Искам да ходя на море без родителите ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да ходя на море без родителите ми
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 3467 пъти
Здравейте, аз съм момче на 14 години. Обикновено всяко лято аз и моите родители ходихме на море. Тази година реших да по разнообразя защото има хубави, но повечето са лоши неща когато съм на море с нашите: Карат ме да ставам рано за да ходим на плаж, седим доста на плажа (от 10 до 17) а аз обичам да отида за два часа колкото да се изкъпа в морето, те избират дестинацията, карат ме да ходя с тях на разходки а когато откажа обикновено ми казват, че не съм дошъл на море само за да мързелувам и тн. Какото и да е тази година аз и още трима мой приятели решихме да отидем на море без родителите ни. Палнирахме го 1-2 месеца преди да свършим училище и през лятото започнахме работа за да съберем достатъчно пари. Питали сме родителите ни и те ни пускат. Обаче вчера се замислих, как ще си вземем стая в хотела, ако някой види някакви деца да се разхождат към 9-10 вечерта да ли няма да извикат полиция... Та за това искам да ви питам понеже четох че някои още 5 клас ходят на море без родителите им и не мисля че ще има проблем и при мен все пак искам да съм сигурен. Ще се радвам ако отделите 2 минути да ми отговорите на въпроса. Съжалявам ако е има правописни грешки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: 803fb9c5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Какъв хотел те гони, отивайте на къмпинг и живейте живота. С парите за хотел, ще си живее царски. Ето, това са мамините синчета, на море, ама на хотел!? На вашата възраст и под лодки на плажа съм спал, това е романтика, сега-хотели!?

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a40fba43ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   В хотел няма да ви настанят сами ако нямате 18 години. Освен ако не е някой бардак, никой няма да ти направи резервация.

Междудругото ако вашите толкова те юркат, когато сте заедно на море, вижда ми се странно сега да са ти разрешили да ходиш сам с приятели.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 70e9a29108
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако може да си намерите придружител, както и псимено разрешение от родителите ви, няма проблем. Важното е да говорите с подбраните хотели. Предпочитам хотелите, защото са много по-безопасна среда, а и е винаги добре, когато на почивка не се занимаваш с чаршафите, пране и подобни.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: af1a80e305
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По принцип мен ме пускат по лагери да спа у приятели и даже един път ме пуснаха на планина за 2 дена само аз един приятел и брат му(който беше на 17 тогава) но просто те имат различен начин на почивка от мен. Аз обичам да си седа и да си релаксирам а пък те обичат да разглеждат да се разхождат и тн. Все пак благодаря ви за отговорите. А за човека който каза че съм бил мамино синче. Не съм и по принцип нямам нищо против да спа на плажа дори, просто работата е там, че отивам на почивка. Ако да речем ходех там да бачкам нямаше да ми дреме къде преспивам...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0bbd1646cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма да ви настанят без пълнолетен придружител! Дори когато съм с приятеля ми на хотел ни искат личните карти и на двамата въпреки, че уж само единия е правил резервацията и вече сме платили всичко. Ако, намерите къща за гости или вила може и да мине номера, но... не знам трябва да помолиш вашите или други родители да се обадят на място и да попитат дали може да стане и да се разберат със собствениците.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 0bbd1646cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 1... Ъм, много е хубаво под звездите и т. н, но това са деца... първото което е едва ли има разумен родител който ще остави 14 годишното си дете да спи под лодки, по пейки, на платки и т. н Това все пак изисква някакви умения за оцеляване и най-малкото има едно нещо наречено законен вечерен час който изключва нощуването на малки деца на открито. Няма спор, че е много романтично да спиш на пясъка, който ти влиза в устата, бельото и е много зарибено цяла седмица да не си виждал душ(много е приятно най-вече за хората около теб които подушват романтиката от метри)... На къмпингите лица под 18 години се допускат само с придружител и същото важи и за хотелите!
Ако, не намерите свободна лодка под която да живеете другия вариант е къща за гости като родителите ви се разберат със собствениците предварително.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dedaf49ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Преди да ти дам съвет ще ти кажа да бъдеш с родителитети докато си дете пък като пораснеш цял живот ходи с жена си. Да и аз съм така и моите родители ме събуждат рано, но имам спомени с тях, които не се трият до живот например онзи ден карах колело рано сутринта с майка ми и пеехме с цяло гърло. Да се върнем на въпроса.
Аз бих ходила на лагер обожавам да карам кану и сърф
Момиче 13

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 34155cad5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   На хотел няма да ви пуснат, преди 3 години и аз исках на хотел но когато никой няма 18 и няма как да стане. Търсете къща за гости или квартира, ние така направихме тогава, дори и да нямате 18.

М17

ПС: Не знаех, че още има хора, които ходят заради морето :D Всички на тая възраст ходим заради дискотеките и забавлението...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker