Как да го забравя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да го забравя?
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1284 пъти
Преди доста месеци бях писала тук моята история за момчето, което обичам и тогава получих отговори от рода ''ами намери си ново хоби ; все ще се намери някой друг... '' и разни такива глупости.

Знам, че повечето ще си мислите ''тъз е неква луда'' ама моля ви разберете, че аз просто съм си такава. Аз не мога да забравя, човека който обичам каквото и да направя! И само за да ви покажа, колко е сериозно положението ще ви разкажа за първия ми кръш. Влюбих се в него в 7ми клас. Тогава бях много срамежлива и не можах и една думичка да си кажа с него. Трябваше да се откажа, трябваше да го забравя.. Но как?? След 7ми клас той отиде в съвсем друго училище и аз по късмет го виждах 1път в месеца. За цялото това време от 7ми до средата на 9ти клас аз продължавах да бъда влюбена в него. Аз го виждах 4-5 пъти в година и аз продължавах всеки ден да си мисля за него, да съм влюбена... сега разбирате ли?

Причината най-накрая да забравя първия си кръш беше момчето(съученик), което обичам най-много... същото момче с което бяхме ужасно добри приятели. Момчето с което всички си мислеха, че се харесваме... единственото момче с което някога съм имала шанс. Момчето на което, когато му разкрих чувствата си ме намрази и срина... няма да разказвам с подробности всичко, което се случи, но според мен е достатъчно само да кажа, че от даден период от време аз съм психически срината и общо взето нищо не може да ме зарадва. В старата тема имаше коментари от рода ''ама стегни се.. каква си ти?? как може да му се връзваш".
Вижте аз съм такава... това съм аз. Човека за който аз давам всичко мило и драго се държи с мен ужасно, унижава ме, наранява ме, но аз продължавам да го обичам. Аз не мога нищо да направя по въпроса. Разбирате ли?
Около мен има толкова много момичета, които си имат гаджета. Ставала съм свидетел на много раздели и всички момичета просто продължават по пътя си.. биват ''наранени'' около 1-2 седмици и после им минава... едно и също, че никога не са чувствали нещо към бившите си... завиждам им... толкова много им завиждам... защо и аз не съм такава? защо продължавам да обичам човека, който не заслужава и капка любов от мен... защо?

моля ви дайте ми съвет. как да го забравя?? .. как тази шибана любов да си замине?? ... мисля си, че освен психолог едва ли някой друг може да ми помогне. Нито съм няква супер харесвана нито имам много приятели. Просто толкова много съм наранена, че вече нищо не ме радва. Нито хобитата, които имам, нито лятната ваканция... нищо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 1c012f78fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Банално е, но времето лекува.
Много си чувствителна.
Това е проблема ти, че изживяваш всичко.
Трябва да излизаш за да имаш възможност да срещнеш дрег човек.
Така ще забравиш този.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 5bc1c89fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не знам какво ти има ама имам чувството, че изобщо не знаеш какво е любов, мила. Не те познавам лично, нямам голяма информация какво се е случило между теб и момчето, ама ти сериозно ли? "Аз го виждах 4-5 пъти в година" и твърдиш, че си влюбена? Това е някакво детско привързване. Влюбване значи нещо съвсем различно. Ти дори не знаеш какво изпитваш. Просто си го харесала и дотам, ама влюбена, хах не ме разсмивай. Може да се влюбиш в човек с когото сте имали хиляди моменти, знаели сте всяка частици от тялото на другия, знаете си мечтите, дори мислите, но да ми твърдиш че просто си видяла някакъв пич четири, пет пъти и си "влюбена". Няма шанс. Просто си малка с детски акъл, ще узрееш някой ден, ще пораснеш и тази история сега ще ти е смешна дори.
До времето е. Не можем да ти помогнем тъй като си втълпяваш разни неща.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3b5442e5aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто не се обичаш и уважаваш! И оттам ти идва проблема. Няма как да обичаш някой, който системно те наранява и унижава, ако се обичаш ти самата. Явно не се обичаш и подсъзнателно изпитваш удоволствие да си нещастна. Върху това трябва да поработиш. Как точно това да стане обаче, трудничко е, но в нета има достатъчно информация как да започнеш да се обичаш. Успех :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 769669dc8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Едвали е толкова трудно да го забравиш смятайки, че не сте преживявали нещо.. вие даже не сте си и говорили, ноо все пак- излизай навън с приятели по паркове, басейни, планина или река.. абе където ти хрумне
прави си екстремни преживявания

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker