Нямам приятели - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели
преди: 7 години, 11 месеца, прочетена 1061 пъти
Проблема ми е, че нямам приятели. Само познати, които даже няма да се сетят за мен, ако не ги потърся първа. Дойде ваканцията и по цял ден си седя у нас пред компютъра. Има моменти в които цяла седмица буквално не си подавам носа навън по простата причина, че няма с кой да изляза. Хората, които ми се водеха наистина добри приятели, ме изместват и игнорират постоянно, а аз видима причина за това не виждам. Винаги съм се стараела да не наранявам никой и когато някой има нужда от помощ да направя каквото мога. Когато приятелка ми се обади и ми каже, че иска да поговорим, защото някой я е разстроил съм зарязвала дори важни неща само за да отида и да я утеша. Когато имат нужда от мен ми звънят, пишат, търсят, но когато аз искам просто да излезем на по кафе винаги си намират оправдания. Може би аз сама съм виновна, че никога нищо не съм отказвала и винаги съм се стараела да угодя на всички. Наистина ми се иска да се запозная с нови хора, но няма къде, а и тук идва другия проблем – срамежлива личност съм и ми страшно е трудно да отида при някой и да се запознаем, а във фейсбук не ми харесва. Не ми е истинско. Имам чувството, че никога няма да имам приятели. Всички ме изместиха и се сещат за мен само когато се нуждаят от услуга. Какво да правя? Как да намеря нови приятелства? Искам да имам някой с който да изляза през лятото и да се помотаем някъде или след училище да излезем и да се съберем за купонче, но имам чувството, че за мен това е невъзможно. Отворена съм за всякакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: c7b8baa9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Точно в това ти е вината. Защото на добрите хора, винаги им се качват на главата. Научи се да отказваш, престани да угаждаш и помисли за своите истински желания и нужди. Намери си хора с общи интереси - например като се запишеш на някакъв клуб, спорт (все добри идеи за лятото) или дори в интернет. Ако искаш, с позволението на модераторите, мога да оставя своя скайп, за да си поговорим.

Момиче, 17

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 281e4f7a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спорт ще помогнат ти. Ще добавя увереност и ще обграждат с новите хора. Избери който повече харесваш и тръгвай!

Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: cd6f11643e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На колко години си?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2570d82a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бъди себе си, бъди истинска, и така ще срещнеш приятели, които и те биха били истински. :)

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eae983f01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравеей! :)
Незнам на колко години си, аз съм на 14, Вики, Приятно ми е! Та... Мила, не се тревожи! Всички сме така, по един или друг начин. Аз реално имам само трима по-близки приятели, едната не съм виждала от... половин година, едно момче, което не съм виждала от няколко месеца и най-добрата ми приятелка се затътри някъде през последните седмици (:д не стига, че сега всички сме на различни места (училища) и се чудим и ние какво да правим :д
Мисля, че по-надеждният начин за мир в мислите и чувствата ти относно това, че нямаш приятели (приятели, но от сорта на тези с които да се смееш и плачеш истински и да споделяш все някой интерес/хоби) е да си почиваш навън, вкъщи, навсякъде, направи си пикник с майка ти, знам ли... Измисли си някоя странна рецепта да сготвиш нещо :д, напиши песен, направи си собствено парти като пуснеш най-яките песни в плейлиста си и се облечеш шантаво и започни да танцуваш като пияна пред телевизора/уредбата/телефона/компютъра! Е, всичките тия дейности зависят от твоите предпочитания! А да ти кажа... Значи, в моя клас (в 3-тото ми училище (да... )) имаше само кифли. Почти целия ми клас. Тези с трезвените глави и съзнания (дано не звуча егоистично) бяхме аз и още трима човека. Другите, всичките... Хайде на наргиле (един маркуч, пускащ... И аз не ги знам, предполагам... Цветна дрога? :д ), хайде, мацо, на по кафе (аз не съм фен на кафето по магазините, между другото)
Та... Една се беше "осмелила" да покани задръстенячката-мен на по кафе, аз й викам "Може! " някак преднамерено и свенливо (нормално за мен около такива... К**чки) и един напушен о класа ми "Защо я каните на кафе? " Божке... Помислих си: Или тоя има проблем с момичета, имащи по-добри оценки, очила и леко пълнички (Добре де, леко... Ох, незнам :д) или не е влизал да пие кафе никъде НИКОГА (Щото се дрогира, "пича", разбираш ли.
Тая същата ме кани и на басейн, аз пак така "мии да, ок" и накрая нищо.
"Вики, правила ли си секс? " всичките са ме питали
Тия у ред ли са? !
Само дето не съм ги убидила, или прибила, щеше да става страшно. :Д
За тебе, съвети нямам.
От рода на висши съвети, не.
Просто си почивай лятото, разчитай на интуицията си и ще си намериш най-добрите, страхотни, истински приятели, които ще са мили, ще те гушкат постоянно и ще споделят интересите ти.
Не се напрягай напразно, всичко с времето си!
Чао! :*

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: baec41dcb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: Благодаря на всички за съветите. Ще се запиша някъде където мога да срещна нови хора, най-вероятно на някакъв спорт.
Номер 1 – наистина ще се радвам да поговоря с някой по-нашироко за това, защото има още доста подробности, които просто не съм написала, защото не исках да става прекалено дълго.
Номер 3 – забавни са тези идеи, но е друго да готвиш, танцуваш, пееш и тн. с някоя сродна душа. По-забавно е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker