Срам ме е от себе си. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Срам ме е от себе си.
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1739 пъти
Здравейте, момиче на 14 съм. Имам проблем и чета този сайт често и реших тук да споделя историята си. От малка търпя скандалите на майка ми и баща ми все ме намесват. Искам да заема страната на баща ми но ме е страх от майка ми. Мисля, че този страх ми оставя някаква травма тя прави всичко възможно от както бях малка да се страхувам да се срамувам от себе си. Гледа да направи така че да се страхувам и от тате. Не ме пуска често навън, а като ме пусне за 2 часа едва я убеждавам за повече. Фр тата ми почват да ми се смеят и да се страхуват от нея. Мисля, че скоро ще ги загуба. Има една дето не я грее майка ми но постоянно се караме и ми чете конско за всичко. Знам, че го прави за мое добро но искам да чуя поне веднъж, че няма против това което правя и да ми каже само да внимавам. Срам ме е от мен нямам никакво самочувствие. Мога да говоря с нови хора само по фейса и по тела дори ме е срам ако те първа се запознаваме. Какво да правя с самочувствието си. И още една причина да ме е срам от мен е защото не съм с хубаво тяло леко пълна и ме е страх, че няма момче което да ме хареса. Моля, дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 339ef4cf47
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да проведеш един разговор с майка си и баща си. Като голям човек. И да обясниш всичко, което си написала на нас. Кажи на тези хора, че с това поведение те оставят без приятели, че приятелите ти се подиграват и от това страда самочувствието ти. Ако са умни хора - ще те разберат.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5b945b8f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много хора имат твоя проблем и аз била така, с възрастта се преодолява. И не е само до това, какво тяло имаш. Има момичета с прекрасни тела и с ниско самочувствие. Едно самочувствие не се гради прост на база тяло, ум, знания, умения, хобита, характер. Не става само с един външен вид, не е нужно да се притесняваш толкова о тялото си, наблегни на другите по-важни качества, те ще ти помогнат в живота.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4a5e34297e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Нищо не разбрах ясно, но след като подкрепяш баща ти - кажи му го, кажи му за притеснението и страха от майка си и той ще те защити, сигурна съм!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9b5ab88422
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кофти ситуация, но няма страшно. Главата горе. Не се срамувай от себе си, защото всеки човек на тази планета е красив по свой собствен начин. Ако те притеснява нещо в теб промени го. Яж здравословни гозби, тренирай и да не ти пука. Относно родителите ти заеми страната, която мислиш, че е правилна и се опълчи. След няколко години ще завършиш училище и ще се махнеш. Ще отидеш да видиш света. Ако майка ти те тормози по някакъв начин може да я ритнеш :D тогава ще види тя едни. Истенските ти приятели ще те подкрепят а няма да те отбягват заради вашите. А за момчетата споко, има време. За всеки влак си има пътници. Някъде там те чака някой. Също и си само на 14 тепърва ще се променяш. А ако нещо ти се изпречи на пътя вдигаш глава и го ритваш. Ритай всичко! :D

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 356e8edd58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А защо не поговориш с баща си? Защо не му кажеш как се чувстваш, че си нещастна затворена у вас, че губиш приятелите си, че качваш килограми точно защото не излизаш никъде, а стоиш у вас на компютъра по цял ден... обаче гледай да не намесваш майка си, не говори лошо за нея. Само го помоли да ти разрешава да излизаш повече и да се виждаш с приятелите си. Пък колкото до килограмите, като почнеш да излизаш и да се разхождаш повече, а ако имаш възможност да се запишеш и на някакъв спорт (и 1 път седмично да ходиш пак е полезно) и ще си влезеш в норма. Е, разбира се избягвай преяждането със сладко и газираните напитки. Проблемът ти не е нерешим, стига да помолиш и да си спазваш всичко за, което се уговорите. Ако ти каже да се прибереш преди определен час, прибираш се 5 минути по-рано. Важното е, да му докажеш, че може да ти има доверие и нещата ще се подобрят.
А на майка ти не се сърди, жената наистина си вярва, че го прави за твое добро, но щом няма шанс да се разбереш с нея, пробвай да постигнеш договореност с баща си. Така, както го описваш той определено е по-спокойният от двамата и имаш повече шанс да постигнеш известни отстъпки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker