Всеки ден ме тормозят ;( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Всеки ден ме тормозят ;(
преди: 13 години, 5 месеца, прочетена 26625 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 12 години. В училище е ужасно! Всеки ден ме торзозят..... и то без причина.

Пример: Аз си седя спокойно и някой от класа идва и започва да ме обижда, а понякога и да ме удря. Това се случва и през час и учителите го виждат, но НИЩО не правят - седят си просто така....все едно нищо не е станало. Постоянно ме обвиняват несправедливо пред учителите и те им вярват и ми се карат, защото целия клас лъже (е, с 3-4 изключения).. ужасно е!!

Успехът също ми е лош- имам само 3-4, понякога и 2, друг път 5 и 6, но предимно имам 2,3 и 4. Но как да уча??? Те и през час ме обиждат, пречат ми, а като в междучасието тръгнат да ме ритат или обиждат, после цял час ме обиждат. Преди 2 години едно момиче ми измисли един изключително обиден прякор (сега съм 7 клас) и наговори целия клас да ме наричат така. Тя ги наговаря и да ме тормозят постоянно, а те понеже са глупави я слушат. Вече нямам желание за нищо.

Като се прибера в нас винаги съм отчаяна. Вкъщи се опитвам да уча, но все не мога да се концентрирам. Опитвам пак, но НЕ и НЕ. Понякога успявам да науча нещо, но е рядко. Просто ми писна всеки ден да ме тормозят и то от 3 години вече е така.. ОМРЪЗНА МИИИИИИ! Какво съм им направила?? КАКВО???

Казвала съм на родителите ми, а те са идвали в училище, говорили са с класа, с учителката, с директора, казвала съм на учителката, че те ме тормозят, но НИЩО не помага. Те дори се и озлобиха.

Сега пак им казах и те искат да дойдат в училището, но аз не им давам, защото учителите ще наговорят лоши неща за мене (дори и тези, които НЕ са вярни). Казах на родителите ми каква е причината, че не искам да идват и те ми казаха, че няма да ми се карат, но аз не им дадох. Но вчера като отивах на училище тате видя едно от момчетата, които ме тормозеха и му се скара, а после момчето се ОЗЛОБИ.

Вече не знам какво да правя... учителите се правят, че нищо не виждат, това, че мама и тате идват в училището и им се карат просто озлобява класа ми. То не само учениците ме мразят, а и някои учители.

Имам учителка по български, която според мен ме мрази. Днес тя четеше някакви изрази от учебника, а ние трябваше да ги намерим и да ги подчертаем. Тя прочете един и пита дали сме го намерили и пита мен. Аз казах " Още не" и тя каза на едно момче да ми покаже и каза, че повече от 3 няма да ми пише за срока, въпреки че имам 2-3 петици и то написани просто така - нито ме е изпитвала, абее нищо. А тази учителка по български още не знае как се пишат някои думи. Имала съм и още проблеми с тази учителка. Единствено по един предмет съм добра (английски), но не е от учене - просто като бях по-малка гледах филми на английски без превод и така го научих. Това ми е единствения силен предмет, но другите... направо ужас. Вече не знам какво да правя... искам всичко да е както преди беше - да имам добър успех и никой да не ме тормози. Благодаря на тези, които са го прочели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 146

преди: 13 години, 5 месеца
hash: b5c69247f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, на твойта възраст съм, не знам как се чувстваш, но искам да ти кажа, че според мен колкото пъти идвам "мама и тате" толкова пъти класът ти ще става по-злобен. Оправи се сама с тея. И на мене ми се е случвало да съм на мястото на тези, които мразиш и повярвай ми всеки по отделно се е замислял какво ти е, сигурна съм. И аз много често си мисля как живеят някои от класа ми.. Все пак се опитай да се справиш сама с тях, ти ако си седиш и нищо не правиш естествено, че нищо няма и да се промени! А ти какво си мислиш!? Че като майка ти и баща ти дойдат и говорят с класната, директорката и т.н. това ще престане? Ми не няма.. Сега те мислят за още по-неспособна да се защитиш! Затова те тормозят. И все пак не смятам, че след три години тормоз може да се направи кой знае какво! Те вече имат изградено мнение за теб! Затова по-добре се премести в друго училище и гледай да им свиеш шапките още в началото!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 6bdba00420
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Здравей,мило момиче!Искам да ти дам съвет след като учителите не вземат мерки да отнесете въпроса по-нагоре-до инспектората да подадете жалба срещу тях,нека се отиде по-далеч,защо бездействат да им се потърси сметка?Ако и това не помогна,още по-нагоре ...искайте наказания за виновните-учители и ученици...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a9f0844666
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Миличка , знам какво ти е ! Ти си момиче със силна душа , защото въпреки стреса ти се справяш ! Няма да ти е лесно и занапред , защото тепърва те чакат много трудности в живота ! Не знам как да ти помогна , освен да те посъветвам да се оплачеш в закрила на детето ! Имаш правото ! .. и ГОРЕ ГЛАВАТА ! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e7fdd2dca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка според мен твоите родители трябва да вземат адекватни мерки и да ти сменят училището ! Това е недупостимо държание от страна на съучениците ти и учителките ! По - добре кажи на родителите ти, че искаш да те преместят и си започни с нов клас и нови учителки, ще изградиш нови контакти които искрено се надявам да са по - добри :) Засъжаление подобно държание от странна на връсниците ти довежда до комплексиране на човека, а не ми се иска това да се случва с днешната младеж ! Или просто се съсретоточи върху учението в училището в което си и не обръщай внимание на съучениците си - което за мене е по - лошия вариянт, защото ще почнеш да ходиш с нежелание на училище, а като порасеш дори и да бягаш заради отношението им към теб ! Мога да тикажа само, че децата в днешно време са адски жестоки и, ако другите деца са по различни от тях - пример: родителите им имат по - малка финансова възможност или са по консервативни и не искат детето им на 12 годишна възраст да ходи с последен модел GSM и с по 20лв. в джоба, другите деца веднага го нападат, обиждат, смятат за различно, а най - лошото в случая е че всичко това идва от родителите на тези деца от тяхното възпитаване и насаждане, че те са най - добрите и т.н. Надявам се да съм ти била полезна, но най - адекватното решение според мен е да смениш училището!! Ако с мойте деца един ден се случва нещо такова, ще обърна света, за да предотваря случващото се, за да им осигоря една спокойна и нормална среда за израстване :) Поздрави от мен и успех ! От Какичка на 20г. :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 5c917bc584
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Спокойно, няма цял живот да си ученичка. Аз те съветва да изтърпиш до края на учебната година и след това да се преместиш в друго училище. Там ще си намериш приятели и ще си учиш. Не се впрягай толкова. Децата понякога са много жестоки, но ще им мине и след време може дори да сте приятели с някои от тях, повярвай ми. Сега ги тресе хормона и не осъзнават много какво правят. Ти си гледай ученето и не им обръщай внимание. След години няма и да си спомняш за тях. Успех!

 
  ...


...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 00a5aca5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Първо това си е насилие ,нямат право дори с пръст да те докосват ! Говори отново с родителите си ,нека отидат и поговорят с учителите ,ако и това не даде резултат и смяташ че не можеш да си извоюваш място в този клас ,премести се ! Колкото до успеха ти ,разбираемо е да не можеш да изкараш хубави оценки след като си жертва на тормоз ,психически и явно и физически ! Съсредоточи се над това да успееш да се измъкнеш от целия ужас и не мисли за едната '3'-ка ,важното е да си сигурна че си на Ти с материала ! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ee11baac60
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми не им мълчи..стани и им се скарай..кажи им примерно "Айде разкарай ми се от главата бе",щом не става по добрия начин,пробвай с лошо .. и без това нищо не ти е останало за губене. Тормозят те,защото виждат,че си лесна мишена,че когато те ядосват не им казваш нищо,мълчиш и не смееш дума да пророниш.Ядосай се,викай,чупи и така ще престанат!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 99bdc5a4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   аз съм на 13 другата седмица на 14 и съм в 7-ми клас. Кви са тия дрисльовзи бе да бият и тормозят МОМИЧЕ. Кви мъже са тва.. В моя клас с момичетата толкова се уважаваме и ако имат проблеми им помагаме .. стана ми адски кофти като прочетох това.. :S

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 7a808de481
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Много е гадно това, което казваш. Ясно е, че тези хора са идиоти и не можеш да ги спреш. Ти си 7 клас и тази година ще кандидатстваш, но с тези оценки и с многото ти учене ще ти е много трудно. Просто се премести 2-я срок. Това бих направила на твое място.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: a2f25c23fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей! Много ученици в днешно време са на твоето положение, днешното поколение е страшно агресивно, нещо което според мен се дължи на факта, че вие сте деца на родители, които са имали едни очаквания от живота и държавата, но остават излъгани и сега се борят и с кризата и с куп други проблеми от всякакво естество. Напрежението е навсякъде. Но може би най-много в училище се усеща това - агресията. Казваш, че учителката ти не знае нищо по български, едва ли е така, може да прави грешки в часа, но мисля че трябва най-добре ти да я разбираш, тя трябва всеки ден да търпи твоите съученици, за които казваш, че така се държат с теб; предполагам, че и в час нямат никаква дисциплина и пречат на учителката ти, така че не я съди строго, вярвай ми, на нея и е още по тежко, защото не сте само вашия клас. Доколкото твоя проблем и отношението на съучениците ти към теб, ако ти кажа не им обръщай внимание, знам че не помага;сигурно нямаш и приятели, според мен не трябва да им позволяваш подобно отношение. Поне не трябва да си мълчиш, сигурна съм че има в твоето училище някой учител, с който ако споделиш искрено проблема си, подчертавам искрено и изцяло, включително как всичко това ти се отразява на теб и на твоето учене, този учител ще намери някакъв тактичен начин да ти помогне, най-малкото ще промени мнението на другите учители за теб, ако наистина то е лошо, което е малко вероятно според мен. Помисли си с кой учител можеш да си поговориш и споделиш без да се притесняваш, как да обясниш проблама си, и двамата ще решите как да действате. Нещата трябва да се променят за теб, защото ти си в губеща позиция, ти страдаш, така че действай, и смело напред!

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 3650d152ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Смени училището!Незабавно!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: adfff89bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Защо не пробваш да смениш училиетов. Ако съм разбрал правилно си 7-ми клас, ако е така си стегни задника и седни да учиш за да влезеш на нормално място. Ето искаш да се махни амбицирай се и си го изкарай в учене.защото иначе повярвай ми ще продължиш да учиш с тези, които те тормозят и следващите 5 години. Затова направи си хубаво изпитите в влез в някое хубаво училище (1-ва , 2-ра немска, 1-ва ,2-ра английска, испанска, френска.) Всяка една от тях е на светлинни години от твоето училище особенно ако не си от София. Тези 5 месеца може да са ти най-важни в живота.

Repata

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Благодаря за съветите! Мама иска да сменя училището, но аз и тате не искаме, защото кои знае какъв ще бъде следващия ми клас... ако е по-лош?? Аз не си мълча като ме обиждат или бият. Като някой ме обиди и не престава да ме обижда и аз тръгвам да го обиждам, НО после става по-лошо - тръгва да ме удра..тогава аз избухвам и аз започвам да го удрям и тогава целия клас ми налита на бой, а мен няма кой да ме защити и излизам от стаята и тряскам вратата. През час като ме обиждат и виждам, че учителите виждат много добре какво става, но пак нищо не правят, тогава започвам да викам на този, който се заяжда с мен " Спри да ме обиждаш бе!! Какво ти правя?? Яяяя го виж ти!" и тогава другите ми казват "Ае млъкни ма" и аз им казвам "Нема да млъквам бе" и учителите пак нищо не правят.... аз вече обръщам внимание на оценките ми повече.. дано ме приемат в някое добро училище след 7 клас, та да се махна от тия изроди...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: f0a6b6b3f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Съвета ми към теб е следващият път , в който тръгнат да се заяждат с теб , да станеш и да ги гледаш право в очите и без да показваш колко ти е нервно да си кажеш всичко което мислиш за този който те тормози ,обаче без да сваляш очи от неговите.Минала съм по твоя път и при мен поне така се оправиха нещата.Желая ти успех!

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 0991c53006
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мислех, че само при момчетата е така. До сега съм бил в 3 класа и и в трите се ебаваха само с момчета. Не знам, може би понеже дружах със тях - тях забелязах. А при момичетата нищо нямаше.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   От авторката: Номер 14, отитвала съм това, но точно тогава ми налитат на бой и няма кой да ме защити и е направо ужассссс...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: e1bd5ec989
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Момиче аз съм на 14 смятам че ще ме разбереш! Просто те са се озлобили,защото никой не е се замислял дали те имат проблеми вкъщи дали и на тях им е трудно в даскало! Понякога и аз съм така случвало се да обиждам някой и знаеш ли защо го правя,защото понякога има проблеми в къщи и в самото даскало знам как се чувстваш защото съм била на твоето място! Но ще ти кажа да се опиташ да говориш тях! И както прочетох в поне мисля беше 1-вия коментар ''мама и тате'' не биха оправили нещата на твое място аз бих е опитала да поговоря с хората и членовете на твоя кла опитай се може и да стане не гарантирам на 100% но мисля че би могло да ти помогне до някъде! А колкото до ''злата учителка по бг''' Която уж ''те мрази'' Не знаеш ли тя просто сигурно иска внимание и не че толкова те мрази просто те е набелязала скръцни и с зъби и нашата до някъде може и да се оправят! Помисли добре над всичко това което всички ти казват дали добро или лошо! А може и ти да грешиш някъде помисли добре!!! УСПЕХ!!! :* :)

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От авторката: Номер 14, аз съм опитвала да говоря с тях, но те веднага започват да ми се подиграват и да ме обиждат, така че с тях НЕ може да се говори. И това, че може да имат проблеми вкъщи (не вярвам да е така) въобще не им дават правото да тормозят някой, особено някой, който никога нищо лошо не им е направил. За всичко е виновно това момиче, което ми измисли обидния прякор в 5 клас и наговори класа да ме нарича така. Просто това момиче ми завиждаше за някои неща и дори във 2 и в 4 клас ми открадна някои неща, но я разкриха и в 4 клас я наричаха крадла (класа я наричаше така.. е, без мен де). И сигурно от тогава се е озлобила, а преди нищо не й бях правила.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   от авторката: Ааа съжалявам! Исках да кажа номер 18

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c01287fb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторката иска ми се да си комуникирам със теб но просто няма как защото ако си напиша скайпът тук модераторите ще го изтрият ии .. :(

иначе разбирам те прекрасно , минал съм точно по твоят път , такъв тормоз ме третираха в даскалото че просто ми писна и спрях обучението си , срам ме е да кажа че завърших едва 8-ми клас но просто вината не беше мояя :( местих се в други училища но и там гаднярите бяха навсякъде около мен и употребяваха насилие и всякви други неща :( истината е че живеем в такива времена и самите хора са на принципа да мачкат всичко което видят че могат и което е по слабо от тях ;х за жалост просто обществото в което живеем в днешни дни е меко казано Отвратително !!! убеден съм че ти си много над тях те ти завиждат за това постъпват така спрямо теб , може да не се познаваме но искренно ти съчувствам и им пожелавам от сърце да измрът и да се мъчат и да им е тежко както ти е на теб сега , тея гадини това заслужават ! наистина адски ми се иска да общувам с теб и да ти помогна по някакъв начин ! Успехче все пак и просто отново ти казвам Адски ти съчувствам въпреки че знам че не е достатъчно :(

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От авторката: Номер 21, това, че едва си завършил 8 клас е направо ужасно :(... явно теб още повече са те тормозили щом дори си се отказал от ученето... а за моите съученици им пожелавам, ако успеят да влязат в друго училище, да попаднат на клас, в който всички ученици да бъдат като мен и така сегашните ми съученици няма дори и да могат да си намерят приятели, а може и там да си изядат боя... това го пожелавам най-вече на онези 3 пикли от класа ми. Те трите са виновни за всичко.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: bb97ece486
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Еми да ти кажа честно и мен някой път ме дразнят аз не дружа с моя клас само с 1-2 момчета а те са ми приятели но , някой ме обиждат аз си премалчавам обидят ли ме пак ставам и някой път се е стигало до бой 1-2 пъти стана това , а вече даже и като ме видят здрасти казват ...

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 01758b3cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Здравей ! Виж, колкото теб съм и в класа имаме 1, 2 момчета които непрекъснато се заяждат с всеки от класа.Тея от твоя клас се гаврят с теб най-вероятно, защото техните родители са се отнасяли така с тях, не са получавали разбиране от другата страна и с времето са се озлобили.Жалко, че почти целия клас е такъв :(. Обръщай внимание на по-важните неща, например ученето, семейството, не им позволявай да те направят като тях..не се натоварвай с техните глупости и прочие, защото ще видиш, че след време те ще си изпатят ;)) Айде успех и като пак ти се отворят им кажи да си заврат излишните приказки там където слънце не огрява ! :D :)))

 
  ...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: c0abb93dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Премести се в друго очилище.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: fe8702ea02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Колкото пъти и да ходят родителите ти в училище нищо няма да стане, ако са калпави и директора, и даскалите (както изглежда), просто подай жалба в министерството. Мисля, че би трябвало да помогне. Другия изход е да се преместиш!

 
  ...

...
преди: 13 години, 5 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От авторката: Благодаря на всички за коментарите! Нещата се промениха - вече не ме тормозят така. Значително по-добре е от преди.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: ddf4eacd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Аз съм номер 8 и се зарадвах от отговора ти :) как се промениха нещата. Кат така спяха да те тормозая :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   От авторката до номер 28: Не знам как стана. Просто просто като те ми кажеха обида и аз ги обиждах и така нататък и от един момент спряха.... явно им е омръзнало. Сега не ми обръщат внимание. Това си е супер.. дано продължават да не ми обръщат внимание.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 434eb47fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Не се притеснявай аз съм точно в твоето положение.. Вчера си посягаха с показалката и ръцете ми са целите сини и червени.. една съучесничка имаше хладно оръжие т. н нож. Умрах от страх, че ще се намучшка, но звънеца удари и чесно казано оттърва ме от смърта!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 25a5263497
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   моя савет е да се надуеш които те удари го удари. надуй се наконти се бъди силна и лоша така се оцелява

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31, не мога да ги удрям, защото точно едно много силно момче от нашия клас ми посяга... този ме е удрял толкова силно, че направо щях да падна. Вече се стига и до бой - в час по английски се сбих с едно момче, което не е толкова силно, а само се прави на големия мъж, а всъщност е едно тъпо и пикливо бебе. Сега се моля да си изкарам изпитите, да ме приемат в друго училище и да се махна от този ад. Това е единствения изход. Трябваше да послушам майка ми, когато още в 5 клас ми каза, че трябва да се преместя в друго училище. Сега можеше да не ме тормозят, да не ме мразят и учителите, да имам приятели и добър успех, но сама съм си виновна.

Авторката

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 6d97b5a547
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз лично съм момче търпях голямо количество подигравки като дете (6-10 годишен) поради глупавата причина че бях дебел е аз започнах да тренирам отслабнах оформих тяло но тези които ми се подиграваха не спряха ее в един момент на всеки му кипва тогава замалко да убия едно от момчетата които ми се подиграваха . Това не помогна кои знае колко дори ми създаде повече непршятности . Е сега съм на 14 в ново училиште с нови хора но тряба да разбереш само едно те те дразнят подиграват и удрят само и единствено за да избият комплекси

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 67daf6e1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз съм момиче на 13 и всеки ден като ходя на даскало момчетата почват да ме обиждат и дори да ме удрят. Незнам какво да правя???? Казвах няколко пъти на класната, ама тя нищо не прави. Помогнете ми какво да направя????
Много често ме обиждат!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 34281b2822
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Много хора мсе в това положение. Аз съм по-голяма от теб, но положението е същото - безпричинен тормоз всекидневно. Моят съвет е да се преместиш, но ти всъщност скоро трябва да започнеш гимназия. Моли се да не попаднеш в клас с някой от тероризиращите те. Всичко може да се промени и там да си готина и популярна. При мен стана обратното - в предишното даскало бях готина, търсена, популярна, харесвана, сега станах аутсайдер. Не е честно, но се превъзмогва. В гимнязията си намери приятелка (поне една истинска) и стискам палци. :)))

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: c31cc2f60c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Благодаря за съветите! Вече уча в хубава гимназия и в класа ми няма никой от тези, които ме тормозеха. Намерих си една приятелка дори :)
Авторката

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2d34b6f0cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Знаеш ли какво? Кармата е кучка. И мен по същия начин са ме тормозили. И да не говорим, че тези които бяха голямата работа преди, сега са станали боклуци, а моят живот стана супер, както си беше преди. Като гледам нещата и при теб вече се оправиха :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a2150c83a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Ти не си единствена. И аз съм така /е, поне бях до преди няколко седмици/. Майка ми говореше с бабата на моята насилвачка /само една за мое щастие/, но без резултат. По-късно тя ми удари шамар и се оплаах вкъщи. Баща ми се ядоса и отиде при баба и. Каза че ако пак има физически тормоз над мен с тая ще се случи същото. От тогава не ме рита, не ме спъва, дори ме обижда по-малко. Така че баща ти ако го интересува казва на учителите класната ти да му дава номерата на родителите на всички и да почва да звъни. Или ако имат близки които например продават нещо - незаконо - например ракия, седнали на столче, а ракията е сложена на кутия баща ти да отива да казва на роднините на тея дето те тормозят и да заплашва че ако те тормозят физически още 1 път ще ги чака пред училище и ще им се случи това което те са правили с теб ;) успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f140c70575
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Според мен ... това искат, да нямаш самочувствие и характер. Но ти ако си умна, не давай повод да бъдат прави и да печелят! Просто не им обръщай внимание, не се унижавай като им отговаряш! Убий глупака с мълчание ;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Здравей, 39! Аз съм авторката на темата. Темата я писах отдавна. Вече съм в гимназия и никой не ме тормози /засега/, но и да стане това /да не дава Господ/, има кой да ме защитава. Преди родителите ми са ходили в училището, но не помагаше това. Бившите ми съученици се озлобяваха още повече. Биеха ме, въпреки че съм момиче, обиждаха ме /само момчетата ме биеха, защото момичетата не смееха/, но аз не им се дава, стигало се е до бой дори и през час /учителите виждаха всичко, но не правеха нищо/. Всички ме мразеха. Каквото и да направех, не помагаше. Разбиха ми психиката.., а не им правех нищо лошо.. дори съм им помагала.. всичко стана заради една неблагодарна кучка.. мразя я..

Авторката
Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a3582e6f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Здравейте аз съм Ева аз съм в 6 клас и от 1 клас всички от моя клас ме мразят имам само една приятелка в класа и няколко които не са ми много приятели постоянно ме дразнят обиждат ме бъркат ми в чантата взимат ми нещата и аз побеснявам и започвам да се бия с тях кажете как да се справя нямам търпение да завърша и да се махна от това училище пишете ми по скайпа много ви моля кажете как да се справя защото ще побеснея имам всякакви оценки като започнем от 2, 3, 4, 5, 6 не мога да запомня нищо в час защото момчетата от моя клас постоянно говорят в час лигавят се пеят дъвчат дъвки заяждат се с учителите и децата псуват всички и даже учителите удря ли са ги също постоянно пърдят в час и да не ви казвам още какви глупости правят моя клас но накратко всички учители ни мразят ни мразят
моляви пишете ми с отговори или ще полудея в училище и ще си изкарам яда на някого мога да ви разказвам още но ще ви го спестя за да не разберете какви са от моя клас

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 286fa9d72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Здравей :)
сега както е края на срока защо просто не се преместиш в друг клас? ако беше момче бих те посъветвал 2-3 месеца фитнес и после бой до дупка всеки ден и да не те закачат, но при момичетата е само тази алтернатива :(

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Здравей, Ева! Аз съм авторката на темата. В старото ми училище беше същото.. целият клас ме мразеше, момчетата ме пребиваха, даже имаше едно, което всяко междучасие ми биеше шамари и нямаше кой да ми помогне. Всички учители казваха, че сме най-лошият клас в цялото училище и т. н. Аз до към 7 клас имах 2 приятелки, едната от които не беше истинска /беше ми се изсмяла, когато едно момче ме беше пребило, без да имам вина/, а другата стана много лоша. В 7 клас /втори срок/ първата спря да идва на училище, а с другата се скарах и останах съвсем сама. Успехът още от 6 клас ми стана на 2 и 3, нищо не можех да запомня в часовете, тъй като постоянно се гавреха с мен през часовете, както и в междучасията. Отделно бях здраво хлътнала по едно момче, което не ми отвръщаше на чувствата /все още е така/. Всяко междучасие го гледах как се закача с други момичета, а мен се прави, че ме няма, въпреки че сме от един квартал, познаваме се от 6 години и сме излизали заедно.. всички тези неща ми действаха много зле.. психиката ми се разби. Сега вече съм в гимназия и не е така. В новият ми клас преобладават по-умни ученици, не ме мразят, не се заяждат /да чукна на дърво/, даже и учителите са по-добри. Намерих си и приятели, а и познавам много хора от новото ми училище. Момчето, по което съм хлътнала също е там, но в друга паралелка и отново не ми обръща никакво внимание, но..
В основните училища е така.. ще се блъскат, ще се лигавят в часовете, ще се изпопребиват и така.. в гимназиите /по-елитните/ не е така, защото там учениците вече са по-големи, по-зрели, няма го това гонене по коридорите и пребиванията. Е, има и изключения, но са малко. Това, че имаш една приятелка е добре. Не знам дали ще е по-добре да се преместиш, защото навсякъде е така. След 7 клас се премести в по-елитна гимназия. Това е решението.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 87db909b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Говори с ресурсния учител или психолога в училището, ако има такъв. Или кажи на майка си и баща си да отидат в у-ще да се разправят със съучениците ти.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4104f3e044
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   46, темата я писах преди около година и вече съм в друго училище :) Кандидатствах и ме приеха. Иначе и това бяхме опитали, но не помогна. Всички ме мразеха - и учители /тъй като бяхме 2 пъти подавали жалба до директора, защото тормоза стана нетърпим/ и ученици.
Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f57e9a2b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   До номер 30. Веднага кажи на директорката, за момичето с хладно оръжие. Ако директорката не послуша, пиши до някоя телевизия. Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 70eeb08d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Да знаеш аз сам момче на 12 Години Аз си търся гадже
Да минем по Въпроса
Аз съм бил едно момиче тя също бе като теб
на по едно време се взрях и видях колко му е тъжно
Аз бях лидер на Банда от побойници и един ден единия от тях се закачаше с нея. Аз я Харесвах но и това момче и удари шамар и му казах да спре но той ми каза да го оставя
и удари и още един шамар и я напсува и Защото и другите я харесваха а и беше от моя квартал и той продължаваше и си казах по добре да я оставят от колкото да я бият и почнах да го бия и казах на другите да го до набият Намери си приятели и не се безпокой
Айде от Мен Чао Късмет;)

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 17c21cfc12
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   49, авторката е. Това вече отмина, тъй като вече съм в гимназия. Имам си там няколко приятелки. Двама от тези, които ме тормозеха са в същото училище, но друга паралелка. Един от тях разбрах, че може би ще го изключват. Вече и да се опита някой да ме тормози от там, аз си имам хора, които да ме защитават ;). Само да им кажа и ще пребият тормозещия ме. Имам много познати в това училище, от горните класове също.
Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 929ec33554
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Знаеш ли и аз имам проблеми от този сорт, но вече им тегля майната. Просто никой не може да ти помогне с това ако ти самата не вземеш мерки. Ако трябва набий някой(не много брутално), който те тормози и ти ги обиждай - НЕ СЕ ДАВАЙ!!! Покажи им че и ти можеш да бъдеш ГАДНА!!! ;))

Приятен живот ИдА!! :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: ee2105c780
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

52.   Мен ако питаш се помоли на бог, той ще ти помогне ;)

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 3961cff62e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

53.   Миличка на 19 съм и на мен всяка година ми се случваха такива неща.
и то от ако не се лъжа от 4 клас насам е така и аз бях както теб но с течение на времето успях да преодолея страха си тогава бях на 11 сега съм вече завършил сега съм на 19

 
  ...

1-50 от 146
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker