Какво не е наред с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Какво не е наред с мен?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1341 пъти
Здравейте!
Момиче, на 15. Всичките ми приятелки досега са имали гаджета, но аз не. Случвало ми се е да ми се подиграват заради теглото, но не мога да отслабна повече, тренирам и вече ребрата ми започват да се виждат, но не мисля че е нормално да изглеждам така. Висока съм около 175-176 и тежа почти 70 килограма. Другият ми проблем е, че голяма част от класа ми не ме харесва, дори мога да кажа че ме мразят. Не съм им направила нищо, дори и не говоря с тях, но те продължават да ме нападат. По принцип съм отличничката на класа, и всички казват, че ми завиждат и ме тормозят заради това, но не мисля че е така. Какво трябва да променя за да престане всичко това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: f39d5ab590
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами, нищо не трябва да променяш, единствено трябва да тренираш и най вече да изчакаш да минат тези години на училище. Прости са хората като цяло, а и около 16 години нямат задръжки и чувство за това къде са в обществото, общо взето като пораснеш повечето хора ще се адаптират към установения морал, с други думи ще се правят на мили, за да се представят пред обществото, така че от тази гледна точка тормозът над теб ще спре. Също така ти сега си ограничена заради задължителността на училището и купищата трудности по евентуално преместване в друг клас, ограничена си да им гледаш физиономиите по цял ден, но когато завършиш до по голяма степен ще имаш право на избор с какви хора да се обградиш и да се срещаш. Успех ти желая и търси си интересни и забавни занимания извън училище

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: cfd09419ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичко ти е наред, с изключение на факта, че си тръгнала срещу себе си. Те са тези, които не са в ред, защото вместо да гледат собствения си живот, който, мм, естествено е скучен, се занимават с по-интересните такива. Накратко-имат комплекси и ти завиждат. Аз съм на 14. При мен работата е същата. Остани вярна на себе си, и все някога ще намериш човек, който да те хареса такава, каквото си. Не искам да те отчайвам, но просто не ти е дошло вемето. Твоите приятелки явно са по-отворени натури, за това им са е лепнало момче толкова рано.
Можеш да завързваш приятелства не само в училище, излизай, забавлявай се, училищния живот не трябва да ти е единствения такъв!
Успех! :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3cdec7a20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Уважаема авторке,

Така, както го обясняваш - всичко си ти е наред. Колкото до това, че в училище те мразят - точно това си е - завист и/или борба за територия. Не че си им взела нещо... просто така, за спорта.

Лекарството е хич да не ти пука - тегли им една на всичките и си гледай собствения успех и прогрес. Училището ще мине и ще замине, тези, които сега те тормозят, ще останат далеч зад теб и някой ден като ги срещнеш ще ти се струват жалки, нелепи и зациклили.

Това че не си имала гадже, макар да го споменаваш, май не те тревожи особено и така и трябва - не търси гадже просто за да си имаш. Когато срещнеш подходящия човек - нещата ще си станат. Кога точно ще се случи обаче - никой не може да ти каже. може да е утре, може да е след година или след пет и тн. Но ще стане. Останал съм с впечатление, че хората с по-малко връзки умеят да ги създават по-трайни и да държат на партньорите си повече (и съответно да получават същото) от тези, които "ловуват" гаджета на килограм. Не бързай.

Горе главата и успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a9c74389fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Браво бе на 15 години 70 килограма. И ребрата и се виждали хаха. Откъсни се от влиянието на бабата дето те тъпче с тесто и започни да се грижиш за себе си. Трябва да си 50 килограма.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: fa3ec4dbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Игнорирайте ги. Ако си по-добра ученичка, по-умна, по-висока и красива, не трябва да се стремиш да си приятелка с тези хора. Отбгвай ги ! Намери си приятели, които са достойни за тебни се дръж на ниво.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 11f9c0c3fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   4, не прочете ли, че е 176см висока. От ръста в см се вади 100 и се получава границата, която не трябва да се минава, нормалното и здравословно тегло за нейния ръст е 66-76 кг.
Според мен освен за успеха, ти завиждат и за ръста.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 38d1f4b9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ви за мненията, опитвам се да не им обръщам внимание, но съм длъжна да прекарвам голяма част от деня си с тях и е почти невъзможно.. Надявам се че след време нещата ще се оправят. И да, не ме интересува особено, че не съм си имала гадже, но ми се е случвало един вид да ми се подиграват заради това. :)
Относно №4 .. Няма как да съм 50 килограма, освен ако не съм болна от анорексия. Висока съм 176. Хляб и сладко изобщо не ям, пила съм и хапчета за отслабване, не става.
От авторката :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 4bb2ba05cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм на 15. Гадже не съм имала досега. Твърдя, че съм с нормално тегло, не красива, но не и грозна. В моя клас най-много три момичета са имали гадже (от 24). Тежа 53 кг и съм висока 168 см. Според мен си гледай ученето и не обръщай внимание на съученичките ти (защото явно завиждат на успеха ти ). За всичко си има време.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9a428f01b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Мило момиче, ако положението е нетърпимо, по-добре се премести в друго училище (или друга паралелка поне), защото има случаи, в които наистина от класа зависи всичко. Нека родителите ти говорят по-строго с класния ръководител или директора, за да се вземат мерки. Но проблемът не е в теб! Първо, ръстът и килограмите ти са в съвсем нормална пропорция, особено за крехката ти възраст. Плюс това ти си много висока, сигурно и още малко ще дръпнеш, като се развиваш, фигурата ти сама ще оправи. Не спазвай никакви вредни диети, а си спортувай за здраве. Второ, на 15 години и аз нямах никакви гаджета. На 17 ми беше първата връзка и то даже си беше детска любов. Наистина хората са прави, че не е важно колко гаджета си имал... важното е да намериш правилния и да го заддържиш. Не ги гледай твоите съученички, защото връзките им са толкова истински като турски Адидас! Гледай си ученето, хобитата, развивай се и прави неща, които наистина харесваш! Намери си приятели с твоите интереси! Завистта е наистина долно нещо, което кара хората да гният отвътре! Номер 4, ти да мълчиш, щото едва ли си перфектен/перфектна. При ръст 1. 76, 50 кг са ненормални бе, идиотче! Като не знаеш, не говори!

ELSA

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 14b82734a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 6!
Ти добре ли си, че й казваш че до 76 килограма била в нормите й... ами отиди ти да спиш с такава жена(ако си мъж де), а ако си жена, явно и ти си някъде толкова и я успокояваш.... трябва да тренира момичето и сама ще се почувства по-секси!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker