Момичето, в което съм влюбен взема наркотици - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121375)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момичето, в което съм влюбен взема наркотици
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1497 пъти
Здравейте,
Историята ми е малко сложна, но като за начало преди месец се запознах с едно момиче. Аз съм на 15, тя е на 16. Почнахме да излизаме заедно, тъй де в една приятелска компания сме и аз се влюбих в нея. Но още от самото начало си личеше, че пуши много цигари. Принципно не съм против да пушиш 5-6 на ден, но тя пуши по 1-2 кутии. Наскоро разбрах, че пуши и марихуана. Е това вече ме уби, знам че в някой страни е озаконена, но все пак е наркотик.
Тя живее в Испания и идва тук само за лятото, да се види с роднини. На мен това не ми е проблем, понеже уча испански. Казва, че в България не пушела марихуана, а само в Испания. Тя често лъже и роднините си, защото и налага свръх-контрол, понеже смятат, че се събира с неподходяща компания. Родителите и знаят, че пуши и не одобряват, затова тя се крие, а за марихуаната нищо не знаят. Е поне съм сигурен, че не пие алкохол : ) Иначе аз съм спортист, не пуша, не пия, не се дрогирам и т. н. Моля посъветвайте ме какво да правя, защото много я обичам и човек не избира в кого да се влюби. А и ако някой не е разбрал НЕ сме гаджета, а поне засега само приятели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0e2630fdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма какво да направиш, момче! Няма как да я накараш да спре. По-добре не се занимивай с нея. Такъв тип момичета не са готини. Ако почннете връзка вероятно ще се нервираш постоянно и ще ти е неприятно , защото марихуаната ти замъглява съзнанието и вероятно няма да те слуша и ще говори несвързано. Спортист и такова момиче? То хубаво противоположностите се привличат, но не вярвам това да доведе до нещо добро.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: ebe2a42cc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Викам си тази всеки ден ще шмърка амфети или ще ходи със спринцовките, той се оплаква, че 16 годишна пикла пушила трева. Ти да знаеш колко около тебе пушат, ще умреш сигурно. Все едно, аз така и не разбрах какво точно питаш ? Съвети някакви търсиш, ама за какво ? В една компания сте и сте приятели. Да предположим, че знаеш, че и тя те харесва и иска да ходите. Що за връзка ще имате, като се виждате по 3 месеца в годината ? Как го виждаш това да има и най-малкия шанс да проработи, не знам. И отново, не разбрах какво точно питаш

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 962af92cff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абе умно момче изглеждаш, а се занимаваш с тази смръдла.

Било нормално по 5-6 цигари да пуши на ден - ти в ред ли си?
Даже и столкова на 20 години ще е като парцал, а тя пък и наркоманка, щото толкова и е акъла.

Забрави я и се огледай за нормални момичета с твоите интереси. Тази с тия навици така и така може да не живее още дълго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 119bd11edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се филмирай. Това не е проблем. Гледай си спорта и не се меси в нейния избор.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 590f18048a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ха ха ха човек... марихуаната.. всъщност не е наркотик и е толкова по добре от алкохола. Най малко не те боли глава по късно. Лично аз не пуша цигари ама марихуана пуша от време на време.. в холандия като бях пуших всеки ден... сега по веднъж на 2-3 седмици... и да ти кажа много по добре е отколкото преди като студент дето се напивах всеки weekend.... :) Даже марихуаната не е толкова вредна.. виж 2 кутии цигари са сериозни... по скоро това трябва да те притеснява.

Познавам няколко супер гениални хора, дето пушат постоянно, един пример е моя тийм лидер беше един италианец дето пушеше ВСЯКА сутрин и на обед по 1 кос... вечер след работа не занм ама беше супер гениален тип..

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0e2630fdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Естествено, че наркоманчетата защитават себеподобните си. Марихуана е наркотик. Води се лека, но може да доведе до сериозни последици. Познавам едно момиче, който си пуши трева стабилно и май й спря растежа. Цялата смърди на трева, пръстите й са къси. Ниска е и прилича на боклук...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker