Не знам коя съм, доста съм объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не знам коя съм, доста съм объркана
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1423 пъти
Привет, читатели!
Аз съм момиче на 15 години и съм адски объркана. Основният ми проблем е, че не знам коя съм аз. Не познавам себе си, характера си. Не знам кое е правилно,кое е грешно... Гледам да помагам на всички, да им угаждам, да съм добра, но това обърква нещата. Обърква всичко.. Изобщо нищо не знам и дори не мога да се изкажа, и да го обясня като хората. Винаги търся вината в себе си, но когато нахлуе мисъл в главата ми, че обвинявам някой друг, че друг е виновен.. Се обърквам! Уж гледам да не обвинявам никой, а да търся грешката в себе си, а то.. Охх, не знам! Сигурно е от пубертета, но помогнете ми! Искам да разбера коя съм аз, какво мисля, изобщо мисля ли като хората..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 11 месеца
hash: dedeb49a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей,
и аз като теб го имах този проблем до скоро. Просто трябва да спреш да бъдеш толкова толерантна. Във всяка една ситуация усещай какво да направиш, ама под усещам имам в предвид, бъди сигурна в себе си защо искаш да постъпиш така. По този начин постепенно ще откриеш какво искаш и ще намериш сили и начин да обясниш защо. И не забравяй, колкото и да искаш другите около теб да са добре и да са щастливи, няма да стане докато не осъзнаеш във себе си какво искаш.
Всеки през пубертета иска да намери себе си, това е част от порастването. И идва с времето и опита. Просто трябва да изчакаш търпеливо и да се доверяваш на възрастните, които вече имат опит в това и могат да те предпазят от грешни постъпки, докато не откриеш сама какво да те пази.
Бъди спокойна в кожата си, и като съвет ти предлагам да се опиташ да бъдеш тарикатче до колкото смяташ че може. Човек от малък трябва да се научи как да прави така че да му е хубаво. Защото каквото и да става няма да се отървеш от себе си. Научи се да се чувстваш добре в кожата си. ;) :)

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 631c5526de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забрави да се харесваш на всички. Такива хора не само не успяват, но накрая всички ги ненавиждат.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: f54a876275
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха, ами ти си Никоя, както Аря от "Игра на тронове. Не се тревожи за глупости, общо взето - всички са виновнни и невинни... за нещо. Насочи си силите към нещо полезно за твоето развитие и живот.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 1d862ecfbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей! Това е все едно слушам себе си. И аз имам същите проблеми като твоите. Не се познавам добре, перфекционист съм, не знам какво искам да правя с живота си и т. н. Винаги помагам на другите и давам страхотни съвети, според тях, но никога не мога да помогна на себе си. Много съм объркана и често си задавам въпроса "Коя съм аз? ", но остава без отговор. Моят съвет към теб е да говориш с някого на когото имаш доверие. Попитай го какво мисли за теб, за какъв човек те смята, просто да ти каже истината, която ти не виждаш за себе си. НО най-важно е ти сама да откриеш себе си, а това ще стане с времето. Опитай да се опишеш, да ще е трудно на първо време, но ще свикнеш и след време ще се приемеш като човека, който си. Може да си по-чувствителна (например каквато аз съм), та затова да ти е по-трудно. Често хора като мен (може би и теб) оставаме объркани от света, който ни заобикаля, тъй като възприемаме нещата по-различно и дълбоко.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 227f4d2cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Колкото по-угаждаш, толкова по-лоша ставаш после, прояви характер за да те уважават.

 
  ...


...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: cbd72957e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти. И аз се чувствах по същия начин. За да се управиш вземи лист и молив започни да пишеш текст на песен и си излей чувствата, ако трябва плачи, но никога не се обвинявай. Кажи на света коя си и че няма да се променяш за боклуци. Винаги гледай не от чуждата гледна, а от името на трети човек. Така ще най-правилно. А ти си си ти сигурно една много интересна и весела личност така че си почивай и когато намериш любовта той ще ти казва всеки ден каква си и защо си толкова хубава и добра.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 73bee6769a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Здрасти аз също съм на 15 години и всички сме минали през това. Не се притеснявай няма никакъв смисъл просто :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker