Майка ми ме замени с куче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121291)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14371)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Майка ми ме замени с куче
преди: 7 години, 10 месеца, прочетена 2189 пъти
На 17 години съм и преди 4 години майка ми ми взе куче-мини пинчер. От този ден нататък животът ми вкъщи се превърна в истински ад. В началото се разбирахме с животното, играехме си, но една сутрин когато майка ми изкара кучето на разходка то се подхлъзна и си счупи крака. От тогава то се озлоби към всички освен майка ми, която пое ролята на защитник на животното. От тогава малката гнида върти всички на малкия си пръст. Ще ви дам няколко примера. Когато някой, без значение дали гост или член на семейството, се движи из къщи или излиза или влиза в стаята в която е кучката, тя започва яростно да лае и да се засилва да хапе по краката. По същия начин съм била хапана аз и наши гости, затова винаги ходим с твърди чехли. Тъй като майка ми винаги я носи на ръце като някакво бебе, ако се обърнеш да й говориш (на майка ми) или да я докоснеш, кучката полудява и започва да ръмжи и да хапе всички (обикновено първо попада под обсега й майка ми тъй като е в нея). По същия начин бе нахапана сестра ми по лицето когато се наведе над животно, за да го помирише. Никой вкъщи не повишава тон, защото кучката става агресивна и започва да лае. През деня когато жовотното е в къщата не смея да седна на леглото си или на дивана, защото ми се ръмжи и ме напада. Хапана съм много пъти от нея, но когато предложа да я дадем на някой друг майка ми надига вой до небесата. Толкова е "влюбена" в кученцето си, че винаги я защитава. Казва ми, че кучката ми е като по-малка сестричка, дори понякога я нарича с моето име или се обръща към мен с нейното. Мисля си, че прави всичко това нарочно, за да ме дразни, защото просто вече не мога да търпя този тормоз. Постоянно я целува, гали и й говори мило докато ме гледа с онзи нейн нагъл поглед. Когато си ляга да спи на обяд тя се затваря с кучето сама и никой не смее да доближи вратата, най-малкото да влезе в стаята докато кучето е там. Винаги съм обичала животните, отгледана съм с тях, но този малък Цербер с неприкритата си омраза и агресия към всички, предизвиква силно чувство на неприязън в мен. Не малко пъти, при защита, съм я спуквала от бой, я с чехла, я с книга, но то просто си знае своето. За допълнение искам да кажа, че кучката никога не е ставала свидетел на агресия към майка ми. Също така ние я затваряме на терасата привечер където са нейните неща (къщичката, храна, вода) и сутринта я пускаме, защото инак всички ще бъдат изпохапани и няма да спим. Не мога да търпя поведението на майка ми спрямо ситуацията повече. Та това е евтина манипулация от страна на кучето. Чувствам се така сякаш не съм й аз дъщеря, а черния помяр. Храни я с най-хубавата храна от масата, винаги й угажда, говори й като на бебе и само някой да е нарушил покоя на скъпото изчадийце става трън в очите на майка ми. Тя дори ми казва, че ако я уважавам или обичам поне малко ще си налягам парцалите и ще търпя агресията на животното. Кажете ми редно ли е това и трябва ли да се чувствам гневна и безсилна в този случай?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 10 месеца
hash: d5aa7b30d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ха-ха, кучето е типично за породата си! Тези кучета са били гледани в Китай, където са били носени от стопаните си в ръкава си и точно както при майка ти е са били фиксирани към 1 човек, а когато някой е заплашвал господаря, просто кучето е изскачало от ръкава и му е прегризвало врата. Това са едни от най-агресивните малки зверчета, но и ти с твоя подход не виждам как ще научиш кучето на нормално поведение. Нормално е майка ти да го защитава като вие го биете и тормозите

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: e976dc6f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Скоро в България ще идва Сизър Милън, ако си гледала "Говорещия с кучета", пробвайте да заведете вашето съкровище при него.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 19bb548776
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Майка ти има нужда баща ти да й направи бебе!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: f2577b3552
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Боже мой! Едно пинчерче хапеее направо ще те изяде. Хайде стита! Ти кякво очакваш, като го биеш с чехли и с не знам се какво. Разбира се, че ще се озлоби. Кучето чувства много добре кой изпитва неприязъм към него и това озлобление е като защитна реакция. Хора жалки сте, ужасно жалки! Остави животинчето намира! Не то е чудовище, а ти! Знаеш ли аз колка глезя моите животинки. Останалите в семейството винаги им угаждат и така. Те са супер мили към всички и ние ги обичаме много! Ако обичаше кученцето поне малко то щеше да усети и да се държи добре с теб! Ама нее.. Ние хората сме по-важни от животните, разбира се. Що едно куче да получава внимание, хаха. Че и да се самосъжаляваш. Това е едно беззащитно животно! Ти ако поискаш може да го пребиеш, а то нищо не може да стори освен да хапе и лае.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 125cf91682
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Преиграваш. При нас е същото, само че с котка, но не ми прилича да ревнувам на тия години. Смешно ми е. Имах и аз пинчер, злобна беше, но никога не е ухапала никой от семейството.

 
  ...


...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3184b99ac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Хаха, това е като някоя комедия :) Защо просто не се опиташ да се сприятелиш с малкия звяр?! :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: eeb4f699ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това си е истинска траги-комедия. :D Съгласен съм с 6, сприятели се и превъзпитай това зло. За целта ти е нужна една 50-60 (може и по-дълга) сантиметрова пръчица. Когато не слуша или вдига врява, показваш ѝ пръчката. Отначало може да се наложи да я използваш, докато ѝ се изгради условен рефлекс. Заедно с визуалния стимул, може да добавиш и звуков - "Шшшшт! ", "Псссст! " или друг подобен. Не знам тая порода колко бързо се учи, но по тоя метод преди години научих едно наше дворско куче да си затваря устата от първия път.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: fc1cf6a995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   С тази глупава порода трябва да се държиш по смело, дори агресивно... Подритване, хващане за врата, докато не се успокои и т. н... не говоря за хамалско ритане, просто го сритай когато го виждаш или когато те лае... иначе няма да се научи, че е просто едно малко кученце...

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: bdab16af2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Първо, искам да кажа, че пинчерите и чихуахуата са сигурно действително най-злобните по рождение кучета (има изключения разбира се). Но като го биеш и тормозиш, дори като му викаш - по-добре няма да стане. И аз имам женски мини пинчер - Дана се казва. Намерихме я на улицата и ни стана жал, прибрахме я. Я тя първата седмица направо издивя и ни направи на нищо. Но разбра какво означава да си мил, никой не й е посягал. Като се плашеше, давах й храна или леко я погалвах преди да се опита да ми скочи. Просто малката се защитава... но да, не е нормално поведението на майка ти.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 2a4a6904cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще прозвучи странно,но се опитай да говориш с кучето. Имам куче и когато направи нещо нередно аз му се карам и той не го повтаря. Имам и пинчер никога не е била злобна към никого. Нашето семейство обича животните. А и щом не харесва никого освен майка ти това означава, че от както то е паднало тя се грижи за него постоянно като бебе както казваш. Затова кучето я има като свой господар. Всяко куче има свой характер . И пак повтарям опитай се да разбереш кучето ;)

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 21c87415d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Махнете го, когато майка ти я няма. Ще се сърди, ще се кара, но ще й мине.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 32db70fb95
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако те дразни, че майка ти не те целува и прегръща, просто и го кажи. Попитай я без да се заяждаш и викаш, кога за последен път те е прегърнала и целунала, после без да влизаш в излишни обяснения, просто я остави да размисля за стореното. Дано и уври главата. За кучето, то просто си е такова, какво искаш. Вместо да се смачкваш, особено когато майка ти я няма, покажи и ти характер, не казвам да го биеш, но седни си спокойно, и ако почне да ти ръмжи настъпи и ти агресивно и го разкарай от стаята. Гледай по тв и този дето се занимава с възпитанието на кучето, не мога да се сетя как се казваше, изгледай 2-3 предавания ще ти покаже как да се държиш и ти. Не се психясвай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3ff8a01be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Абе хора, вие нормални ли сте? Това е пълен ужас! Цяло семейство се съобразява с лиготиите на някакво тъпо псе. Добре, че нито майка ми, нито аз сме почитатели на животните и няма никога да влезе нещо подобно вкъщи. Терор от страна на животно над хора! Съберете се татко ти, сестра ти и ти и обсъдете положението. Извади разумни доводи, даже си подготви какво да кажеш, за да звучиш убедително. След разговора отидете тримата при майка ти и й кажете, че просто няма как това животно да продължи да живее с вас. Ако не стане така, постави й ултиматум, ако не изчезне от вкъщи, аз отивам да живея при баба/дядо/леля/чичо. Ако не те вземе на сериозно, вземи си един куфар и отивай при баба/дядо/леля/чичо си, уж замалко, постой две-три седмици... колкото е нужно и ако майка не се усети, сори, ама егати майката. Даже и сестра си вземи, ако иска. Ако нямаш при кого да отидеш или планът не сработи, започни да обвиняваш кучето, че е направило някаква простотия. Ще е счупило нещо, че е надрало нещо и т. н., казвай разбира се, че го е направило, когато не е било до майка ти, за да не се усети и отивай ти да дереш и да чупиш и гледай някой да не те хване. Разбира се, драматизирай, колкото се може повече, пусни по някоя сълза, като се прибере татко ти от работа, му разкажи, , какво е направило кучето'' и пак се разплачи. Ако това ти се струва драстично, представи си, че трябва да се съобразявай с това куче, докато един ден не се изнесеш от вас. А това може и да стане след като завършиш университет. Накрая тялото ти ще е като на човек преживял корабокрушение, цялото в рани и белези. Ако не искаш това да се случи, положи малко усилие и ще го изхвърлите от вас. Дайте го на някой близък, ама го изкарайте, че е супер сладко кученце и ако този близък ми се обади и ви каже, че се държи ужасно, правете се на ударени, ама то обикновено не се държи така. Ако нямате такъв близък/съсед, дайте го в някой кучкарник, но без знанието на майка ти, защото тя няма да го пусне. Надявам се да съм помогнала. Пиши после!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3ff8a01be9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе хора, вие нормални ли сте? Това е пълен ужас! Цяло семейство се съобразява с лиготиите на някакво тъпо псе. Добре, че нито майка ми, нито аз сме почитатели на животните и няма никога да влезе нещо подобно вкъщи. Терор от страна на животно над хора! Съберете се татко ти, сестра ти и ти и обсъдете положението. Извади разумни доводи, даже си подготви какво да кажеш, за да звучиш убедително. След разговора отидете тримата при майка ти и й кажете, че просто няма как това животно да продължи да живее с вас. Ако не стане така, постави й ултиматум, ако не изчезне от вкъщи, аз отивам да живея при баба/дядо/леля/чичо. Ако не те вземе на сериозно, вземи си един куфар и отивай при баба/дядо/леля/чичо си, уж замалко, постой две-три седмици... колкото е нужно и ако майка не се усети, сори, ама егати майката. Даже и сестра си вземи, ако иска. Ако нямаш при кого да отидеш или планът не сработи, започни да обвиняваш кучето, че е направило някаква простотия. Ще е счупило нещо, че е надрало нещо и т. н., казвай разбира се, че го е направило, когато не е било до майка ти, за да не се усети и отивай ти да дереш и да чупиш и гледай някой да не те хване. Разбира се, драматизирай, колкото се може повече, пусни по някоя сълза, като се прибере татко ти от работа, му разкажи, , какво е направило кучето'' и пак се разплачи. Ако това ти се струва драстично, представи си, че трябва да се съобразявай с това куче, докато един ден не се изнесеш от вас. А това може и да стане след като завършиш университет. Накрая тялото ти ще е като на човек преживял корабокрушение, цялото в рани и белези. Ако не искаш това да се случи, положи малко усилие и ще го изхвърлите от вас. Дайте го на някой близък, ама го изкарайте, че е супер сладко кученце и ако този близък ми се обади и ви каже, че се държи ужасно, правете се на ударени, ама то обикновено не се държи така. Ако нямате такъв близък/съсед, дайте го в някой кучкарник, но без знанието на майка ти, защото тя няма да го пусне. Надявам се да съм помогнала. Пиши после!

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: d70b9983d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Трябва да спреш парадите на това малко изчадие. Моя приятелка имаше същите проблеми, докато не го даде в приют. Когато иска да те хапе, вземи някаква пръчка (не много голяма, разбира се) и го "заплашвай" с нея. Ако не стане, удари я. Не се оставай на това нещо да те прави на луда. В краен случай го остави на улицата.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a40ed64309
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Номер 3 е прав. Ако баща ти има здрава ръка, можеш да го помолиш да я хване тая кучка (кучката) и да я изхвърли буквално през терасата, а после да се поскара яко на другата кучка (майка ти), задето толкова се е побъркала покрай патологичната си "любов" към този "любимец", а тебе напълно те е забравила и отписала от списъка с роднините си. Може да вика, бута, троши и беснее, но постепенно ще свикне. Вие да не сте кучкарник вкъщи.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 9a4cf3ceff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   докато не е у майка ти го убий и направи така, че да изглежда сякаш го е сгазила кола. Когато бях малка, ние също имахме пинчер. Мама много си го обичаше, и аз бях така, но подобна ситуация - стана инцидент и кучето страшно много се озлоби. Когато се роди брат ми (няколко години по - късно), кучето почти не му отхапа ръката и за да го разкарам от бебето, взех първото нещо което ми попадне и запончах да удрам. Не исках да го убивам, ама така се случи - ти я удряш, тя се връща и си знае своето. Пинчерите наистина са супер злобни. Бих предложила да я пуснеш навън и да изглежда сякаш е избягала щом майка ти не иска да я подарява на други хора. В най - краен случай просто го убиваш и толкова..

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 3ff02ca6e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Ако бях на мястото на баща ти, пинчера щеше да "изчезне" а трупа му да се озове в някой контейнер далече от вас. Майка ти не е добре и е пренасочила любовта която естествено има към семейството си - мъжа си и децата си към злобния пумияр. Вие сега живеете под тормоза и тиранията на дребния пинчер, защото баща ти не контролира домът ви и е позволил на майка ви да си разиграва коня а оттам и проблемите. Изхода от положението е пинчера да "изчезне", няма значение дали ще се удави, дали ще скочи от терасата и ще се пребие или ще избяга и ще се озове в някой контейнер без значение. Майка ти ще скърби две седмици за "малкото си съкровище" и после положението ще се нормализира и отново ще можете да живеете нормално.

И за накрая - не слушай животнолюбите които изкарват човека лош а зверовете добри, това са хора с проблеми които не са получили достатъчно любов от ближните си и пренасочват привързаността си към животните които лесно могат да контролират и които няма да наранят чувствата им. За съжаление днешния морално деградирал сатанински западен свят води до такива изкривявания при които отклоненията и странностите се насаждат като норми - "права" за малцинства, за животни, за сексуални извращения, за феминистки, за вегани, за мигранти и т. н. Това е вариант на комунизма в който революциония елемент не са селяните и работниците "роби на труда" а хората с проблеми, странните, сексуално извратените а и... животните.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 21e65b0b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не знам що за хора сте вие, ако изобщо мога да ви нарека хора.
Живеем в 21 век, а се задавих докато четях тесногръдите ви коментари. С ръка на сърцето мога да кажа, че сте психично болни, всички до един.
Случайно да знаете, че дори при мисълта да убиеш животно, това те прави бъдещ психопат?
Кои сте вие, мили мои, да решавате кой да живее и кой да умре.
Толкова е лесно да заведете кучето в приют, да го дадете на познати, да му намерите дом, а не да мислите начин да го убиете? !
Ако ви се роди болно бебе ще го запалите ли, ще го удавите ли, ще го заколите ли, ще го хвърлите ли през терасата?
Защо ревете когато има атентати по света за милите душици, които са загинали, а не ви прави впечатление какво чувства едно животно, което очевидно има мозък и душа?
Толкова сте болни - дори не мога да го опиша. Винаги съм мислел, че смисъла на живота е да еволюираш и да предаваш нататък, ама не!
Изродите си дават съвети как да убият животно! Има едно нещо наречено Карма и много скоро ще ви посети.
Ще гниете в собствените си изпражнения един ден, пожелавам ви го с усмивка на лице.
Нямате право да поставяте себе си на пиедестал, само защото можете да говорите. Не стига, че бълвате само пумия и болести от изгнилите ви мозъци, чак и секта си правите.
Късмет ви пожелавам на всички в живота.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: dcb1019838
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   От авторката: баща ми не е опция защото прекарва всичко на всичко 10 часа вкъщи-колкото да се навечеря и наспи и на сутринта не замине на работа. Той обожава малкото лайно и ми се кара когато правя забележки за поведението на животното. От друга страна, убийството и изнасянето зад гърба на майка ми също не са вариант, тъй като майка ми вади достатъчно пари, за да изхранва цялото семейство и нейна максима е : "Аз вадя парите, ще се съобразявате с мен". Баща ми няма право на глас-и по-добре. А майка ми, като доминантна личност, си пада и агресивна. Нямa значение дали съм аз или баща ми-и двамата ще ни спука от бой и ще ни изгони от вкъщи. Не се шегувам, занимава се с фитнес и е наистина силна. Не знам какво да правя. Дайте ми съвет.

 
  ...

...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a1450302a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Точно така n 20 има много хора които не са добре с акъла. Има и хора които може да са болни психически ама не чак толкова и не им личи. Не ги интересува хората да се постараят. Не може при всички да е просто така. Правилно е че най често такива хора вършат глупости и простотии. И на улицата такива умствено изостанали като излезеш нарочно говорят за човек обиди намекваики за да се сетиш че става въпрос за теб. Но нали съм си достатъчно умна и със селяндури не общувам по никакви поводи вече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a24dd397ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз съм от 18

До 20

Интересно как се връзват тези две твърдения:

"Толкова сте болни - дори не мога да го опиша. Винаги съм мислел, че смисъла на живота е да еволюираш и да предаваш нататък"

Явно искаш да се изкараш по-благороден от другите, кучелюб който и на мравката път струва.

и после това:

"Ще гниете в собствените си изпражнения един ден, пожелавам ви го с усмивка на лице."

Това е от речника на някой изпълнен с омраза садист. Всичко това показва, че ти не си прекрасната личност за която се представят а индивид с промит от доктрини на животнолюби мозък, объркан човек мразещ себеподобните си с адска омраза и жлъч, но прехласващ се в някакво почти култово обожание към някакви пумяри, зверове и подобни.

 
  ...
преди: 7 години, 10 месеца
hash: a24dd397ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   От 19 до авторката 23

Цитат

"Баща ми няма право на глас-и по-добре."

Баща ти трябва да контролира домът си и именно защото не го прави а майка ти му казва какво да прави стават такива извращения като това с пинчера.

Казах ти какво да направиш, пинчера трябва да изчезне, защото превръща живота ви в ад. Вместо пинчера да е най-долу в хранителната верига и да е забавление за децата, нещо като плюшена играчка, майка ти го е превърнала в малък цербер, диктатор който дори не е човек а пумияр. Вие треперите и се притеснявате от жалкия пинчер когото храните, поите и отглеждате, това е пълен парадокс и абсурд за който е виновен баща ти, че не обуздава майка ти и майка ти, че заради глупавите си капризи ви подлага на този нелеп тормоз от страна на пинчера. Ако не желаеш да се отървеш от злия пинчер чрез "инцидент" дай му малко храна напоена с антифриз когато няма никой вкъщи, пинчера няма да си замине леко от този свят, но и той сам ви е подлагал на доста мъчения така, че вероятно си го заслужава. Прибери и изхвърли останалата напоена с антифриз храна и се пръждосвай от апартамента и си намери алиби, нека друг открие мъртвия пумияр чиято кончина вероятно ще бъде обявена за хранително отравяне, едва ли някой ще тръгне да прави аутопсия на пинчер.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker