Не знам как да се справя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121286)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам как да се справя
преди: 8 години, 4 дни, прочетена 1430 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17 и преди 1 месец се разделих с вече бившия ми приятел, заради много неща които сега няма да обяснявам. Бяхме заедно 2 години и половина. Проблема е, че сега не ме оставя, направо не издържам. В началото ми беше звънял в 2 часа през нощта и почна да ми приказва едни глупости за самоубийства и ужасно ме притесни, защото каквото и да е станало такива неща да ми приказва някой е просто ужасно. След като стана това усетих, че нещо се пречупи в мен, истината е, че това много ме разочарова, защото не очаквах, че ще ме подложи на това. След 1 седмица, майка му ми изнасяше лекции, че аз ще съм виновна ако нещо му стане и почна да ме обвинява едва ли не, освен това ме изуми с думите си, че аз съм ДЛЪЖНА да съм с него независимо какво става. След този разговор бях направо бясна, че някой си позволява да ми говори така и да не зачита мнението ми ( той е на 20 ), разбрах, че повече никога не искам да бъда с него и мисълта за това ме ужасяваше. Той не разбра и почна едно звънене, аз спрях да вдигам и казах на майка ми, защото вече просто не знаех какво да правя. Той даже и звъня да я убеждава да бъда с него. Представяте ли си, да звъни на майка ми, после пишеше на брат ми, направо кошмар. Сега пък ме следи, отивам на училище и гледам той минава точно по пътя с колата си и дава газ. Супер много ме натоварва и обикаля по 100 пъти. Вече ме е обзела параноя, когато ходя постоянно гледам да не ме види и заобикалям. След училище пак. Например днес след училище пак обикаля, наложи ми се да се крия зад колите да не ме види и не не е случайно, просто няма как винаги когато отивам или се връщам от училище да обикаля. Вече не знам какво да правя
много ме натоварва това, вчера си изключих чата за него, защото почна и да ми пише. УЖАСНО Е!! Не ми стига тази драма ами тази седмица имах и изпит по английски език за сертификат ( първи ) и беше доста труден и не знам дали съм се справила, а толкова много усилия съм положила и учене. Това също ме натоварва с постоянно мислене и страх затова как може да не съм го взела.

Моля модераторите да публикуват историята ми. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 3 дни
hash: b478a5832d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Блокни го в социалните мрежи. Не приемай покани на непознати после, защото може да почне да ти пише от нов профил. Купи си спрей, и си го носи винаги на удобно място. Продължавай да го игнорваш. След месец-два ще се откаже да те следи, де ще иде. Ако започне да те притеснява по-сериозно - полиция и ограничителна заповед. Майка му и тя явно болен мозък. Ако може да се движиш с брат си или приятелка е най-добре, поне да чувстваш подкрепа и да не се стресираш, че си сама. Навреме си се отървала, този и майка му не са наред.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: 89a180058c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Очевидно приятелят ти има някакви вътрешни проблеми. Не мога да си представя, че човек, който е с разсъдъка си, ще прави такива глупости... любов, любов, ама всичко си има граници. Изумена съм по-скоро от майка му, която явно се е побъркала яко, за да ти говори такива неща. Първо, синът й не е 5-ти клас, а е 20-годишен мъж, който трябва да се научи сам да се справя с живота и да оцелява емоционално. Още повече, че тя няма никакво право да те "задължава" да бъдеш с него, но явно е решила, че така е по-лесно, вместо да обърне внимание на сина си и на това, което се случва с него в момента. Откъдето и да го погледнеш, ненормална работа. Стой далеч от тези хора, кажи на близки и приятели, на семейството си, нека да знаят какво става. Ако тормозът продължи още или се задълбочи, трябва да се обърнеш към полицията. Той е на 20 и е отговорен за постъпките и действията си. Кой знае дали няма да му щукне нещо и да ти посегне? ! Няма гаранция, че няма да го избие на агресия. Ако се намеси полицията, може би ще се осъзнае и ще се успокои, без да се стига до някакви крайни мерки.

 
  ...
преди: 8 години, 2 дни
hash: b0ea8f986e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Подайте жалба в полицията за тормоз не само към теб, но и на семейството ти. Няма как да си с някой, защото той иска. Разпечатките на тел. също са безспорен факт. През нощта тел. без звук, блокирайте му номера. При необходимост смени си номера. Не влизат в разговори с него, защото е излишно. Като те следи и има ограничителни заповед, можеш и в полицията да звънеш. Като го приберат 1 път, ще те остави на мира. Не е нормално, да се криеш ти не си престъпник, а човек и имаш човешки права.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 ден
hash: 3dcc409d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Правилно си решила да не си с него. Продължавай да го игнорираш и в един момент ще спре. В никакъв случай не му се обяснявай повече, защото това ще го мотивира. Ако е нужно говори и с баща си или друг роднина мъж.
Бъди твърда и късмет!
Ж 28

 
  ...
преди: 8 години, 1 ден
hash: 6302153533
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Остави го, бе живей си и виж колко бързо пак ще дотича при теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker