Какъв вид фобия е това? Как да се справя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какъв вид фобия е това? Как да се справя?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1503 пъти
Откакто влязох в гимназията, нещо в поведението ми се промени. Преди бях много диво и шумно дете, много отворено. Сега съм станала притеснителна. Не знам дали е социална фобия или съм само притеснителна, но не мога да стоя спокойно на чина си. Цялата ми поза е скована и неудобна, не мога да се отпускам. Където и да отида, каквото и да правя - стойката ми отстрани е дървена, приличам на задръстенячка с пхихически отклонения отстрани. Не мога да движа свободпно главата си наляво и дясно, защото ще се сблъскам с погледите на другите хора. Притеснявам се от тълпи с хора. Не мога просто да стоя нормално без да правя нищо или пък спокойно да разлиствам книга и да се съсредоточа в това. Ставам неспокойна и нервна и позите ми са или с кръстосани крака и ръце, или трябва да правя нещо или да си тръгна, защото ще се побъркам. Никога преди май не съм имала такъв проблем или ако съм имала не е бил толкова очевиден и не съм обръщала внимание. Дори на снимката с класа съм сковано и изкуствено застанала.
Завиждам на хората, които просто си стоят нормално и мирно сами/или с компания и си мислят за нещо и си релаксират. Аз не го мога това, не мога да стоя спокойно в такъв тип ситуация.
Как да се справя с този проблем? Не искам да си личи, искам да изглеждам като нормалните хора отстрани. Какво ми има? Как да се успокоя и да стоя спокойно и нормално както другите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 68863bc665
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Социална фобия е, често срещана е сред учениците. За да се справиш си намери добри приятели в класа или в училището. И аз бях много свит в училище, но когато имах приятели ставах друг човек.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: cef18b2743
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 Да, това е просто естествена реакция, която иска да те предпази от болното ни пбщество. :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 760c6ca47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж сега аз бях абсолютно същия като теб като влязох в гимназия. От 1 до 7 клас бях почти най-отворения в класа и правих всякакви глупости и т. н. докато не влязох в гимназия и всичко се промени с мене както при твоя случай. За да се промениш те съветвам да направиш следните работи.. Почни да тренираш нещо и ако пиеш някакви кафета, дори и да е кола ги спри, защото това те кара да бъдеш нервен. Не стой дълго време пред компютъра/телефона по-добре ще е да си намериш някое хоби. Експериментирай с прическата и облеклото. Недей обръща на глупаците в даскало и като цяло глупаци има навсякъде (ше срещат доста такива). Може и да имаш доста трудни моменти, защото аз съм имал и то бая, но това да не те плаши. И като цяло недей взима никакви наркотици и алкохол. Аз лично нямам много приятели в училище, броят се на пръсти и то на едната ръка. В класа почти с никого не разговарям ( забравих да спомена, че се преместих след 8 клас ), но недей гледа мене просто се отпусни. Знам, че ще ти е трудно в началото. Както му се вика - В живота понякога трябва сам да се оправяш. В тази държава няма живот!!!

М 18

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker