10 години. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121553)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14408)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

10 години.
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 2137 пъти
От доста време следя този сайт и мисля, че дойде време да споделя моята история. Момиче на 18 години съм. Предпочитам да остана анонимна за това ще приемем, че съм А. Живея в малък град в който всички се познаваме. Животът ми не е лесен, дете на разведени родители съм, нямам братя или сестри. Донякъде този живот ме е направил егоист. Преживях трудно раздялата на нашите. Периода от 5 до 7 клас беше важен за мен. Наложи се да порастна по-бързо от връстниците ми. Промених се.. Много. Чувствам се доста по-различна от съучениците си и всички хора около мен. Може би просто ни вълнуват различни неща. Нормално момиче съм, но от страх да не остана наранена от най-близките си винаги съм се държала по-грубо и студено към всички. Не разговарям мнохо с хората, не защото не искам, просто не си падам по празните приказки. И както във всеки град има хора наричани "феймъс" в моя град мен ме оприличават ма такава. Е, аз не мисля така. Не се интересувам от чуждият живот и очаквам същото в замяна, но уви.
Ето и историята..
Когато бях 3ти клас.. Нашите тъкмо де бяха развели. Майка ми се запозна с едно семейство, което имаше двама сина. Ефин по-голям и един по-малък. Прекарахме ефна седмица на вилата на дядо ми, която беше доста далеч от града. Никога няма да забравя тази седмица..
Момчето, което беше по-голямо. Ще го наречем К. Не знам дали е възможно да си на такава крехка възраст и да се влюбиш, но при мен се случи. Нали знаете тази невинна детска обич.. Но той беше с 4 години по-голям от мен. И не ми обърна никакво внимание. Родителите ни разбраха за това, че може би имаше нещо, но и те не обърнаха внимание. Годините минаваха... Нашите семейства станаха доста добри приятели.. И днес 10 години по късно.. С това момче все още поддържаме взаимоотношения. Вече не толкова невинни както беше преди.
Преди около година намерих смелост и признах чувствата си към него. Поговорихме доста.. , но той не отвърна на тях. Оправданието беше, че не иска да ме нарани и семействата ни да се скарат. Бях съсипана. Отне ми време да премисля всичко. Имала съм връзки с други момчета през това време.. Но никой не е като него. Никой не може да ме изкара извън кожата ми за ефна секунда и след това с един поглед да оправи нещата. Продължавахме да поддържаме контакт, да си пишем, да се виждаме семейно. Когато започнах да ходя по дискотеки, започнахме да се засичаме по често.. Бях щастлива да го виждам, дори и да не си говорихме там. Миналата година към лрая на лятото преспахме заедно. Но не беше секс. Беше просто спане. Не съм го чувствала по-близка никога. Прегръщаше ме и ме целуваше през цялото време. Чувствах се специална. Той е груб и арогантен тип. Имащ се за нещо повече от всички. А аз.. Аз съм точно обратното. Мълчалива, спокойна и примиряваща се. Когато беше с мен се променяше. Беше друг човек.. И все още е така. Въпреки, че имаше сексуални контакти и с други момичета, въпреки че ходеше с различни през 2/3 месеца. Накрая винаги се връщаше при мен. Много пъти съм му казвала за това колко специален е той за мен и че е всичко което някога съм търсила. Но той упорито отказва да бъдем заедно. Месец след това преспиване направих най-голямата грешка. Може би най-детинската постъпка. Хванахме се на бас. При което ако аз загубя ще правя секс с него, а ако той загуби, ще бъде с мен т. е. Ще сме заедно. Е, загубих го. Въпреки че той спечели нечестно.. Аз ди спазих уговорката. И съжалих. Той също. Спряхме да си пишем с месеци...
Аз си намерих приятел. Не беше като него. Беше спокоен, мил.. Не минправеше забележки как пуша, че не мога да пия алкохол. Как стоя, къде ще уча, за дрехите ми, за телефона ми, начина ми на държание. Въобще всичко.... Не беше като него. А аз търсех точно това.
Той не остана назад. Намери си приятелка. Тя не беше като мен. Не можеше да изтърпи сложният му характер. Такова момче не може да се укроти.
Разделиха се в деня, в който аз се разделих с приятеля ми.
Отново преспахме заедно. Просто спане. Заспах в прегръдките му. Исках да бъде мой. Не можех да разбера какво му е дала тя? Защо той избра нея пред мен? Ние сме връстнички. Защо обикна нея, а мен не можа?
Защо след това пак де върна при мен. Защо всеки път е така? Преди няколко дни отново преспахме заедно. Този път беше по мое желание. Но пак той ме потърси пръв.
Не съжалих.
Той е от типа момче "няма да си моя, но няма да си на никой друг".
Това е последната ми година. След това мисля да замина в по-голям град. Доста далеч от този, в който учи той. Не мисля, че ще се засечем някога пак, тъй като майка ми ще замине с мен и няма да де върнем в родния ми град скоро.
Объркващо е.. Чувството да знаеш, да усещаш, че си намерил човека който искаш. Че го обичаш въпреки всичко. Въпреки, че ти забранява да обсъждаш взаимоотношенията си с него пред който и да е, дори пред най-близките ти. Дори когато те кара да ревеш по 3 пъти на ден. В продължение на 10 години. Обичаш го когато е изнервен, щастлив, ядосан.
Това е момче за което не може да си сигурна какво мисли и какво чувства. Един ден е един, на следващия - друг човек. Имаме толкова много спомени, че всяка песен, цитат, аромат, книга.. Ми напомнят за него
. Такава любов превъзмогва ли се? И бих ли обочала пак така? Не съм съгласна с клишето "ти си на крехка възраст.. Не знаеш какво е любов" може да съм на 18, но съм живяла живота на 40 годишен човек..
След последната вечер, отново настъпи мълчание. Нито той нито аз се търсим. И двамата сме инати. Може би само по това си приличаме..
Мисълта, че ще замина и няма да го видя отново ме влудява. Все пак той ще започне работа.. Тепърва ще създава семейство и т. н. А моят студентски живот сега започва. Пътувам много... Наистина ужасно много. И в чужбина и тук. Създавам много контакти.. Просто не срещам човек като него..
Дали след още 10 години ще бъде различно? ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: 05fa8597fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Седни си на задника и учи така ще го забравиш тоя мухъл! Матури имаш мисли за тях не за него!

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: af5ba9ac02
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Прочетох го отгоре-отгоре и мисля, че имаш неизяснени отношения с баща си.
Плюс това и факта, че като цяло не си получавала достатъчно вимание от родителите си.
И в този може би намираш черти от тяхния характер/тяхното поведение към тебе, когато ти обръщат внимание и затова толкова си хлътнала по него, защото искаш да получиш това отношение, което не си получила от вашите в детството си и по - конкретно от баща си.

Наистина послушай номер1 и го остави този в миналото и отиди да учиш някъде в голям град и не си хаби психиката и емоципналната енергия повече, а си гледай кефа и мисли за бъдещето си като например от какво ще правиш пари, защото в 21 век това е най - важното, а другите неща ще си дойдат от само себе си намясто, стига да не се обременяваш емоционално с разни хора от миналото.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4c18a9bbad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Леле каква драма, какво нещо. Омръзна ми от такива истории на филмарки...

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 9e766e8553
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От тая история разбрах само, че си луда или разгонена. Буквално това ми прилича на история от някой американски филм. По -голяма пумия не бях чела. Ти друг смисъл в живота си нямаш ли освен този мухлю. Не се ли замисляш за бъдещето и след това какво ще правиш. Спомена, че заминаваш и се местиш в друг град. Е бъди на страна от тоя малумник 1 година, не контактувай с него, дори в чата, срещни нови стойностни хора, гледай си живота, занимавай се с нещо смислено, намери си призвание. И ще видим поне след 1 година какво ще мислиш за него, вероятно може и акъл да ти дошъл. Това цялото с него според мен е някаква пубертетска фантазия, буквално нимфоманска извратения. Просто се учудвам как до сега родителите и на двама ви не за разбрали кви ги вършите.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: d821584b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Този твой приятел сигурно те мисли, че си като "стоката" му-крави, овце и други селскостопански животни. Коефициента му на интелигентност се определя от това как само със суровия си поглед може да прибере всички животни в кошарата. Той не гледа на теб като на нежна девойка, а като на домашно животно. Трябвало е поне веднъж да излезе и отиде например до по-далечно място, да речем съседното село и да види малко човешки създания... как говорят, как се държат и т. н. Пък, ако е рекъл Господ и град да види какво е. Хора от вида "селската чест" ги има навсякъде. Такива едни груби, мъжкари, гледащи втренчено като разбесняла се мечка. Ще ги видиш и ти в Студенския град като дойдеш. Но както и да е, не си губи времето с такива индивиди и не мисли за него повече. На " неандерталеца" едва ли му пука за теб. Остави го да омайва по две, по три девойки на куп с мъжкарското си поведение, а ти търси стойностни хора които да ти бъдат приятели. Късмет!

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1fe8375d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Поредното глупаво момиче, водещо се от нагона си като животно по агресивни и арогантни типове което се държи лошо с околните и тези които се държат добре с нея и припада по-мъже изверги които я третират като боклук. Нещо много сбъркано има във вас. Освен това нямаш нравствени принципи и си се превърнала в опорочена блудница сменяща мъжете.
Ще цитирам а хората ще си направят изводите:

"Донякъде този живот ме е направил егоист. "

"Чувствам се доста по-различна от съучениците си и всички хора около мен. "

"винаги съм се държала по-грубо и студено към всички. "

"Преди около година намерих смелост и признах чувствата си към него. Поговорихме доста.. , но той не отвърна на тях. "

"Бях съсипана. "

"Имала съм връзки с други момчета през това време.. Но никой не е като него. Никой не може да ме изкара извън кожата ми за ефна секунда и след това с един поглед да оправи нещата. " - Колкото повече те тъпчат и унижават, държат се арогантно с теб и те нараняват, режат те и те отхвърлят толкова повече се привързваш и обожаваш мъчителя си. За стокхолмски синдром чувала ли си? Разбираш ли, че това не е нормално а е изродено и опорочено?

"Прегръщаше ме и ме целуваше през цялото време. Чувствах се специална. Той е груб и арогантен тип. Имащ се за нещо повече от всички. " - Отново същото, ти си мазохистка. Лесно бих те излекувал от чувствата ти към него ако те срещна, ще бъда още по-специален от него. Ще те пошляпвам, ще бъда още по-арогантен и груб от него, ще те вкарам в садо-мазохистични сцени, ще те унижавам, ще ти плюя в устата и ще ти пикая в лицето и т. н. Това обичаш ти! Обичаш да те третират като пълен боклук и тогава се привързваш!

"Аз си намерих приятел. Не беше като него. Беше спокоен, мил.. Не минправеше забележки... Не беше като него. А аз търсех точно това. " - Ти си виновна за това, че не е бил като него! Трябвало е да му кажеш, че си мазохистка и предпочиташ да се държат с теб като с боклук и само така се привързваш към мъчителя си. Явно е бил нормално момче и не е предполагал каква си, мислел е, че с доброто и милото си отношение, че с това да те кара да се чувстваш добре ще те спечели, но не е разбирал що за човек си. Трябвало е да му кажеш каква си за да започне да те третира и той като боклук и така да бъдеш доволна.

"Разделиха се в деня, в който аз се разделих с приятеля ми.
Отново преспахме заедно. Просто спане. Заспах в прегръдките му. Исках да бъде мой. Не можех да разбера какво му е дала тя? Защо той избра нея пред мен? Ние сме връстнички. Защо обикна нея, а мен не можа? " - Точно така, гаврите му с теб продължават и ти все повече се привързваш към него и ставаш неутешима и се питаш къде сгреших защо той отиде да се гаври и унижава друга а не избра мен? Може би трябва да му позволиш да задълбочи садо-мазохистичната ви връзка? Може би ако те връзва и бие с камшик и той и ти ще сте по-доволни?

"Той е от типа момче "няма да си моя, но няма да си на никой друг". " - Тоест садист който те смята за робиня и негова собственост която презира и унижава, но не иска да отстъпи на друг защото му доставя удоволствие да те използва и унижава а на теб ти доставя извратено удоволствие да бъдеш третирана като боклук.


В заключение искам да кажа, че презирам и изпитвам гняв към всички подобни на това момиче жени и момичета които се привързват към арогантни типове които се държат зле с тях и припадат по тях а се държат като надменни кучки и са резки и се държат обидно и не оценяват добротата на свестните мъже и момчета които имат добро отношение към тях.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: c4793b563f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторка:
Номер 3. Браво, позна. Но аз уча психология и философия. Концетрирала съм се в това. Хоби ми е. Отдава ми се. Знам в какво положение съм. Не е от това. Относно другите. :) уча достатъчно. Отличничка съм. Пробните ми матури съм ги взела със 6 :) "благодаря ви много". Не съм от филмарките. Бъди спокоен/а номер 4 ;). Исках да Знам как някой друг би постъпил на мое място. Знам къде ще уча. Приета съм вече в един университет. Кандидатствах в друг. И съм сигурна, че ще уча там където искам и специалност, която вече съм учила /икономическа/.. Ако изобщо има значение. Знам до секунда в живота си какво искам да правя. Знам къде искам да уча, живея, работя. Дори колко деца искам и как ще се казват. Имам планове за живота си и ги спазвам. Не съм 18 годишна пикла, която не знае какво да прави в живота си и мисли само за глупости. Не случайно вече разказах малко за себе си в началото...

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 4a0377d31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Значи, предполагам пишеш тук, както и повечето посетители на сайта, за да може да бъде погледната историята ти отстрани и да чуеш чуждо, безпристрастно мнение. И ето, за мен това е мазохизъм. Вкопчила си се в това момче като удавник за сламка и отказваш да приемеш фактите. Не мога да коментирам отношението му към теб в дълбочина, просто защото не съм била там, но едно е ясно, той НЕ ЖЕЛАЕ да е с теб. Каква е причината? Няма значение. Явно е достатъчна, за да е категоричен, и то.. толкова дълго време. Ти му признаваш чувства, той те отхвърля.. ти си до него винаги, той- когато му скимне.. ти го чакаш да приключи поредната мимолетна връзка, той си гледа живота. Ти си един отдушник за него, нещо сигурно, достъпно, винаги надеждно. Но явно недостатъчно привлекателно, за да е с теб. Разбира се, че винаги ще те търси, кой бяга от сигурното? Тези твои качества, всичко, което му даваш и което си, не му стигат, за да иска да сте заедно. Може да го е страх да не те нарани, или да се плаши от обвързване, но какво от това? Отказът му е факт. А ти продължаваш да се тормозиш, да се измъчваш, да го мислиш. Спри се! Каквото си могла си направила, помисли за себе си, позволи си да си щастлива!
Всичко се преживява, авторке. За някои неща е нужно повечко време, но ще мине и ще замине. Ти няма да го забравиш, но няма и да го искаш вече. Веднъж дистанцираш ли се от него, заминеш ли някъде, където ще те увлекат нови хора, места, мисли, ангажименти.. всичко ще е различно. Няма да усетиш как ще го преживееш, повярвай ми. Но спри да дълбаеш там, където не си желана. Направи си услуга, откъсни се от този човек един път и ще разбереш, че има много други момчета, които ще са до теб, стига да им позволиш.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: e4831c9934
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намали малко това голямо самочувствие госпожице! Хубаво е да имаш планове обаче нещата се променят някой път и не винаги зависят от теб. Ами ако нямаш достатъчно средства за повече от едно дете, ами ако бъдещият ти мъж не одобри имената, които си избрала за вашите деца кво правиш тогава а? Не винаги в живота нещата се случват, както на нас ни се иска! Ж. 22

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker