Защо животът ми е такъв? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо животът ми е такъв?
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1445 пъти
Пиша това, защото много ми тежи и просто... искам да го споделя и това е мястото, което е най- подходящо.
Аз съм момиче и има един човек, който сигурно е най- важният човек в живота ми. Прекарвам времето си с него, но само в skype, защото... ние живеем в двата края на България- Бургас и София. Този човек е най- добрата ми приятелка и всъщност е човекът, който единствен разбира проблемите ми, който винаги ме изслушва, когато искам да споделя нещо, който е до мен каквото и да става, който знам, че никога няма да ме остави. Аз толкова я обичам, а потчи никога не я виждам. Срещаме се от лято на лято, като дори не е всяка година. Чувствам се много зле, защото въпреки че прекарвам толкова много време с нея в skype, аз не я виждам изобщо. Друго си е да се видим на живо, да имаме по цели дни да си говорим... Много съм тъжна. Знам, че всеки си има най- добър приятел или приятелка, но ние сме много повече от това. Като сестри сме и аз понякога плача, защото не мога да сдържа сълзите си, ако ми липсва или ако се сетя за нещо свързано с нея...
Радвам се, че споделих и сега ми е по- леко на душата. Ако качат историята ми, ще съм благодарна на всеки, който я е прочел и е отделил малко време за нея. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 98936000af
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не виждам как очакваш хората да ти помогнат или да те посъветват нещо.Нито можем да ви съберем в един град.нито да ви направим кръвни сестри.Не мога да разбера какво искаш да се случи.Доста излишна тема си пуснала.Няма начин да те успокоим.Прекалено много преувеличаваш и се глезиш.Защо животът ти бил такъв.Какъв ? Имаш покрив над главата.интернет.легло на което да спиш.топлина.родители.храна.Какво ми ревеш ? Лигла.Някои хора спят на учицата голи и боси.а ти се оплакваш за глупости.Ще се виждате лятото и готово.Като порастнете все някой ден ще живеете в един град.Нищо не може да се направи сега.Какъв ти е проблемът не мога да разбера.Не може всеки човек който искаме да живее близо до нас и да го виждаме постоянно.Я си помисли .че на има деца дето родителите им са военни и не ги виждат с месеци и не знаят дали ще останат сираци ако убият родителите им.или ще се върнат и всичко ще е наред.Ти си седнала да пишеш за приятелката ти която е жива и се чувате всеки ден.Май вече от много угаждане се чудиш за какви простотии да ревеш.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: cd8f1b2a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ще ти стане още по-леко, като ти кажа, че твърдението "Знам, че всеки си има най- добър приятел или приятелка, но ние сме много повече от това. " не е вярно. Не всеки си има най-добър приятел или приятелка, а даже и обикновени такива не всеки си има.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 7adebf6f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А бе дете, от какво се оплакваш? Чувате се с приятелката ти, уговаряте се и едната от двете скача на влака София-Бургас, или обратния и се виждате и се "наговаряте" докато ви заболят устите, и вдигнете кръвно, и после?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 9d56c876c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ще подкрепя номер 1. Като прочете човек заглавието на темата човек ще си помисли че живееш в нищета или, че вашите те малтретират. Има деца с много по - сериозни проблеми ти тук се жалиш че приятелката ти живее далеч. Като сте ваканция ще си ходите на гости и готово. Ами и аз не съм виждала най- добрата си приятелка от детинство вече 10 години, защото живее в чужбина нямам и контактите, но не съм тръгнала да се оплаквам по форумите на разни непознати за това! ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ad77ebe1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   "човекът, който единствен разбира проблемите ми, който винаги ме изслушва, когато искам да споделя нещо, който е до мен каквото и да става" - ето тука е порблема на авторката за неразбралите!

Авторке, моя съвет е, че трябва да се сприятеляваш и с другите хора, защото по принцип пътищата на всеки един от нас в един момент просто се разделят.
Научиш се да бъдеш по - адаптивна и възможно по - емоционално независима.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker