти! Ама какво да ти обяснявам. Те хората са ти го казали вече, сега ти е времето да учиш, да се развиваш и да работиш за бъдещето си, а не да излизаш със застаряващи чичковци. Ако искаш-ще го разбереш, ако не и 1 000 коментара да ти напишем, ти пак ще си знаеш твоето и ще продължиш, ама да ти кажа нищо добро няма да излезе от това. И то не само заради възрастовата разлика. Самият факт, че си е позволил толкова безобразно да те излъже за годините си вече ясно говори какво му е мнението за теб. Ясно е, че си поредната играчка, с която ще се позабавлява за известно време (най-вероятно докато те убеди да легнеш с него) и после когато няма да си му интересна ще те зареже. Пък ти си вярвай, че човекът е лудо влюбен в теб...
Уж всички твърдите, че сте умни и разумни момичета, пък се оставяте разни чичковци да ви използват по толкова гнусен начин. Сега ако се окаже и че в същност дори не е разведен и все още живее с жена си и детето, направо ще е класика в жанра! Не една или две такива съученички имах, ама "той не живеел с тях и мислел да се разведе, ама чакал детето да порасне малко... " и глупачката, вместо да си живее живота и да се радва на младостта си, си губи няколко години да чака жененият си любовник да се разведе. Което, разбира се, никога не става! Та добре си помисли в какво си се забъркала, защото заради един такъв чичко можеш целия живот да си провалиш! Да не говорим за емоционалните рани, които ще ти останат за цял живот. Зарязвай го тоя лъжец, преди съвсем да те е оплел в мрежите си!

 
  ...

...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d607d406cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Вчера му казах, че искам да се видим. Каза добре и че на другия ден ще се разберем. Доста чаках да се обади. Явно вече не иска да се виждаме. Разбирам го, аз по никакъв начин не показвам че ме привлича, защото не е така, а когато ме целува се дърпам. Беше ми ясно, че няма да ме търпи дълго така. Сега се радвам, че не ми се обади, така виждам нещата от друг ъгъл. Ако все пак реши, че иска да се видим ще му кажа повече да не ме търси. Притеснява ме дали това ще се случи, дали няма да започне да ме преследва. Знае къде живея, знае къде уча, къде ходя. Знае всичко. Наскоро когато четох подобни истории за момичета, които са влюбени в набори на баща си се чудех какво толкова им харесват, те нормални ли са? ! Повече от очевидно е че ги използват и си казах, че няма как на мен да ми се случи подобно нещо. За пореден път живота така ме завъртя, че ме постави на място на което казвах, че никога няма да бъда. Знам, че съм само на 16, но наистина доста неща съм преживяла и за всяка грешка съм си плащала доста скъпо докато не си взема поука от нея. Аз така си обяснявам много неща, всичко което ми се случва е с някаква цел. Затова не занимавам родителите си, защото урока си е за мен. Благодаря на тези, които коментираха. Разбрах. Нямам повече работа с него.
От авторката.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 281832eac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Как така няма да му пуснеш? Закво си му тогава? :D Я разтваряй веднага краката!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4b14947a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   И така тяхната връзка приключи, за няма и седмица.
На 16г. хормоните са силни и мисленето е далеч от зряло, затова и бързо се променя.
Спокойно той едва ли ще започне да те преследва, би трябвало да е запознат с това какво би станало, ако реши да те преследва. Не че няма такива, който петнят названието Педофил и затова сме трудно приети. Но е малко вероятно да те преследва.
От друга страна има и други момичета на твоята възраст и дори по - малки, които дори ще се борят да бъдат с него. Бих казал, че не си навлязла в толкова задълбочени отношения, между педофил и дете, че да си наясно с тях. Най - вероятно той скоро ще си намери друга. Така че спокойно.
Повечето Педофили не търсим някоя да ни се дърпа, а ние да я преследваме, търсим различни неща. Не бих ти ги казал, защото не би трябвало да те интересува.
Разбира се от Педофил до Педофил има разлика. Има свестни, които уважавам и престъпни който ни петнят.
Всъщност дори названието което използвате за Педофил не знам дали е правилно. Тъй като вие приемате за дете всяко лице под 18г. А според закона се допускат отношения с лица до 14г.
И твоят по - скоро бивш приятел, отколкото партньор най - вероятно ще намери лице именно на 14г. Тези лица са по - конкурентно способни.
Съветвам те повече да не излизаш самостоятелно с мъже над 23г. защото във всеки случай това са много сложни отношения и доста често дори са опасни.
Инак да би получила определени привилегии, но повярвай ми цената е доста висока.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4b14947a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Номер 30.
Има и мъже който търсят съвсем различни неща от едно непълнолетно момиче. Освен секса.
Неправилно е да мислиш, че всичко е заради секса.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker