Води се най-приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Води се най-приятелка
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1555 пъти
Здравейте,

Искам да ви разкажа за една моя уж най-добра приятелка. С нея бяхме изключително близки и си споделяхме всичко. Но в 5 клас тя се сприятели с едно друго момиче от нашия клас. Вече сме 7 клас. Въпросната съученичка само я придърпваше към себе си и дори не ми позволяваше да излизам с приятелката си. Наскоро споделих как се чувствам и тя разбра, но след 2 дни всичко отимина.
Преди седмица бяхме заедно трите на екскурзия. Не говореха нищо. ''Най-добрата ми приятелка'' искаше да играе на една моя игра на телефона и и го дадох, но видях, че ми разглежда чатовете и снимките. И си го поисках. Тя ми го върна. Втори път го пожела и разбира се, мислейки, че това няма да се повтори и го дадох. Но тя отново ровеше в него. Казах и, че си го искам обратно и тя едвам ми го върна. След което нейната нова бфф ми се молеше няколко минути с жална муцунка, на аз и отговорих, че все пак телефона си е мой и веднага и се видяха рогата. Когато съм с ''най-добрата ми приятелка'' всичко е различно. Не се държи по този начин.
Моля дайте ми съвет какво да правя-да се мотая с тях, докато ме обиждат и унижават или просто да не общувам с тях?
Извинете ако има допуснати грешки!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 66151ab092
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи ги това не са приятелки, а използвачки и без това ще ги търпиш още една година не си трови нервите повече с тях. Дистанцирай се от тях и ще видиш как ще те потърсят щом им потрябваш тогава ги отрежи!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: a6589f9993
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човек се съди по действията, не по думите. Ако ще на думи да ти се водят вуйна и братовчедка, все тая. Спри да им обръщаш внимание. Имай самочувствие, позиция, мнение.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 8ecc5b3e4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако най-добрата ти приятелка те ценеше истински, нямаше да се държи така неуважително! Я остави тези пикли, с извинение, и си намери добродушни и мили приятелки!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: dee8d0e115
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   разкарай се от тях. такива хора в живота ти не ти трябват. телефонът е нещо лично не го давай на никакви приятели

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6f6e67255d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   на първо време си сложи приложение, което да заключва кореспонденциите ти, ако се наложи ги и трий. После в никакъв случай не давай да ти се рови, ако е истинско приятелство, те ще уважават твоето пространство. Ако и това не възприемат им кажи, че личният телефон си е личен и нямат работа да ровят в него. инъче докато се усетиш, не само ще ти четат нещата, ами може да се окаже, че пишат от твое име или ти бърникат профила, например в социална мрежа.
Много е възможно въпросната да иска да ти види неща, от завист и злоба, което няма нищо общо с истинско приятелство, а е просто подлост или любопитство.
Не се ли спрат-бягай, живота тепърва ще те среща с много хора, приятели или врагове, научи се да ги отсяваш и най-важното да не се харесваш на всички, въпреки всичко.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 2f30128b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Здравей, най-добрия вариант е да не общуваш с тях. Има много момичета с които може да изградиш хубава приятелска връзка. Не се поддавай на манипулации от твоята "бфф" след като забележи, че не и обръщаш внимание :) Знам че може да ти е трудно да я преудолееш, но с времето всичко ще мине

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0d6dcd75df
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за съветите!

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: ae86816557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е, хубава работа, ами ти сама си го казала. Обиждат те и те унижават, как можеш да ги наречеш "приятелки" в такъв случай? На какво отгоре? Явно са се възползвали, че си по-благ характер и са решили да се подиграват с теб. Недей да оставяш да те мачкат и да те карат да се чувстваш зле, това не е приятелство! Недей да съдиш по факта, че си била някога много близка с едното момиче, това не е гаранция, че тя не се е променила и вече не е по-различен човек. Само защото преди години сте били приятелки, не означава, че сега трябва да сте такива, това не зависи само от теб! За едно пълноценно приятелство са нужни 2-ма души, които на първо място трябва да се уважават. Няма перфектни оношения, всички спорят понякога и имат различия, но трябва да го има това елементарно уважение, иначе няма смисъл. Съветвам те изобщо да не им обръщаш внимание и да не се трогваш повече от тяхното присъствие. Какво ще направят? Да решат да те обиждат и да ти се подиграват, ами те и сега се държат така, а уж сте приятелки. Горе главата, ще си намериш други, с които да се сближиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker