Приличам на наркоман, а пък не взимам наркотици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Приличам на наркоман, а пък не взимам наркотици
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1783 пъти
Здравейте! На 18 съм и живея в не много голям град. Та проблема е, че имам някакъв ужасен поглед, нервен съм, някой казват, че вървя като пропаднал и такива глупости. Като цяло аз съм песимист, висок и слаб, на очите ми имам някакви торбички, които искам да махна но нямам идея как. Нашите ми казват, че това са вените ми и си личат защото съм слаб, но наистина много си личат. Такова лице имам все едно съм друсал пико или някакви други наркотици. Също така гледам кат заспал, напушен по скоро и някой казват, че съм гледал бледо, не знам... Като цяло аз съм човек, който мрази всичко и почти всички. Всичките си избиват комплексите върху мене. И като цяло почти всички показват неуважение към мене, защото съм гледал така на криво. Даже аз самия не знам как гледам вече не го правя нарочно просто си гледам... Ще се радвам ако ми публикувате темата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 41fb353d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Започни да ядеш и да тренираш и да видим дали ще си избиват комплексите на теб. Като за начало можеш да почнеш с лостове и след 1-2 месеца с фитнес.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2524fcc27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е от липса на енергия и тонус, зомбиране на монитор. С физическа дейност, пълноценно хранене и повече време на открито ще ти помогнат да заприличаш на нормален.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 08f4c8832c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   За торбичките можеш да погледнеш в интернет. Там ще намериш някакви съвети как да се отървеш от тях трябва да си набавяш достатъчно сън

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 9e535c559e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почни фитнес брат! Намери си някой да те научи и тренирай! Яж повече и тренирай, така ще качиш килограми, хем ще станеш по-здавословен, хем ще направиш телце за 1-2 годинки ще си бомба и никога няма да съжаляваш, че си почнал гарантирам ти! Аз почнах и за 6 месеца качих 10 килограма, не само мазно а ми повечето мускул, хубаво телце си отправих и голяма промяна в структурата и всичко, живея здравословно, избави ме от депресията, хубаво нещо е фитнеса, момче!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2755ab5e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Според мен родителите ти те потискат по някакви причини и това ти се отразява логично.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 3923518708
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Като начало се наспи и започни да тренираш някакъв спорт, а и гледай да се храниш здравословно и няма начин това да не ти повлияе на излъчването. После вече можеш да помислиш и за поведението си, така че да не се държиш като напушен или надрусан.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a061c27526
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все трябва да намериш нещо, с което да се занимаваш и да ти носи удоволствие. Препоръчвам ти някакъв вид спорт, за да имаш повече енергия и тонус и да се съсредоточиш върху нещо позитивно- да работиш върху себе си и здравето си. Не е задължително да е фитнес, може да е някое бойно изкуство, отборен спорт или плуване, каквото и да е, стига да е нещо ново и да ходиш с желание. Така поне една част от ежедневието ти ще бъде заета с по-положителни емоции.
Иначе, казваш, че мразиш всичко и всички.. ами какво отношение очакваш тогава от хората? Те нещата са навързани, не може ти да си настроен против всички наоколо, а те да ти се кефят. Дори да си бил обиждан и да си избиват комплекси на твой гръб, това не значи, че трябва да се озлобяваш към абсолютно всеки. Каквото повикало, такова се обадило, нали знаеш. Опитай се само за малко да си промениш отношението и виж какво ще стане, дали пък няма да те гледат с други очи, ако си по-приятелски настроен? Ясно ми е, че има кофти хора, лицемери, интриганти, които само чакат за какво да се хванат и да ти се подиграват. Е, такива ще срещаш цял живот. Но това не означава, че няма и качествени хора, които ще искат да те познаят и ще са от твоята кръвна група. Да гледаш винаги от лошата страна на нещата, няма да ти донесе нищо добро, това си е физичен закон. Така че, давай го малко по-спокойно, от много песимизъм боли глава.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5792048d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Започни някой спорт, ако не спорт поне се разхождай така ще се отървеш от негативното настроение. Пиши във Интернет как можеш да си набавиш хормона на щастието защото явно липсва от организма ти. Промени начина си на живот защото по този начин не носиш на себе си нищо хубаво.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 42786c21bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човек изражението ти зависи пряко от това как се чувстваш. Ти каза че си "човек, който мрази всичко и почти всички". Това ти влияе на излъчването и плашиш хората. Усмихвай се повече и екпериментирай малко с гардероба и прическата и както казаха другите почни да спортуваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker