Спешно се нуждая от помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Спешно се нуждая от помощ
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1134 пъти
Здравейте! Аз съм ужасно объркано момиче, на 16 г и спешно се нуждая от помощ, защото се опасявам, че се побърквам. Ще ви споделя моята история, но преди това трябва да имате предвид, че съм ужасно ранима рибка и приемам всичко много навътре. Имам връзка с момче от 2 години и всичко е перфектно, той е мил, красив, умен, интелигентен и винаги ме разбира, винаги е до мен... А аз съм едно лайно! Просто не го заслужавам..
От няколко месеца се случва нещо (необяснимо) между мен и един добър приятел Г. (така ще го наричам) в училище. Седим заедно, лигавим се и като цяло ни е добре... докато сме в училище. Но когато сме само двамата, извън училище, е ужасно неловко, няма какво да си кажем, все едно сме други хора, различни от тези приятели в клас.
Напоследък бях забелязала, че се ядосва за много големи глупости.. не просто се ядосва, а побяснява, започва да блъска по чина, хвърля разни неща и тряска врати... А когато го попитам какво му има, той просто ми казва "мразя да губя, скоро ще ти обясня". Това "скоро" дойде преди няколко дни... Бил е влюбен. В мен... По някаква необяснима причина, въпреки перфектния ми приятел и всичко, което сме градили заедно за 2 години, въпреки всички спомени, които сме създали; всичко рухва! Чувствам се разтърсена из основи от.. Какво? От една нова любов? Или?
Преди 3 дни, когато отиваме да си взимаме бележниците от центъра на града (в който аз НЕ живея, уча там) бях ужасно разсеяна, мислех само за това и си изпуснах спирката, докато се усетя вече автобуса почти се беше изпразнил и се бях озовала на напълно непознато за мен място. Имах 20 минути. Питах хора как да стигна до въпросното място, където щяхме да се събираме. А аз съм ужасно неориентирана и ми беше трудно да разбера какво ми обясняват. Още по - малко, не познавах тази околност. И след 30 минути лутане из града го срещах. Него! "Изгубих себе си, но намерих него. " - беше първата ми мисъл. Той също закъсняваше. Обясних му какво ми се беше случило, но не изглеждаше сякаш му се говори, затова мълчахме през целия път. И тогава му дадох бележката*. Бях написала в нея че искам да си останем приятели, че моето отношение към него не се е променило... Истината беше, че не исках да съм далеч от него. Не исках да ме избягва, да не ми говори. Но нямаше как да му призная цялата истина, няма как да кажа на едно момче, че съм влюбена в него, докато съм с друго. Това не съм аз! Просто ги искам и двамата, обичам и двамата, имам нужда от двамата, без значение с кого съм гадже и с кого просто приятелка.. Знам че това е невъзможно и трябва да избера един.. или нито един. Просто е ужасно трудно!! Никой който не го е преживял не може да разбере какво ми коства..
По - късно ми писа че не се чувства добре в "the friendzone" и поиска да си останем повече като съученици.
Когато съм с приятеля ми се задушавам! През цялото време се моля да се свършва по - бързо и да си ходя, имам буца в гърлото и съм на косъм да не ревна, чувствам се ужасно, че той не подозира нищо, че го лъжа, че лъжа себе си... И в момента в който се разделим плача и пищя, не мога повече, не мога да издържа до вкъщи, хората ме гледат, но не ми пука, просто рева с глас и тичам докато мускулите ми не започнат да горят и дробовете ми да не издържат.
А не мога да го оставя! Не мога да го нараня, не искам да страда, защото знам че ме обича, така както никой друг не ме е обичал и никой никога няма. Защото и аз го обичам! Много го обичам, просто не по този начин. Не го заслужавам, изобщо не го заслужавам, а не мога да се откажа от него, просто не мога, спомените ще ме засипят, липсата му ще ме накара да се чувствам като половин човек, аз съм част от него и той е част от мен по някакъв неописуем начин. И няма да издържа!
Реших да си дам някакъв срок.. от 2 месеца, за да разбера дали това нещо с Г. е просто временно увлечение и като не го виждам сега лятото ще го забравя. Но ако се окаже че не е толкова просто? И какво ще правя през това време, ще плача всеки ден ли? И ще се моля да не ревна пред приятеля ми и ще разчитам на късмета? Ще залъгвам него и себе си, че всичко е наред, че всичко ще се оправи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: 655673b594
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Майко, майко каква драма!
Я верно си вземи 10 години почивка и после на трезва глава започни пак с връзките...
На 16, ха-ха.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: fe865725c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моята история е абсолютно същата като твоята, с разликата, че аз съм това "Г" даже и името ми започва с тази буква.. Каква ирония. Знаеш ли какво направих аз? Спрях да излизам, пиша и каквото и да е било с въпросното момиче, вече 2 месеца, понеже тя избра да остане с уж голямата си любов, а аз да съм и добър приятел или нещо такова, жалко само, че аз давах всичко за нея, а останах недооценен, повтаряше, че не съм и безразличен и, че иска да съм до нея, а реално аз само се измъчвах по този начин. Избереш ли да останеш с приятеля си ще изгубиш "Г". Избери 1 от двамата за да не паднеш от 2 стола на земята, и се замисли за чувствата на Г, защото ако е като мен ще страда завинаги, и сълзите му ще са много повече от твоите.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4c1fe0a52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Момиче, успокой се, моля те. С плач нищо не се оправя. Като толкова обичаш гаджето си, не го оставяй!! Може и да имаш някакви чувства, повече от приятелски към Г. , но не бива да оставяш гаджето си. Разкажи на гаджето си какво става, ако и наистина разбрано и добро момче, ще те разбере, че ти е трудно. Това е наистина най- добрия избор в момента и няма да те боли и да ти е толкова трудно. Нямаш ли най- добра приятелка? Или можеш да попиташ майка си? Вероятно те знаят историята ти (или поне част от нея) и съм сигурна, че ще могат да ти помогнат по някакъв начин. Направи това, което мислиш, че е най- доброто за теб и приятелите ти. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 6358fad168
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Попитай баба си! Защото и баба знае.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 188db580fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Обичай човека до себе си. Понякога е нормално да изпитаме влечение, но именно защото обичаме половинката си, Не Допускаме да лъжем. Така че обичай приятеля си и ако не издържаш поискай от него подкрепата, защото ако те обича, ще ти помогне!

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 0475369917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мисля че ще е най хубаво ако споделиш с приятеля си какво се случва. Както номер 3 казва, ако е близък с теб и те обича, ще ти помогне. Също и като види че споделяш с него ще знае че му имаш доверие. Само трябва внимателно да си подредиш мислите и да внимаваш как ще се изкажеш. Понякога думите много нараняват, а най-лошо е когато не си сигурен в себе си какво искаш да кажеш и забъркаш каша. От опит ти го казвам.
Бъди смела и намери начин да си върнеш самочувствието!
Успех :)

Patala

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker