Какво се харесва най-много на дамите като външен вид - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво се харесва най-много на дамите като външен вид
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 3134 пъти
Здравейте. Аз съм момче на 15 години. Както от заглавието се досещата кво ще пиша. Искам да попитам какво точно момичетата харесват във един мъж като вътшен вид. Мускулите на ръцете му изпъкналите вени по ръцети плочки по корема, рамена лице мускулисти крака. Знам че темата е малко банална но искам отговори. Интересува ме те мнението на момичетата около възраст най-много 13-18 години но и другите ги приемам с удоволствие. С риск да има подобна тема тук пиша тая. Знам че момичето харесва момчетата по характер действия, но все пак веднага като види красиво момче коя част най-много и прави впечатленние. Пиша темата зада добия повече опит с нежният пол и успех с тях. Благодаря за отговорите предварително:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 10bc06e0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Да е висок, в най-добрия случай над 185, 190см. Да не е някой нацепен, да не е с вид на фитнес маниак, изпъкналите вени ме отвръщават, а просто със нормално, стегнато тяло, едър, не дебел, не и слаб, а добре сложен. Очите имат предимство, ако са сини, но по-важен е погледа. Носът, независимо дали става въпрос за момиче или момче, е желателно да е правилен, не гърбав, крив, или чип. Това са основните неща които забелязвам във физиката на някой. И все пак, любовта не пита какво харесваме...
Ж17

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5daf7f8801
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   на мен лично първо впечатление ми правят очите. Просто много харесвам сини или зелени очи и това ми е слабост. На второ място гледам усмивката, защото не ми харесва някой да е начумерен и да гледа злобно, а като се усмихне и изражението му се променя и ако има хубава усмивка това е в плюс. На мен лично това ми прави впечатление във външния вид най-вече. Иначе всеки човек си има предпочитания и си фантазира. Аз например харесвам момчета с къдрава коса, както и такива с по-дълга. За очите вече казах какви са ми слабост. Не харесвам и прекалено високи, 175-180 е добре според мен за момче. Иначе като цяло гледам характер, а ти питаш точно какви са ни предпочитанията. Да, много момичета гледат дали е с плочки, мускулест и т. н и се вживяват доста в това, но е безсмислено.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 18659f1a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами първо, здравей :) Момиче съм, на 14 години и мисля да оставя нещата като всяко момиче е различно и т. н. настрана. Това е вярно, но все пак ти питаш друг въпрос.. Аз лично харесвам очите и косата, след това идват изпъкналите вени на ръцете, мускули, плочки и т. н. Но според мен, макар и да звучи банално, най-важно е как се държиш с момичето. Прятен ден и дано да съм помогнала :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9dfff02ea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Широк V-type гръб.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f9f95af278
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Като че ли лицето ме привлиа най-много в мъжа, тялото е на второ място, но естествено ако е някой шупар, дори и да е хубав в лице, не бих била с него. Та да- за лицето, най-много ме привличат очите и устните, харесвам мъже с по-плътни устни и очи с формата на бадем, такива, които пленяват с първия поглед. Предпочитам мъже с тъмна коса, но разбира се и някой светлокос хубавец няма да откажа. Общо взето- нямам точен идеал, важно е цялостно като събереш всичко, нос, коса, очи, да изглежда добре.
А сега за тялото- не е нужно да е супер мускулест и тн, стига лицето му да е хубаво и главата му да не е празна. Но да, харесват ми мъже с плочки, с изпъкнали вени, лек естествен тен и... голям... мда. :D На за съжаление това е чист късмет.

Момиче, 18 г.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8a95345d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Лицето. Ако лицето не ми харесва, той може да има перфектно тяло, но пак няма да спя с него. За да се влюби една жена, първо трябва да я грабне нещо от характера на мъжа. После се гледа външния вид и така...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f6d906bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не ми пука дали има вени или плочки,все ми е едно.Ако пък е чак нацепен ми се гади.Гледам лицето.Ако не е красив в лице,каквото ще тяло да има за мен не става.Не понасям оскубани вежди,за мен е педалско мъж да си скубе веждите.Много гледам зъбите,обожавам хубави,прави,подредени бели зъби и дъх на мента.Просто обожавам.Защо всички момчета си мислите,че ние гледаме само плочки и бицепси?!? Това ме интересува най-малко.Аз искам в лице да е красив и чаровен.Другото няма значение.

Ж 15

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: eb108cf2d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм на 15 години също. Според мен, няма как да се влюбиш някой заради мускулите на ръцете му или плочките на корема му. За да те хареса някое момиче трябва да я караш да се смее, да ти споделя и т.н. Това, което най - много привлича момичетата са очите. Винаги щом говориш с момиче, трябва да я гледаш право в очите, това въздейства страшно много.
Другото, което лично на мен ми допада е момчето да не е много слабо, защото не е много приятно да прегръщаш пръчка. Когато прегръщаш някой по - пухкав, усещаш защита. Надявам се да съм ти помогнала!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1159764c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Висок, с мускули ,но да не изглежда като някой фитнес маниак.Най-ми прави впечатление косата,очите и зъбите :Д
Ж 17

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0bab875722
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да е висок, усмивката особено усмивката играе много важна роля, да не е много слабичък, дори да не е фитнес маниак да е горе долу с нормално телосложение, в лицето ако е симпатяга. Перфектен.
И стига да е сериозно и стабилно момче. Повече от перфектно.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b295868478
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да не са много високи, хубава фигура, леко атлетичен, хубави зъби и възпитан.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3b4591e4b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Външния вид е важен, но не толкова, колкото какъв е дадения човек, или поне каква е представата за него.
Виж, ако всички известни певци, актьори и атлети, бяха манекени, те нямаше да се радват на такава популярни. Ако един застаряващ Джъртин Тимбърлейк беше готвач, а един Роналдо бе касиер, дорими да изглеждаха така, както са изглеждали в най-добрите си години, те не биха били секс символи, особено ако са някакви задръстеняци.
Виж, ако една Адриана Лима ( манекенка, чиято слава се крепи на факта, че е родена красива и нищомповече) беше заекваща студенокръвна чистачка в мол, винаги ще има 100 човека, тичащи подир задника и, защото просто задника и е хубав.
Гледай да нямаш коремче, да си винаги чист, да се срижеш на поне 2 седмици, да имаш здравословна фигъра и останалото зависи от това, дали си забавен човек, който изглежда уверен и приятен. Ако не се страхуваш, акомси струва да се говори с теб, ако изглеждаш амбициозен и пълен с изненади и мистерия, то определено ще си харесван.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e6f3753cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ако говорим само за външен вид, ще се разгранича малко от горните коментари. Не държа мъжът да е красавец, като излязъл от списание. Интересува ме да е добре сложен, тоест нито прекалено слаб, нито пък над нормата. Мускули не ме интересуват, но ако има, го приемам като бонус. Разбира се, и в тази насока не трябва да се прекалява. Колкото до лицето, както казах не ми е приоритет, но обикновено ме привличат хора със силен, магнетичен поглед.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3cc7249b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хубава усмивка, прави зъби, да няма тънки устни - общо взето лицето. Очите няма значение, стига да гледат и обичат мен, телосложение също, стига да не е на двете крайности. Височина, не е имало значение за мен, но ако трябва да избирам - да е висок. Държанието е много важно, нищо не е част от въпроса ти. Ако всичко му е 6, освен държанието не бих се занимавала. :)
Момиче, 17.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e64c968a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Външният вид няма толкова глямо значение но все пак -
Харесвам оформения гръб, не прекалено нацепен. Корема да не е отпуснат, не е задължително да има три реда перфектни плочки, просто да няма шкембе. Да има малки или средни мускули на крайниците. Харесвам широки рамене. Не си падам по ниски момчета, защото самата аз съм висока, така че да е поне колкото мен (170см). Коса харесвам и къдрава и права. Ако е права да е леко нагоре. Няма значение дали е руса, черна, кафява, рижава и тн. При очите няма значение цвета, а какво изразяват - ужасно е, когато нечии очи изразяват празнина и незаинтересованост. При очите всеки цвят е красив - кафявия е топъл, синия е свеж, зеления е мистериозен, пъстрия е интересен. Да се усмихва чаровно. Да има прави зъби, без кариеси. Има едно момче с 3-4 кариеса по предните горни зъби и не ги маха вече година! Отвратително е! Момчета запомнете - за кариесите има зъболекар, а най-добре просто си мийте зъбите поне един път дневно!

- Момиче, 13г.

♡Vicy♡

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8cdbcfe1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз съм на 16г. и колкото и някои хора да казват "искам да има хубав характер, не ми пука за външния вид" - не е така. Все пак за да започнем да си търсим приятел/приятелка, ние първо гледаме външния вид (поне аз). Както и да е, всяко момиче има своите критерии за момче (за външен вид), аз лично първо забелязвам лицето, или по-точно очите и усмивката. Прическата също е важна :Д На мен лично не ми пука дали има мускули, плочки и т. н. Но след като впечатлиш някое момиче с външния си вид, не забравяй, че не трябва само красота в една връзка. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b067c0e5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   За мен най-важното е да е възпитан, мил и романтичен, а не някакъв селски бек, пък външният вид няма значение! Харесвам чара, харизмата, които нямат общо с външния вид, това е излъчването - хич не ми дреме дали е с мускули (въпреки че прекалените нацепеняци не ме кефят), дали е слабичък или леко закръглен. Държа обаче на личната хигиена. Има неща като доброто сърце, които са по-важни от красивото лице. Пък после защо жените реват от красавци...

Жена, 22

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9392efecb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Всеки има различен вкус. За мен най-важното е да има светли очи. Не, че имам нещо против хората с тъмни очи, но в светлите (особено сините) има нещо магическо, има една студена красота. Като телосложение нямам претенции. По принцип харесвам много слаби момчета и въобще не държа на плочки, но и да не изглежда така няма да ми е проблем. Според мен обаче едно момиче може да се влюби най-вече в душата на момче. Ако си съвпадаш с някого и виждаш, че не е идиот, който е с теб просто ей така, значи си намерил правилния човек.
момиче, 14

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ed7c4ec834
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И на-хубавия да си, ако характера и отношението ти е кофти-шансове няма. Иначе, аз като малко по-голяма (20г. ) винаги съм харесвала момчета с добра походка и красива усмивка. Не е кой знае какво от външния вид, но е нещо, което влияе.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0196740fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Минимум 180 висок, 85-90 кг хaрмонично рaзположени.
Поглед, без знaчение цветa нa очите, усмивкa, трaпчинки... ооо, стегнaто дупе :) крaсиви и поддържaни ръце, длaни, пръсти, нокти.
Aнтисекс зa мен сa бели чорaпи или кaквито и дa е чорaпи с мъжки сaндaли... виждaлa съм го.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 86e77df647
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Харесвам усмихнати момчета! Склонна съм да се влюбя, заради красивата усмивка. :) Не харесвам кльощавите, но не и момчетата с коремче де хах. И ме отблъскват вманиачените по фитнеса, защото това естествено означава, че ще обръщат повече внимание на него отколкото на мен. Освен това стила на обличане също е важен за мен. Всеки човек има различен вкус, така че ти следвай своя, прави каквото харесваш и ще се намери момиче и за теб. :)
17г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f34a532e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   За мен е най-важен чаровният, чувствен поглед. Предпочитам да имат тъмни, кафеви очи, в тях намирам топлина. Усмивката е много важна, и като цяло това да си личи, че е позитивен и харизматичен човек. Като телосложение-да е с нормално физическо тегло за мъж, повече изисквания нямам-всеки е индивидуален. Походката му да е уверена и да излъчва самоувереност. И най-вече да притежава чар! Това е, което аз забелязвам първо! :)

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e364a46c76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм на 15. Харесвам момчета по-високи от мен. Да бъде с 2-3 години по-голям. НЕ харесвам момчета с руси коси и сини очи. Не знам за другите момичета но аз НЕ ХАРЕСВАМ SWAG. Харесвам момчетата да се грижат за тялото си. Да имат плочки не е задължително 8, но 6 стигат. Ръцете им да са здрави и силни. При мен ако имаш татуйровка ти е ОГРОМЕН плюс. НЕ харесвам момчета с перчеми и дълги коси. Направо полудявам когато момчето ме гледа в очите.
Запомни, че не винаги всяко момиче се придържа към идеала си за момче и характера е най-важен.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 7b3af2f435
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Чар, не е важно да е красавец а да има чар. Знаешли винаги съм харесвала мъжествени тела да мускули общо взето фитнес тяло, но не чак като на горила. Понеже темата е тяло, под мъжко тяло харесвам гръб, ръце, мусколи, , височината.
Но има едно но За любовта тези неща не са познати, тя не те пита ти какво харесваш. Бях се влюбила в човек, който е далеч от тези външни критерии. Ако трябва да го кажем точно това което най-не харесвах в един мъж бяха тесните рамене. Да бъдем честни не му беше мой тип тяло. Но за сметка на това си беше висок. Докато бабанките обикновено не са с кой знае каква височина.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f6d906bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм момиче на 16 и ще ви кажа какво харесвам. Фитнес тялото не ме впечатлява особено. И да не е трениран и мускулест пак бих го харесала също толкова, ако има чаровна усмивка и красиво лице. Разбира се все пак да не прилича на някоя лоена топка де, защото тогава ако ще най-прекрасното лице да имаше пак нямаше да ме привлече. Искам да има хубави зъби, прави и чисти, освен това да поддържа отлична хигиена. Иначе за косата и очите нямам претенции, ако цялостната му визия ми допада няма значение какъв цвят са конкретно очите и косата. Разбира се държа и да е умен, това за мен е много важно, да има мозък и да може да води смислен и по-задълбочен разговор. Освен това да не е женчо и да ме защитава, защото имах едно гадже, което се скри, докато едни хулигани се закачаха с мен и ме дразнеха та трябваше сама да се оправям :D Та това е от мен, дано съм ти била полезна!

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 3f6d906bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Само кифлите си падат по нацепени батки.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: badc9170a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Бях чела един пост, момчетата искат момичета да са с хубав задник и големи гърди, не знам си каква коса и прочие, а момичетата да е висок. И момчетата отвръщат - боже, какви претенции. Само дето отгоре дамите имат много повече претенции от мъжете. Осъзнайте се, момчета дето са с идеална фигура, прекрасна усмивка и сини очи се срещат много рядко. Хубаво сте се захласнали по батковци от интернет и т. н., но ако се огледате са 10 на 100 хубавите момчета. Ако тръгнете да си търсите мъж така някой ден, да е романтичен ама пък леко груууб, ама трябва и добра работа и да е умен.... и т. н. вероятно няма да си намерите. На мен лично не ми пука. Може и да е модел на външен вид, но ако е тъп галош просто.. да си тръгва. Може просто да се влюбя в някой, който не е най-големия чаровник но ме е грабнал с нещо. И повярвай ми, при повечето момичета е така. Ако прекарват време с някое момче и се влюбят въобще няма да им пука дали е с руса или черна коса. Това което аз лично искам е - хигиена, интелигентност и да не пуши, пие и взима наркотици. Не знам защо, но 90% от момчетата които съм харесвала са били с руса коса, но това за мен няма значение.

И не ги слушай тези от горе.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ada60596da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Предпочитам момчето да е по-високо от мен над 170 см. Нямам претенции за физическито състояние, за предпочитане е слаб не дебел. За да има повече храна за мен. Да има красива усмивка.
Да се държи мило, спокоен в действията си, да ме пази и да ме ревнува, защото по този начин показва, че го е грижа за мен.
Ж 16

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1b099052c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Ех, никоя не каза, че харесва плешивци. :( Автоматично ли отпадаме като оплешивеем?

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b067c0e5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Съжалявам, че ще го кажа, но повечето коментирали не са дами, а малки лигли на възраст между 13-18 години, които хал хабер си нямат какво е любов и как тя няма нищо общо с външния вид. ОК, авторът е питал за външност, но примерно разбирам да кажете, че искате да пази хигиена, да е висок или не толкова висок примерно, а вие тук като че ли ще поръчвате на Дядо Коледа (то сигурно и още вярвате в него, пък говорите за връзки) мъж. Какви са тия глупости - цвят на очи, коса. И ако примерно той като външност е точно такъв, какъвто подробно сте описали, но е пълен боклук като човек, пак ли ще изберете него пред някой свестен? ! То после затова масово се четат истории от рода на "Той само ме използва" или "Държи се с мен като с боклук". Ами може би е, защото вие толкова гледате външността, че забравяте кое е по-важното. И най-нагло казвате, че мъжете били повърхностни, като те имат много по-малко претенции. Защото за мен лично няма значение дали е по-слабичка или няколко кила отгоре, дали е руса, черна или с шарена коса, дали е по-висока или по-ниска, дали е с черни или със сини очи... аз държа на хигиена, спретнат вид и най-вече да има сходен с моя характер и да е възпитан човек. Егати посредствеността срещнах тук! Българските жени са по-зле от българските мъже, които все са ви виновни. Интересно обаче срещу няколко милиона как бързо променяте вкусовете си и почвате да харесвате по-нисички, с коремчета, леко оплешивяващи. Едно ще ви кажа - килограмите се свалят, акнето се лекува, но акъл нямаш ли - такъв си оставаш завинаги! Авторе, не слушай дечковците, а бъди какъвто си и гледай на себе си да се харесваш. Някоя СТОЙНОСТНА жена ще те оцени.

М20

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 96d9a330dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Много харесвам високи момчета-около 175-185 са перфектни. За мен е важно лицето на момчето да е красиво и поддържано-да има чиста кожа смсл без пъпки, да има хубави зъби и красива усмивка, но може би нещата, които за мен са най-важни са-да има хубава коса и най-вече хубави вежди, не като катеричи опашки, лепнати за лицето му.. няма нищо лошо в това момчетата да ходят на козметик да им оформя леко веждите, колкото да са две ХД например Jake Mitchell, той има много хубави вежди.. Относно тялото-аз и всичките ми приятелки много харесваме леко изпъкнали вени, казвам ЛЕКО, например само по ръцете, не по краката или цялото тяло, защото е грозно.. момчето трябва да е стегнато, а до мускулите-нямам много големи претенции-да не е с вид на бодибилдър, но ще е перфектен, ако има плочки на корема, краката му не са хилави, а оформени и има хубави бицепси, но не много големи.. та това е като цяло всичко, което за мен е важно във външния вид на момчето, макар че от написаното става ясно, че за мен е важно всичко :ДД И все пак дори да не си перфектен, няма перфектни хора, просто се постарай да направиш повечето в себе си хубаво или да го 'разхубавиш'.. Надявам се съм ти била полезна! Успех!
Момиче, 14

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 5cc51a1fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Чист, спретнат, да мирише добре (идеално на сапунче, а не парфюм). Това са нещата, които можеш да поддържаш и които зависят от теб. Другото е бошлаф работа. Иначе момичетата на тази възраст съдят по това в какъв стил се обличаш и много се кефят като си с маркови дрешки, ама да не ти пука. Гледай да не поддражаваш на стандарти за да те харесват другите.
Иначе, да си кажа и аз предпочитанията - висок, с влажен поглед, големи очи и голяма пишка.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 005c7177df
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Висок, спретнат и спокоен, по възможност светъл. Да не отделя повече време от мен за външния си вид и да няма повече козметика, по възможност. Да се държи с достойнство. Не харесвам женствени черти и поведение. Ако ми се прииска нещо нежно, неуравновесено и лигаво ще си намеря жена. Да не изтъква факта, че се е родил с пенис и да не си го мери с другите. Това е най-общо казано.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b0aad742e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Момичетата не си приличат с момчетата и, ако момичетата видят красиво момче на улицата няма веднага да искат да са с него(макар и общоприетите мнения). Човекът трябва да има излъчване, хубава усмивка, магнетизъм и горе-долу поддържан вид... Мускулите не са задължителни, на мен даже ми са противни, ама пък и обратното не е за предпочитане. Добро отношение, малко интелигентност и разбиране- това е достатъчно ;)
момиче, 15 години

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 6e3bc7eaff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Здрaвей!
Aми нa първо място, дa е със стегнaто тяло. Но без дa е фитнес мaнияк. Тaкивa дето приличaт нa нaпомпaни с въздух или силикон ми се струвaт aдски грозни. С мaлко бицепси и стегнaт корем, супер. Aбе дa си личи че спортувa зa удоволствие.
Нa второ място - косaтa. Елементaрно постригaните с мaшинкa (90% от бългaрските млaдежи), не ме привличaт. Всичките ми се струвaт еднaкви. Според мен момчето трябвa дa имa някaкъв собствен стил. Я бритон, я сресaн нa еднa стрaнa, сресaн нaзaд... сaмо дa не е нещо педaлско кaто изрусенa косa или косa до рaменете.
И нa трето място, дa си бръсне брaдaтa. Хипaрските брaди ми се струвaт отблъсквaщи. Aко млaдежът все пaк си държи нa брaдaтa, дa е добре оформенa.
Според мен, товa е общо взето нaй-вaжното. Нa ръстa не отдaвaм особено знaчение. По-добре aко е висок нaд 1. 80, но aко е по-нисък обaче готин, пaк ще ми хaресa. Инaче цвят нa очите, цвят нa косaтa и т. н. вече сa субективни предпочитaния. Нa еднa и хaесвa едно, нa другa, друго. Успех

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4506aaeb4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   От автора До 33 се възхищавам кво си писала. Но за 35 Момиче на 14 години да има такива претенции ако и бъдат такива ще остана сама до края на живота си. Да иска начепено и красиво момче на нейните години трябва д занимава със фитнес от 5-6 години сериозно. Но и за другите съм доволен коментари. Но въпроса ми небеше само какво харесвате в един мъж а какво част от тялото ви превлича без лицето коя пример както при мъжете ние харесваме баналнното гърди и задници. И не се мислете че съм перверзен просто искам да разбера света на нежният пол и да съм добър в бъдещето със връзките

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker