Motion Graphics - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Motion Graphics
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1008 пъти
Знам, че тази тема и моите интереси ще се харесат на малък процент хора, затова, ако не се интересувате от такива работи, няма нужда да четете нататък, повярвайте.

Здравейте, на 14 години съм. От известно време работя с някои от програмите на Adobe. Най-вече с After Effects. Доста дръпнах последните месеци. Развивам се най-обширно в 2D анимацията, но не анимиране/ригване на герои, ами 2D Motion Design, срещан по някои от по-модерните реклами. Е, всичко върви добре, но идва конфликтът - даскалото. Просто не ми дава една е*ана възможност да седна, да поработя върху някой проект - и киенти имам, но какво да ги правя, като нямам време! Защо няма едно училище в София, в което се изучават такива работи? Това би ми отдало възможността изцяло да се отдам на това, в което ме бива, поне малко. Ако знаете такова, ще се радвам да ми го кажете.. 7 клас съм, ще кандидатсвам някъде.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: a813037ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Мисля, че все пак може да намираш време за проектите си, ако се организираш. Ако си направиш график и отделиш определен брой часове, полагайки малко усилия, ще можеш да насочиш вниманието си върху своите проекти.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 3759754246
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж сега, и да има едно такова училище, то там няма да се изучава точно това, с което ти се занимава в мометна. Демек - училището никога няма да се напасва с желанията ти в момента.
Учене и работа са две отделни неща, понякога хобито е трето, и ти тепърва ще се учиш да ги съчетаваш, точно както правят възрастните.

Иначе за обучение и работа можеш да се обърнеш към Сокеров-студио и там да търсиш контакт с Александър и Симеон Сокерови, или с бате Радо.

 
  ...
преди: 8 години, 29 дни
hash: ce370c31d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми харесва. И аз от дете-вече пет години се занимавам, но с Фотошоп и графичен дизайн. Не съм учила никъде, но съм добра и работя това. Избери си Даскалов където да не те товарят много и да можеш да отсъстваш често без проблеми и действай. На 14 си, а вече имаш клиенти! Личи, че имаш и знания и талант... не се отказвай, каквото и да ти казват.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 47083495c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Научи се САМ. Всеки знае, че училището не ти дава НИКАКВО образование. Ако учителят ми по информационни ми преподаваше това което искам, щях да съм МНОГО назад. Просто учиш неща, информираш се, поставяш си сам летва за трудностите.

Ще ти дам личен пример. Аз съм програмист и имам връзка с всякакви софтуерни инжинери, компютърни инжинери от САЩ, пиша по форуми, търся PDF книги в Гугъл(пиратски естествено).
Когато искам да науча нещо първо се информирам с тях : "трябва ли ми? ", "от каква важност е? ", после гледам в YouTube, чета PDF книги, правя го на практика и ако срещна затруднения, питам "а сега какво, не знам къде сбърках", те ми помагат и аз продължавам. И така съм една стъпка напред от това, което искам да постигна. Всеки професионалист би ти казал, че най-добрият начин да се научиш е САМ. Училищата те карат да затъпяваш, като те слагат в рамка, ти си мислиш че ще те научат на всичко, докато те ти дават най-базовата информация много излишна информация към нея, за да те занимават с глупости.

Регистрирай се във форум, където ще е пълно с хора, които се занимават с такива работи. (Препоръчително форума да НЕ е български. ) Питай, използвай гугъл за например "best books 2d animation", записваш си книгите на лист и после ги търсиш на PDF, четеш, гледаш в YouTube, правиш на практика и така се развиваш. Плюс това ще развиеш добре и английския си! ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker