Не мога да си намеря подходяща компания. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не мога да си намеря подходяща компания.
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 4147 пъти
Всеки си има интереси, музикални предпочитания, стил на обличане и т.н. . Всеизвестен факт е че чалгата (поп фолкът) е доминиращия стил музика сред младото поколение, от там следва и стилът на обличане и начинът на мислене.

Нямам намерение да критикувам, всеки избира какъв иска да бъде. Всичките ми познати слушат само чалга, говорят само за коли, секс и биткаджийски истории. Добре хубаво, обаче на мен не ми се връзва някак си, нито музиката им ми харесва, колите не са ми страст, не ми дреме кой какво е казал за мен, НЕ не искам да ходя да го бия, не казвам за всяко красиво момиче "МН ШЪ я ибъ ако ми падне" и т.н. .

Как да го обесня, приемам ги тези хора, имал съм весели моменти с тях, НО не се чуствам един от тях. Чуствам се неразбран и отхвърлен. Слушам алтърнатив рок, обличам се малко по изчанчено(винаги гледам да има контраст между дрехите ми), със сравнително дълга коса съм, интересувам се основно от психология и философия. Обаче връстниците ми някак си не го приемат всичко това за нормално, като им кажа че слушам алтърнатив рок ми казват : "И ко ся рокер ли се пишеш?", ако пусна малко музика на телефона си следват ебавки , както казах се интересувам от психология и философия, като споделя с някой познат някакъв свой възглед или теория следва : "Копеле нещо не си в ред, кви неща ми говориш" , всичко е на бъзик и не се засягам особено, дадох просто няколко примера.

Проблемът е че ми е омръзнало да бъда отхвърлян от всички около мен. Искам да имам човек с който да слушаме един и същ стил музика, да имаме общи интереси и теми за разговор, да споделяме всичко, на практика такива хора рядко се срещат, и явно имам още много неща да уча за живота. Лично аз за себе си мога да кажа че съм това което съм, харесвам се и няма да се променя за да задоволя интересите на някой.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 33bea15428
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стой с тия елементарници само да не си сам, намериш ли някой твой човек, бягай!

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 33bea15428
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   A ако тия "приятели" ти носят повече ядове, отколкото радости и се чувстваш сам като куче заобиколен от тях, по-добре сам.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 65a688f261
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Аз съм момиче на 12 и съм в същото положение. Мразя чалгата, слушам и аз рок, не си слагам 1 тон грим като другите момичета и не де държа и обличам като уличница. Подиграват ми се, че съм различна от тях, нямам много приятели (около 3-4). Сигурна съм, че ще намериш някой като теб и с него ще станете приятели. А и номер 2 е прав/а - по-добре сам, отколкото зле придружен.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 81e4e8354e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм момиче на 14 и също съм така.Харесвам поп-рок и тъжни песни.Държа се мило с всички,общителна съм,усмихната и т.н. , но и мен не ме приемат.Смисъл нищо не ми казват, но ме отбягват.Имам само една истинска приятелка, но тя не е от моя град и само чрез скайп или телефон може да си контактуваме, за което ми е мъчно.Не знам какво става с всички, но е хубаво, че и земните хора съществуват все още.Не се променяйте заради хора, които не ви приемат.Бъдете себе си, защото така сте уникални по своя начин, макар и да не го признават, но като се замислят ще стигнат до този извод и ще ги е яд ;]]
до автора:ще си намерих компания..вярвай в това

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: f3b557adc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   аз не видях никъде въпрос или нещо за коментар... но си мисля, че в случая проблема си е в теб, не в хората че те отхвърлят. за какво се занимаваш с тези хора които очевидно не са ти 'в стила'? като не ти допадат просто няма да излизаш с тях и това е. друг е въпроса за изграждане на идентичност, а не групова принадлежност. аз имам приятели които слушат чалга, имам и такива които ще си отрежат ушите от трелите на пайнерките, голяма работа. струваш ми се млад още и трябва да се постараеш да живееш в разнообразно общество, защото ако от рано се фиксираш на една определена група и само си хейтваш другите от ъглите... ще ти е много тъжно един ден.

М.

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: b0da7999d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не трябва да дружиш с чалгари - те са измет и никога няма да намериш сродна душа при тях. В момента такъв младеж като теб е рядкост. Не се променяй и не прави компромис със себе си . Аз също слушам рок, имаме сходни интереси. Намери подходяща за теб среда. Не ставай като тях!!! Остани различен!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 988e2a3d37
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич много си си добре така , няма смисъл да се променяш към по-зле заради някакви си идиоти. Доста си приличаме с теб ( но аз не съм с дълга коса :Д ), не мога да ти кажа че 100% ще намериш това което търсиш ( защото и аз още не съм го намерил ) , но ти пожелавам успех , и дано да имаш повече късмет от мен. :)

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1ba1775d57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо какво им е на тези които слушат чалга. Несмяташ ли че обиждаш по този начин? Номер 6 и ти авторче вие по стилът на музиката ли си подбирате приятелите? Е така скоро няма да си намериш подходяща компания! И моля без повече обиди!!! "ЛОДКАРКАТА"

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 159a921edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Щом учиш и се интересуваш от философия требва да знаеш вече че тия около теб и не само те, са DAS MAN-и - такива хора дето гледат и копират сичко от другите, немат собствен вкус, а ти не си различен, ти просто знаеш каква музика обичаш да слушаш знаеш как да си се обличаш в смисъл не гледаш от другите, имаш собствен стил собствен имидж което е важно човек да има собствен имидж или с една дума ИМИДЖ. Ония тама немат имидж щом по един и същи начин се обличат в смисъл оня ми обул такива и такива обувки-малии и аз требва да си зема същите, и отива и си ги зима :)
Напълно нормален си просто си имаш някакви интереси ориентирал си се какво ти харесва и си държиш на него а не си некъф пропаднал MAINSTREAM олигофрен дето слуша такава музика която е на мода, а тя се променя постоянно и така тия дето слушат такава музика всъщност незнаят каква музика им е любима, те се носат по течението :D което е смешно. С една дума немат ИМИДЖ, това което ти и АЗ също, имаме! И аз не слушам чалги и не наричам момичетата П. т. и и не пия и не пуша :) и не съм привърженик на тъпите коли бмв мерцедес и такива глупости :D Само LOWRIDERS! ! ! Chevy Impala например или CADILLAC COUP DE VILLE но да са LOWRIDER-и ;) Маани ги ония DAS MAN-и ;) неориентирани олигофренчета, и такива ше си останат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3eca313a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей,
аз не слушам нито чалга, нито рок, но се интересувам от психология и философия както теб и също ме смятат за "умопобъркана", различна и т. н. Никога не съм имала компания, приятели с които да излизам, била съм затворена, в момента следвам френска филология в СУ, нещата не са много по-различни, но си намерих някакви приятели, част от които също слушат чалга... няма как да избягаме просто. Спасението е да търсиш хора като теб, има достатъчно хора които слушат като твоята музика.. просто търси :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 991b67a49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И... преди всичко БЪДИ СЕБЕ СИ!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: bc4ec1852b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво, малко такива младежи като теб останаха!

Чалга помията и разврата станаха начин на живот на много тинейджъри, и това оказа влияние и върху умствените им заложби, защото не може да си интелигентно разсъждаващ човек, и едновременно с това да слушаш чалга!

Кръчмарската музика е музика на слабоумните хора, ебачите, биячите и курвите, ако мога така да характеризирам няколко подвида на българският тинейджър. Аз лично не познавам нито един мой връстник, който да слуша чалга ( и въобще ), и да има интереси в областта на науката, като теб. Може да се гордееш с това.

Приятели ще си намериш, но недей да приемаш тези елементарни хора около теб за такива! Това е и една от цените на това да си различен, да се открояваш от тълпата - приемат те като странник, и странят от теб, но от това повярвай ми по-хубаво няма.

Продължавай напред, и не се променяй!

 
  ... горе^
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5627c53604
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ще се изненадаш, но има много хора, които си имат други интереси и не си падат по това да следят клюки за изпълнителите, последните им бълвочи и т. н. Меломаните са най-смешните хора.

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 5627c53604
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз пък не харусвам почти никаква музика. Имам си 10-20 любими песни и това е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker