Тормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тормоз
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 983 пъти
Здравейте!

На 12 години съм и от края на миналата учебна година ме тормозят.

4 Момчета ме тормозят жестоко... Не физически а психически, често те ме тормозят чрез неприлични изрази и много фрази... Аз не зная защо, тези момчета системно ме тормозят. Аз съм с по-тъмен цвят на кожата но съм си чиста българка.

По коридорите ме спират и почват да ме унижават пред другите ученици. Измислят ми всякакви прякори и карат други деца да ми викат така като ме видят.

Казах на моите родители те им се скараха но уви те не се уплашиха и продължиха.
Казах и на директора но нищо.

Скоро ще почне новата учебна година и ме е страх че този тормоз ще продържи.

Много се надявам някой да ми даде съвет как да се справя с тях.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5231b75f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей!
Имам почти същата история, но с едно момиче. Мисля, че е най-добре да се опиташ да говориш с тези момчета и да ги помолиш да спрат да те унижават. Децата могат да бъдат много жестоки, без дори да знаят какви точно са обстоятелствата. Ако наистина е заради цветът на кожата ти, това е доста глупаво. Ти така или иначе не можеш да промениш това по някакъв естествен начин и не мисля, че е редно да ти се подиграват. Ако разговорът не доведе до положителен ефект, кажи на класният ръководител да предприеме мерки. Знам какво е да ти се подиграват и наистина не е приятно, но винаги ще има хора, които да те наскърбяват, но просто не им обръщай внимание и като те го забележат ще се откажат от теб. Знам, че те просто искат ти да реагираш, да се чувстваш зле и да плачеш, но ти направи точно обратното. Да не ти пука. Те сами ще спрат
Успех <3

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ba8b38ff33
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Говорила съм с тях дори и с родителите им. Но нищо. Говорила съм с директори със секретари със класния ми и с другите класни на момчетата...
Аз не им обръщам внимание, но те продължават.
Намират всякакви начини да ме нагрубят.
Аз не съм искала да съм тъмнокожа...

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 60a21bf461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Тогава говори с вашите да те преместят и бъди много настоятелна. Няма смисъл да оставаш там където не се чувсташ добре! Разбирам те мен, също стария ми клас ме тормозеха и биеха, само защото бях по свито дете. Имаше една групичка момчета, които ме биеха и ме наричаха животно. Прибрах се много разстроена един ден казах на дядо и той се обади в дирекцията. Наказаха ги да чистят един месец училището. До края на годината не ме докоснаха, обаче се заканиха на 15 юни да си отмъстят и ходих с нашите да си взема бележника. В следващия си клас в другото училище също не бе леко, но после нещата се оправиха и поне до 12 клас получих що годе нормално отношение. Биячите сега са израстнали все пак сме вече на по 23, но дори да са променени аз не мога да забравя тоя тормоз на времето. Предимства три месеца правиха сбирка на класа, на която естествено не отидох. Просто не можех да седна на една маса с тия хора сещайки се какво са ми причинили едно време, дори сега да са променени.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5c176b37a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти за съвета :). Ще говоря с нашите. Дано да ме преместят... Аз също не бих седнала да ям и пия на една на маса с хора които са ме унижавали по всякакъв начин. :)))

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d4779f52ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз също бях тормозена, в по- малките класове, докато не ме приеха в гимназия, там вече всичко коренно се промени. Имах се с целия клас, а останалите ученици в училището, бяха сякаш от друга планета- възпитани и тихи. Всъщност, не знам защо в основното ми се подиграваха, може би защото бях по- дръпната и необщителна. Много тежко го преживявах, с нежелание тръгвах за учулище. Просто, единствения начин наистина е, както са те посъветвали по- горе, да смениш училището. И като отидеш в новото, бъди отворена за съучениците си там. Почувствай се достойна, да имаш приятели и общувай, усмихвай се... Успех

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d3cbc0c4ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   До номер 5. Благодаря ♡

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2a8a9701b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Слушай сега, аз съм момиче и сега ще съм 8ми клас в хубаво училище и слава богу никой от стария ми клас ( с който не се имах никак) няма да е в даскалото. Супер! Започваш на ново, без никой да те познава, ако не харесваш нещо в себе си- можеш да го промениш, а нали знаеш " първо впечатление 2 пъти не се прави" ( е, не е такъв израза, но схващаш... ), пък до колкото разбирам ти сега ще си 6 или 7 клас, ако си 7- стегни се и учи за да те приемат в хубава гимназия с по свесни хора, ако ще си 6ти, имаш време(защото ако си 7ми, тогава материала е важен и не бива да пропускаш часове)... Ако толкова не издържаш- е*и майката на всичко и кажи на родителите си че няма да стъпиш в училището докато не се вземат окончателни мерки, било то и евентуално преместване в друго уч. И бъди категорична! Друг изход лично аз не виждам! Не можеш да ги накараш да престанат- шот такива зверчета са мн нагли... иииии айде успех, и пиши по темата;) бтв, от кой град си?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ce34c22d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ей здрасти! Сега ще бъда 6-ти клас. Надавам се да не продължават да ме мачкат. Ако ли не ще направя така кактж каза ти ще е*ба майката на всички и се местя. До колкото за моя успех... ще се стегна яко... защото ми е малко гадно че завърших с 5:20 но... И съм от Русе :) =)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker