Обичам приятеля си, но си мисля за друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121201)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Обичам приятеля си, но си мисля за друг
преди: 8 години, 4 дни, прочетена 1485 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 години и си имам сериозен приятел на 23 от 11 месеца. Винаги сме се обичали, подкрепяли сме се, но той никога не ми е имал доверие, винаги ми е правил сцени на ревност, винаги е ревнувал от всичко и всеки, дори от приятелките ми. Въпреки всички скандали и незаслужени обиди, винаги прощавах всичко и не погледнах друг, защото го обичам. До сега. Точно до входа на блока ми има един сервиз за коли в който от доста време работи един мъж. Казвам мъж защото изглежда на около 26-27 години. Попринцип съм против по-големите мъже, но този човек ме завладя. Всеки път когато отивам до магазина, който е от другата страна на сервиза той стои там и ме гледа право в очите. Дори след като го подмина усещам погледа му върху себе си. Очите му са като магнит, дори понякога ако поправя някоя кола или сменя гума спира за малко и погледите ни пак се срещат. Сигурно гледа всяка жена както мен, но от известно време, често си мисля за него. Дори не знам името му нито на колко е със сигурност и не е хубаво, че мисля за друг когато си имам приятел, но когато сините му очи ме гледат някак настойчиво, усещам някакво преобръщане в стомаха. Моля изкажете мнението си и ми дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 2 дни
hash: 29ae70e3f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малка си, очите ти шарят- нормално е. Все пак наричаш 11 месеца "сериозна връзка". След като една на 14 се натиска по най-гнусния начин на един мой приятел, който е на 25, нищо вече не ме изненадва. Или една на 17, дето ходи "мега сериозно" с момче на 22, а като не са заедно, ходи да гледа как наборите ѝ ритат топка и се прехласва... Остави приятеля си, той така или иначе сигурно иска вече нещо по-сериозно, най-много да му разбиеш сърцето. Малка си, забавлявай се (с мярка, разбира се), има време за сериозни връзки.
Преди някой да ме обвини в нещо - на 23 съм, с връзка над 4 години, просто помня с какъв акъл бях на 17.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 417ed115bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих се опитал да се запозная с човека към когото изпитвам привличане, нищо, че съм във връзка.
Бих опитал с новият човек.
Да преценя струва ли си.
И да избера вариант.

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 417ed115bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1.
Като казваш, че: Една на 14 се натиска по най-гнусния начин на един мой приятел, който е на 25.
Какво имаш в предвид?
И секс да правят, кое е гнусното в случая?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 часа
hash: 429d9416ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е не номер 3, в това няма "нищо" гнусно, така ли?
Не мисля че има нещо по-гнусно на света от това...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 417ed115bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля, че знаеш моят отговор.
И въпросът е защо се отвращаваш?
Обоснови се малко.

До сега единственият извод който правя е, че изпитваш нещо, но не знаеш защо го изпитваш. Което показва, че действаш само въз основа на първо сигнална система.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d461f4fb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От авторката: Моля ви не спорете а ми дайте съвет.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e6575a724f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, любовта не е нещо, което може постоянно да се бори с обиди, скандали, сцени на ревност и толкова негативни емоции. Дори да имаш чувства, щом не получаваш нежността и вниманието, което искаш, щом не се чувстваш щастлива и спокойна с това момче, значи връзката ви няма да трае дълго. Ако си пробвала да говориш като голям човек с него, да му обясниш, че те натоварва и тези спорове са излишни, че трябва да промени поведението си, а полза няма.. работата е ясна. Може би това е първата ти любов, но никъде не е казано, че трябва да е единствената. Не смятам, че правиш нещо нередно, просто имаш нужда от нов човек, който да се държи с теб както трябва. Щом се е появила една такава симпатия, значи просто нещата, които ти липсват във връзката, вече имат голяма тежест. Дали ще се получи нещо със съседското момче, или не... ще се появи някой друг, към когото да изпитваш същото, въпрос на време е. И най-вероятно привличането ти не е насочено персонално към този човек, заради самия него, а защото е друг, ако ме разбираш. Както и да е, мнението ми е, че ако приятелят ти отказвва да промени поведението си и да се държи по-човешки, няма смисъл да продължаваш с тази връзка. Позволи си да си щастлива, огледай се за други момчета и си живей живота.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d461f4fb7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката:
Благодаря за коментарите и се надявам на още. Номер 7, прав/а си. Сто пъти съм говорила с приятеля ми да спре с обидите, че съм лъжкиня, да започне да ми има доверие, защото никога не съм поглеждала друг, но ето, че в един момент след постоянни безпочвени обвинения се появи човек който привлича вниманието ми, докато този до мен не оценя нищо. Той постоянно казва колко ме обича, но реално показва нещо коренно различно. Днес сутринта приятеля ми ми звънна да ми каже, че си правел колата при мъжа от сервиза и аз цялата се разтреперих, не мога да обясня защо. Слязох, но той първоначално не ме погледна нито веднъж само обясняваше на приятеля ми нещата относно колата. Изведнъж чух да казва "изчакай малко да пратя снимка на жената, че и купих нещо". Изтръпнах като чух. Почувствах се зле, заради мен заради това, че ме привлече точно човек който си има приятелка, че не знам нищо за него, а много исках да науча поне как се казва на колко е години. Изглеждаше на 28, но нямаше как да знам. Стана ми лошо и ми се зави свят. Докато приятеля ми ме държеше да не падна, той ме погледна за кратко и влезе в сервиза. После когато тръгвахме отново ме погледна и дойде дс говори с приятеля ми отново за някакви части. После цял ден мислех за сутринта и се чудех как да спра да мисля за този човек.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 692ea9374a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Офф, значи... като почнете така. После ще обвиниш приятеля си за изневярата. Аа маха. Дори не го познаваш, името му не знаеш а тръгнала да го харесва. Заглеждал се по теб. Ами то и аз си гледам ей така, ама не съм лесбийка? Нещо твърде много си вдигаш самочувствието. Как може да харесваш някой без да знаеш нищо за него? Щях да ти напиша, че дори не знаеш дали си няма приятелка, дали не е женен, дали не е ГЕЙ? Въобразяваш си някакъв образ в главата с него - на идеалното гадже. А дори не знаеш дали не се държи като селяк. И човека не е длъжен да седи сам, заради теб. Дори не е знаел, че съществуваш. За какво ще ти става лошо, дори НЕ СЕ познавате, никаква не си му. Стига държа сметка на околните и не се бъркай там където не ти е работата. Никой не харесва нахалници, развалящи връзки.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: c248dc7644
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, никакав смисъл няма от твоя коментар, недей да съдиш като не знаеш. Първо не съм тръгнала да изневерявам, а просто искам да се запозная с този човек. Второ - не не е гей, нито женен с деца, защото в сервиза има само един работник, който е женен с дете и жена му често идва. Приятелката на другия работник също идва, а той е на около 19 и е син на шефа на сервиза. А при човека за когото говоря никой не идва нито има халка на ръката. (видях докато носеше едни гуми). Както и да е. Такива като теб много, които само си отварят устите неподготвени. Нито ме познаваш, нито си разбрала правилно. Надявам се на полезни коментати като 1, 2 и 7.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker