Как да направя така хората да ме харесат - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121301)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да направя така хората да ме харесат
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1647 пъти
На 15 години съм и ми е супер кофти, когато ходя на даскало. Почти всичките ми съученички ме ненавиждат, защото съм добро и умно момиче почти по всичко имам 6. Един ден ми казаха, че съм зубарка и ми казаха, че мразят човек който има по-хубави оценки от тях. Постоянно ме използват а тетрадка по това а носни кърпички да им да и прочие. Аз им помагам за всичко уважавам ги и то много, защото когато си с даден колектив независимо какви са трябва да ги уважавам, но това при тях го няма. Гледат да ме направят смешна и проста пред другите. Има едно момче от моя клас ми се прави на приятел обаче е с тея надути и префърцунени момичета. Когато ми искат немога да им откажа, защото изпитвам страх и притеснение. Правя всичко по силите си да ме приемат такава, каквато съм но не става. Постоянно чувам различни коментари от тях, че съм тъпа грозна и прочие.
Помогнете ми какво да направя. Дайте ми полезни и ползотворни съвети.
Благодаря ви за отделеното време. Надявам се да ми помогнете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6f19eb9554
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо не споделиш със класния/директор на училището?


Във правилника на училището е написано, че НИКОЙ няма право да накърнява достойнството на останалите.

Имаш право да се оплачеш на класния ръководител и да получиш подкрепа. Не се плаши ако кажат "ами тя се защитавала със класния" - искат да те манипулират, защото ги сечеш.

Също така има голяма вероятност въпросните, , надути'' да бъдат извикани при училищния психолог.


Успех и не се давай!!



Marian^^

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d05ce92e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен трябва да не им обръщаш много внимание и да не мислиш за тези неща. Направи се на важна и се чувствай такава. Опитай се да се опълчиш на хората които не те уважават. Аз съм на 12 и също като теб искам хората да ме харесат, защото аз съм висока за възраста си(най-висока от класа съм и ми викат жираф) и се чувствам некомфортно. Не се притеснявай много, защото тези хора след няколко години няма да са около теб...

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 53a9bc79ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Просто обърни страницата. Хората уважават по-лошите и агресивни от тях, така е построена веригата от човешки взаимоотношения. Ако се заядат - ти им се ОТяди, ако те обиждат - ги заплаши. Ще видиш как ще мирнат. Аз уважение и харесване постигнах чрез бой над такива, които тормозят другите. И не се самоунижавай да им ходиш по задниците!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 23daf4ad79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Спокойно, не си единствената, която е тормозена от съучениците си!
И аз преди бях така! Те просто ти завиждат! На 100% убедена съм, че не си нито грозна, нито пък тъпа! Както се казва, остави ги да пасат трева!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1d54bef758
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На тия години, това което трябва да направиш. Е да намериш начин да се утвърдиш. Тоест ти да се мислиш, за готина. Ако ти не се мислиш за готина, ако не държиш другите да го направят, ако не им показваш, че не може да се отнасят зле с теб. Тогава няма да те приемат за нещо повече.
Може би, ти също трябва да станеш надувка, че да те уважават

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6031c3d3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   нито си тъпа, нито си грозна. аз сега съм на 25.... бая пред теб в материяла. в далечните години когато бях на 15 положението ми беше същото. с този плюс, че майка ми беше учителка в същото училище и ми се подиграваха двойно. какво стана. първата година - 8 ми клас ходех със слушалките, слушах си музичка и се кефех на живота. не слушах подмятанията, защото не ме засягат, не слушах историите защото не ме засягат. записах се на кръжок по актьорско майсторство. там намерих приятели. иначе по същия начин ми се подиграваха за оценките. обаче 12ти клас завърших първа по успех, а те едвам избутаха, та това не ги засяга. това си е твоят живот. на друго място няма да те харесат повече. бъди силна. намери си хоби което ти приляга и ще те прави щастлива независимо от положението в което си. тези хора никога няма да ти станат приятели. не се опитвай да се държиш добре с тях. ако не ти харесват отрежи ги. не им давай тетратки, не им давай нищо. просто не си им длъжна. не им дължиш нито уважение, нито добрина, нито нищо. ти имаш отделен живот. те не те уважават, а ти защо ги? не си им длъжна да им носиш кърпички или други неща. ако искат да ходят да си купят. споко ако им отправиш отпор няколко пъти няма да те харесват повече, но няма и да те тормозят с искане. отстоявай своето, бъди силна и си тежи на мястото! късмет и пиши какво става

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6031c3d3bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   нито си тъпа, нито си грозна. аз сега съм на 25.... бая пред теб в материяла. в далечните години когато бях на 15 положението ми беше същото. с този плюс, че майка ми беше учителка в същото училище и ми се подиграваха двойно. какво стана. първата година - 8 ми клас ходех със слушалките, слушах си музичка и се кефех на живота. не слушах подмятанията, защото не ме засягат, не слушах историите защото не ме засягат. записах се на кръжок по актьорско майсторство. там намерих приятели. иначе по същия начин ми се подиграваха за оценките. обаче 12ти клас завърших първа по успех, а те едвам избутаха, та това не ги засяга. това си е твоят живот. на друго място няма да те харесат повече. бъди силна. намери си хоби което ти приляга и ще те прави щастлива независимо от положението в което си. тези хора никога няма да ти станат приятели. не се опитвай да се държиш добре с тях. ако не ти харесват отрежи ги. не им давай тетратки, не им давай нищо. просто не си им длъжна. не им дължиш нито уважение, нито добрина, нито нищо. ти имаш отделен живот. те не те уважават, а ти защо ги? не си им длъжна да им носиш кърпички или други неща. ако искат да ходят да си купят. споко ако им отправиш отпор няколко пъти няма да те харесват повече, но няма и да те тормозят с искане. отстоявай своето, бъди силна и си тежи на мястото! късмет и пиши какво става

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: d1db4f86e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с тях. Когато бях ученик, мен пък ме биеха много. Викаха ми след училище ще ти разбия носа, ще си загубиш зъбите.. Биеха ме и аз до едно време понасях. Стегнах се един ден и почнах да отвръщам на огъня с огън. Който удари пръв, бие. Съвета ми към теб е да не се занимаваш с тях и да ги оставиш да говорят каквото искат. Важното е да гледаш себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cfc3dad63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не се притеснявай толкова, лично аз съм от онези префърцонени момичета, но не се заяжда с никой. Ако искаш да те забелязват ще ти сам няколко съвета:
1 когато те изпитватпоне веднъж кажи че не си учила. Какво толкова една двойка, спокойно сигурна съм че ще я оправиш, ти си умно момиче.
2 ако не си изправяш косата, започни да я изправяш. Изправената каса винаги привлича вниманието. Ако нямаш преса или маша, или вашите нямат възможност да ти купят. Вечер си прави притки, хубавата коса е от голямо значение.
3 поне няколко пъти не си пиши домашното, смисъл ти у вас си го пиши, но на училище ходи без домашно. Хората не обичат хора които са по - добри от тях. Знам че казвам пълни простотии, но също така имат ефект.
4 ходи на фитнес. Ако привлечеш вниманието на момчетата, привличаш това и на момичетата. Дори се запиши на някакъв спорт.
5 ако искаш започни да се гримирваш, но не прекалявайте.
6 ако някоя от ттвоя клас ти се репчи, не й мълчи. Кви са тея в твоя клас, никой няма право да се държи така с теб. Не се страхувай, отстоявайте себе си.
Надявам се по някакъв начин да ти помогна.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e38b3f7bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо трябва да се харесваш на всички, просот спри да се съобразяваш и "оглеждаш" в техните очи. Игнорирай ги, като пораснеш и тръгнеш на работа с всички колеги ли трябва да си приятел? Ходи на училище, тръгвай си, като видят, че си пасивна, ще спра да те занимават повече. Като ти искат нещо, кажи, че още не си го направила, или давай безразлични отговори и кратки отговори. Ще им писне. По-добре да си аутсайдер, отколкото в тази зависимост. Като ти кажат, че си зубър, просто им кажи, че си умна, достатъчно е да го прочетеш и си го запомнила, ще отстъпят назад. Страха те е завладял. Най-големите тарикати в училище, после остават на опашката в живота, но ще го разбереш след 20 г., като ги видиш.

 
  ...

...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 5c6cc03d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   От това, което описваш единствено мога да те попитам - а защо искаш хора като тези да те харесват? Нали самата ти си видяла, че са идиоти? За какво ти е тяхното одобрение?

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 85f3096f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Съжалявам много. И аз тази година бях в подобна ситуация. Знам, че е много гадно. Нищо не можеш да направиш, в безизходна ситуация си. Аз бях казала на класния си ръководител няколко пъти и тя не направи почти нищо. Предлагам ти да не им обръщаш внимание, насочи се към нещо, което ти харесва в училище - някой/я съученик/чка, момче от съседния клас... Когато видят, че вече не са интересни спират. Така стана и при мен. Не им се давай. Ти си умна и вярвам, че ще намериш начин! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e23a6eb764
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Миличка, учи си и изобщо да не ти пука за тия лигли! Живей за себе не за мнението на останалите! След време ти ще влезнеш в хубав университет ще се изучиш ще намериш добра работа докато те ще са прости чистачки, защото навярно едвам ще избутат от правене на селфита и ходене по дискотечки, момчета и купончета няма да им остане време за учене просто!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker