Искам го обратно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121320)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам го обратно
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 1608 пъти
Здравейте.
Принципно не бих писала в подобен сайт, но отчаянието ми надминава всякакви граници. Пиша тук едновременно за мнение и за облекчение. Историята ми е следната:

Миналото лято по това време горе долу се запознах с едно момче чрез най - добрият ми приятел. В различни градове сме, но на тях им предстоеше пътуване до моя град месец след запознанството ни. През този месец си писахме всеки ден почти денонощно. Видяхме се. После не можех да спра да мисля за него. Следователно беше взаимно. Отношенията ни бяха изключително странни. Поради редица обстоятелства и причини и двамата не желаехме връзка, но се държахме така все едно бяхме в такава. Последваха още виждания и интервалите между тях бяха изключително мъчителни. Започна и обичта. Запозна ме с компанията си с която в последствие беше прекратил отношенията си, но аз си контактувах с тях. В един момент обаче след едното ни виждане през април тази година усетих разлика в държанието му. Намекнах му, че разбирам какво става и в крайна сметка той призна, че му са му омръзнали този вид отношения. Приех го доста тежко, но реагирах добре за пред него за да не развалям отношенията ни за в бъдеще. И все пак останахме си много близки и добри приятели. Той ми е важен, аз му бях важна, но само приятели... Преживях и това. От компанията му обаче с едно от момчетата поддържахме връзка. Писахме си. Беше ми близък приятел. Той имаше чувства към мен, но аз го пренебрегвах и многократно му показвах, че не е взаимно. В момента ми на "преживяване" обаче, когато разбрах, че с другото момче си оставаме само приятели той беше единственият, които ми обръщаше толкова внимание и се отнасяше така с мен. В крайна сметка породиха се някакви симпатии и от моя страна. Дойде в моят град и се случи каквото се случи. Разбрахме се това да остане между нас. И така... дойде лятото и аз дойдох на морето да работя. Той също дойде тук. Може би му бях дала напразни надежди, но след като се изясних със себе си разбрах, че не изпитвам нищо... Говорихме стократно и подробно и му изясних много пъти положението и какво изпитвам. Също и че не мога да му предложа нищо повече от приятелство. Той обаче реагираше по прекалено краен начин. Следеше ме по улиците, обясняваше ми се и т. н. Аз се чувствах зле. Излязох една вечер с един приятел и това не му хареса. Отново вървеше след мен и ми крещеше, скарахме се и аз му казах, че искам да ме остави. В отговор получих "Ще ти правя гадно всеки път, когато имам възможност".. И съответно каза на "моя" човек, че е идвал в града ми и какво се е случило. Досещате се неговата реакция. Сега той не иска дори да чува за мен. Постъпих много глупаво и съжалявам стократно. От друга страна не сме във връзка и дори той сам сложи край на специалните ни отношения, но аз се чувствам много зле и виновна. Мисля след лятото да ида до града му. Не ме интересува къде е или колко е далеч. Просто не мога да бездействам. По принцип мисля, че е невъзможно да оправя нещата, то ще дам всичко от себе си. Благодаря за прочита. Ще се радвам на мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 76a574677e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се чувствай виновна пред приятеля си, защото той сам е сложил край на връзката ви. Съответно, ти нямаш към него никакви ангажименти към него. Напротив, трябва демонстративно да ходиш с други момчета, и той да го вижда - може да почне да ревнува. Другото влюбено момче жалко, че страда, защо не го приемеш поне за кратко, да си поиграете, да полудувата, не ти ли е жал да го измъчваш - не трябва да си такава егоистка. И двамата сте свободни, какво ви струва.. Когато ти се насити, може и да се откаже да те преследва. Ти и без това нямаш сериозна връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 54fc3f0d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз го приех за кратко и той се обсеби. Изнудваше ме заа връзка, а аз не желаех такава. и сега искам да оправя нещата с приятеля ми.

От авторката

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9d600bd123
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С кой от тримата ? Казал ти е, че иска само приятелство, приела си това, нали, сега как ще върнеш нещо, което никога не е съществувало ? А той вече знае какво си правила с другия /другите/ !

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 54fc3f0d71
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не са трима :D искам просто да комуникираме отново, а не връзка.

от авторката

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 47c1e1bd41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Виж, мъжете не приемат да си била интимна с техен познат, малко ти е странно но е факт, може да си била с десетима непознати, на мъжа му е все тази, но легнеш ли с познат или не дай се боже с приятел, просто трябва да се настроиш, че с предното момче всичко е минало. За в бъдеще се сещай за думите ми, с всеки друг само не ис познат или приятел. Едва ли има много мъже, които ще могат да са ок дори и за елементарни контакти дори.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker