Не искам да съм хомосексуален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не искам да съм хомосексуален
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 3808 пъти
Здравейте аз съм момче на 16 и съм гей... не искам да съм такъв, искам да харесвам момичета, да имам семейство и т. н... Проблемът е, че чисто сексуално харесвам само момчета... искам да знам дали има начин с който да се справя с това, дали ходене при психолог или нещо подобно ще помогне... не виждам нищо лошо в това да си гей, но аз наистина не го искам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: b6886aba57
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Няма не искам, каквото дал Господ, това е... И аз не искам да имам заболяванията, които имам, но ги имам и са нелечими. Просто трябва да превъртиш играта (да си изживееш живота), нищо че е пусната на трудно ниво - така ще научиш повече от живота...

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 105cd7f02e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Не виждам причина да не го искаш, какво значение има, на кой му пука? Ако искаш дете, можеш да си осиновиш. Е, може би не в България, но света е глобален. Гледай си щастието и да не ти пука от дебилното ни общество. Иди в Скандинавия, там е рай за хомосексуалните.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 00b9f9375a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз също съм гей. На 15 съм и честно казано го приех добре, защото от малък по принцип все се чувствах различен. Ти как разбра, че си гей? По принцип сексуалната ориентация не може да де промени. Дори и да си гей, пак можеш да имаш семейство. Разбирам, че не го искаш, но не се бори със себе си. Обичай се, какъвто си :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f463f475db
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   Много се радвам за теб, че разбираш проблема и че искаш да се поправиш хомосексуалноста е болест, но упорито някои хора отричат. Според мен това може да се поправи чрез личение, но просто не зная как.
Да отидеш при психолог да отидеш е добра идея но друго не знам какво да направиш някакви лекарства може би трябва да приемаш? Не зная надявам се, че много информация и полезни успехи ще получиш успех!

Вярна на себе си

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 1a2e322b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Момченце, я се стегни! Да харесваш момичета и да имаш семейство? Кой ти е напълнил главата с тия глупости???
Хиляди мъже по света създават семейства с други мъже, имат деца и живеят щастливо.
Важно е дали си добър и честен човек, а по кого си падаш. Просто бъди внимателен с подбора си, защото за жалост обществото в България, не харесва различните хора и точно по тази причина твоята глава е пълна с глупости.
Свържи се с LGBT обществото тук, те имат програми за тинейджъри. Ще се запознаеш с много готини хора и ще получиш увереност за себе си.
Не се опитвай да се промениш, не си сбъркан! Бъди такъв, какъвто си, ясно??

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 109791a3ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Браво! Горните коментари, все още не са одобрени, но предполагам, че ще те насърчат да бъдеш какъвто си. Да, ама не. Има начини. Терапия с хормони психолог е най-доброто, като има и не малко хора успели да справят с този проблем. Пожелавам ти успех, дано постигнеш желания резултат.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d6202644e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Е добре не ти ли се вдига самолета от красиви жени?

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: be66196f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Аз съм момче на 18 почти и искам да ти кажа приеми се такъв какъвто си, ходенето по разни психота само ще те издразни още повече, ти не си психично болен бе човек и не можеш насила да си наложиш да харесваш момичета, пробвал съм не става! Прави това което те привлича майната им на другите, щом си осъзнал какъв си тва си ти и толкова! На който не му харесва... ами да ходи той на психиатър!
Викс

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2c8460005b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста оксиморонно звучи "искам семейство, а съм гей". Единият вариант е да си намериш жена и да си създадете семейство и междувременно да се задоволяваш с мъже, а другият да си хванеш мъж и да си осиновите. Първият вариант би бил подъл, но по думите ти изглежда, че само той е възможен. Ти се раждаш гей, а не ставаш гей, което означава, че щом си се родил гей, няма как да станеш хетеросексуален. Гадно е, наистина, но трябва да го преодолееш и да спреш да се срамуваш от това, което си. Психологът няма да ти помогне според мен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4754b3495a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Всичко е до вкус. Ето например, ти не харесваш всички момчета, не би правил секс със всяко, нали? Същото е и с жените - човек не би си легнал със всяка. Е, може да има малко изключения, както казват - "всеки си е башка луд". А вкусът може да се манипулира, насочва и променя. Още си прекалено малък, за да решаваш, че си гей. Изчакайпоне докато сам започнеш да си вадиш хляба, и тогава премисли сексуалните си влечения. И не прекалявай с гей порното! :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8b39fe6f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приемаш се какъвто си и това е.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c7a5a76e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Здравей, аз също съм гей и съм преминал през този момент - не исках да съм различен, исках да съм част от масовката, с шаблонно семейство... Но... Дадох си сметка, че това няма как да стане. Просто е невъзможно. И ненужно! Защо ми е жена? Аз съм гей!
Но това, че съм гей, не променя факта, че съм мъж, 100% мъж. Мога да имам деца, стига да намеря физическия и морален начин за това.

Много хора ще ти кажат, че можеш да се промениш, да станеш "нормален", но това няма как да се случи. Каквото и да направиш - ще си останеш гей. Но това не е лошо. Напълно нормален си си, колкото по-рано го осъзнаеш и приемеш, толкова по-щастлив ще си. Един ден ще откриеш правилния мъж, ще се влюбиш, ще станете семейство... Ще изживееш прекрасни моменти.

Бъди силен, знам - трудно ти е в момента, но няма да е все така. Както се пееше в онази песен:

I'm beautiful in my way
'Cause God makes no mistakes
I'm on the right track, baby
I was born this way!

Успех!

П. П. Игнорирай нападките и обидите, никой не знае какъв човек си и как се чувстваш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 17983eb620
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не се излагай, момче! Това не е болест да се излекува. Ти си такъв и точка. Приеми го. Бъди ЧОВЕК, бъди личност, бъди добър. Много спънки ще срещнеш по пътя си, много ще си хулен и плют. Пак ти казвам най-важното е какъв си ти като човек. Другото е въпрос на личен избор, който не засяга хората. Стига да не демонстрираш публично предпочитанията си, не виждам какво ги бърка другите.
А може да е само период. Млад си, тепърва съзраяваш. Спал ли си въобще с момче? А момиче?
Жена 28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cf73ad96c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От автора
Благодаря на всички, не ме разбирайте погрешно, наистина не ме е срам от това, че съм и трябва да кажа на някого, че съм гей... няколко приятели знаят и който реши да ме пита директно, е добре дошъл... просто ми се искаше да съм "поне" бисексуален и да водя нормален живот... самият аз не мога да си представя живота с мъж, но за жалост изглежда наистина ще трябва да се примиря... номер 14, искрено се надявам да е само период, не съм спал с никой, но момичета наистина не ме привличат изобщо и няма смисъл...
Номер 8 ако се вдигаше мислиш ли, че щеше да има подобна тема?
Номер 11 искрено се усмихнах :)отдавна съм спрял с всякакво порно, свел съм и самозадоволяването до минимум/1/2 пъти на месец/ понеже бях започнал да прекалявам/пристрастявам? ! / и реших да спра почти изцяло...
Благодаря още веднъж на всички които се включиха, не знаех, че има толкова позитивни и свежи хора тук!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 294fb99821
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   №4 ти изобщо нормална ли си? Прочете ли нещата, които си написала преди да си добавиш коментара? Направо съм втрещен от коментара ти, който няма грам полза за момчето. Каква болест, какви пет лева, с извинение? ! Да приема някакви лекарства? Ти изобщо на кой свят живееш и можеш ли въобще трезво да мислиш? Това не е болест. Човек се с ражда с тези нагласи и с течение на времето ги осъзнава. Да, тази сексуалност е била болест преди 100-200 години. Отдавна вече не е в този списък. Ще ме прощаваш, обаче май тук мръднала си ти. Хрумна ми готина идея - я, вземи малко ти хапченца да пийнеш, че май имаш нужда. Хората се страхуват да призная сексуалността си, заради ей такива като теб, които ги заклеймяват като болни и им обясняват как трябва хапчета да пият. Засрами се!!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c3a35176d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Зависи колко е силно желанието ти. Не е вярно, че хората не могат да променят ориетнацията си - напротив, могат. Първо обаче трябва да разбереш, че това не е болест и да спреш да се самоосъждаш, т.е. дори да решиш да направиш промяна, трябва да си готов за всякакво развитие.

Първи факт: Много мъже прекарали продължително време в затвора като пасивния в гей връзките, продължават гей поведението и след като излязат от затвора, въпреки, че преди ареста са били хетеросексуални (а някои и със семейства и тн.), доказва, че сексуалността е променяема, флудина. Да, трудно променяема, но е възможно. Има много изследвания по въпроса.

Втори факт: LSD е използвано в много терапии през 60-те години (преди да го обявят за нелегално в САЩ) за най-различни психологически проблеми. Най-вече е използвано за лечение на алкохолизъм. Колко изненадващо е било обаче, когато гейове-алкохолици пробват лечение с LSD заради алкохолизма си, и изведнъж с изненада откриват, че започват да се привличат от жени.

Например, следното ревю говори за 12 гей хора, които преминават терапия с LSD. След терапията, 7 души остават перманентно хетеросексуални до 6 години след изследването: http://www.hofmann.org/papers/martin_2.html

Ето този пич дори съвсем наскоро е открил неочакваните ефекти на LSD по отношение на сексуалността: https://www.reddit.com/r/Drugs/comments/2zb89l/lsd_made_me_straight/

Интересното е, че и този пич, както и в много други публикации изследващи LSD и хомосексуализма, говорят за това как LSD отключва дълбоки подсъзнателни спомени, довели до хомосексуалното поведение.

Да отбележа, че няма гаранция, че ако пробваш LSD нещо ще се промени. Просто прилагам примерите, за да докажа, че сексуалната ориентация Е променяема.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 2fc86cd90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Много хора не искат разни работи, ама това е. Недей се стяга от малък. Сексуалността е много сложно нещо и няма нищо общо с това дали ще си щастлив. Мнозина хомосексуални мъже си прекарват прекрасно. Само намери обкръжение което не е средновековно.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: f03b60af48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не знам. Сексуалността е нещо много индивидуално. Не мисля, че има на 100% хомо или на 100% хетеросексуални хора. Човек може би трябва да пробва. Много хетеросексуални хора са имали хомо преживявания и обратно - защо не? Дори има порно-актьори-мъже, които участват и в хомо, и в хетеро порно и са успешни звезди в попрището си!

Пробвай просто с жена и виж как ще е. Не с някакви очаквания, а просто just for fun. Може би с бисексуална двойка? Според мен човек трябва да има преди всичко удоволствие в живота и да живее така, както иска докато не пречи на другите и не нарушава Законите.
Всичко останало е въпрос на собствен дизайн!

И не само гей хората не могат да имат деца
Братовчед ма съпруга ми е богат, красив, има успех сред жените, но не може да има деца заради заболяване на младини - заушки. Затова все си намира самотни майки. От 20 годишен гледа чуждите деца - е, оставал е и разочарован, но в момента е с разведена жена с малко дете, което го обожава и го нарича „тати“. Много е щастлив без да има очаквания нито към децата, нито към нищо - просто се наслаждава на живота. Забременя на 15 г. братовчедката на жена му - и нея взе у тях с бебето- сега има 3 деца да гледа.
Тоест бебета много с нужда от баща, жени много с нужда от баща за децата си!
Кой знае... ти искаш семейство с жена. Защо не? Пълно е със самотни майки, които не търсят вече Принцове, а сериозен господин и баща за децата си, а може би и дете свое да имаш с такава жена, защо не?
Просто бъди отворен!!! Не се притеснявай за неща, които още не са ти се случили. Порастни, виж как ще се развие живота ти и като ти дойде време за семейство, ще си намериш и начин как да го постигнеш по начина, по който искаш, но до тогава има много вода да изтече.
Аз лично не се боря със сексуалността си. Харесвам зрели мъже и винаги съм харесвала зрели мъже. Точка. Не ме интересува кой какво мисли за мен! Съпругът ми е с 20 г. по-възрастен, но харесвам и по-възрастни от него и не ме интересува кой какво мисли за мен и кой какво говори за мен. Значи не само гей-хората имате проблем, но у нас всеки, който не отговаря на обществените норми има някакви проблеми, но все по-малки в интерес на истината, а в София можеш да живееш с когото си искаш, както си искаш - можеш дори да имаш връзка с мъж и да живее с вас жена, от която да имате деца, защо не! Да ви имам и пробелмите... всичко може човек да постигне, стига да иска, но аз от собствен опит ти говоря да пробваш с другия пол, може би ще откриеш пък удоволствие и нещо ново. Всеки носи хомо и хетеросексуалност, бъди свободен в ума си и в живота си и пробвай всичко с предпазни средства, разбира се, а за деца не се притеснявай - докато си здрав, ще можеш да имаш деца по един или друг начин! Сега си малък за това- учи, работи и после ще му мислиш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c2006b0cdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Пробвай с тежък камък. В главата е ок.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9c77c2ae42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Проблема е духовен, душевен (психологически)
наследствен - зависи какви са родителите ти и рода ти - пороците се предават генетично и информационен - това се пропагандира с порочни цели.

Обърни се към Църквата и Православието - сам там е спасението.

Хомосексуалността не е норма, а порок и болестно състояние, също така душевна болест.
Бори се докато си млад, защото със всеки изминал ден пристрастяването се увеличава.

Всички форми на секс въздействат като наркотик и увреждат мозъка.
Хомосексуалността го уврежда най-много и причинява най-силна зависимост.
https://anonybulgaria. wordpress. com/2015/03/30/ефектите-на-порнографията-върху-мозъ/

http://www. realisti. ru/main/homosexualism - на руски е но можеш да го преведеш с google translate

Бори се иначе това ще те унищожи!!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9c77c2ae42
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Правилно си разбрал че мастурбацията ти вреди.
Бих ти казал повече - мастурбацията те води по пътя да станеш гей.

Не слушай това което ти говорят - сега педерасията се пропагандира и това има много конкретни ЛОШИ цели.

До всички: по принцип никой не е роден гей или за гей.
До всички: за това че някой има предрасположеност към хомосексуализъм не е дал Бог, а е виновен дявола. Това са последствия от греховния тоест разбирай зъл и лош начин на живот на родителите му и рода му преди това. Последствията от лошия начин на живот са наследствени.
Бори се с това иначе краят ще е много лош.
Не мастурбирай въобще - мастурбацията унищожава мозъка душата и духа ти. Тя те унищожава като човек.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ebd9c1aacf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Хора, спрете да му казвате, че не може да знае дали е гей преди да е пробвал с жена... Вие от къде пък сте сигурни, че сте хетеро като не сте пробвали с някой от вашия пол?
Спрете да казвате и че това е фаза. Не, НЕ е фаза. Като гей ви го казвам - това да бъде ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН беше моята фаза. :)
Към автора - защо се срамуваш от себе си? И защо се отричаш от себе си? Роден си, за да изживееш живота си, няма искам-не искам. Ми и аз искам семейство и ще имам такова с бъдещия ми съпруг, каквото като не сме като традиционното семейство, тъкмо ще придаваме ексцентричност. :)
Успех и горе главата!

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 514bff3583
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   2 само не разбрах защо в Скандинавия е рай за хомосексуални след като аз живея в Швеция и един такъв не съм видяла или просто хората се крият не знам?

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 38a65ab2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   От автора- 4 години по-късно, мина ми този период ^^ периода със себеотричането, хаха, разбрах, че просто съм такъв и трябва да го приема, преместих се в Нидерландия/Амстердам/ и тук се гледа с напълно друго око над LGBTQ обществото, напълно свободен си да бъдеш какъвто пожелаеш... може би обстановката в България ме е потискала когато съм писал историята, препрочетох коментарите и наистина благодаря отново на всички, рядкост е да се срещат LGBT friendly хора като вас!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker