И как да махна тази нейна бариера на сърцето и? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

И как да махна тази нейна бариера на сърцето и?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2584 пъти
Искам някой да сподели какво мисли за това което ще споделя. Аз съм момче и имам наи-добра приятелка. Много време я възприемах като такава, но преди 5 месеца аз се влюбих в нея. Признах и го и тя взе да се държи по близко с мен. Незнам дали и тя има чувства, но когато сме двамата всякаш съм в някой сън, който не искам да се събудя. Преминах ме през такива трудности, че... не ми се говори. Аз заминах за Пловдив и всяка вечер се чувахме обаче вечерта преди да замина тя не си вдигна телефона. И в главата ми минаха какви ли не работи. В деня в който престигнах аз и писах смс, че съм най-големия тъпак за да и вярвам и така 2 месеца се карахме карахме.. до такава степен, че не искаше да ме вижда беше отвратена от мен и бях изгубил надежда... само да спомена, че спахме заедно и то не един път, а почти през ден.. да направих грешка, обаче господ беше мил и ми даде втори шанс за реванш. След като не искаше да ме вижда, две седмици нея търсих и един ден и писах, че не е хубаво след толкоз хубави моменти да си пропиляваме приятелството и е най-добре да се видим.

Така и стана и започнахме пак да се виждаме тя естествено беше променена дори не бяхме добри приятели. Но след нова година незнам какво стана и отново старите неща винаги двамата филми, секс, кафета и т. н. И тя ми каза че и е хубаво с мен обаче неможем да сме заедно, защото е била наранена от първата и сериозна връзка и има граница, която я страх да премине. В смисъл, че незнае дали някой може да я направи щастлива, аз и казах да ми даде шанс, да и докажа, но тя каза да остявя нещатата както са си.

Всеки си мисли, че двамата сме заедно, но не сме.. аз израснах супер много с нея.. преди бях един егоист, а сега искам само тя да е добре пренебрегвам понякога и себе си. Може да звучи глупаво, но за мен тя е човека който търся при положение, че са ме тъпкали, тя е много мила, искрена, цени ме много.. но незнам какво да очаквам страх ме е някои да не ми я вземе.. и накрая всичко което правя да отиде на вятара. И да отбележа, че не сам от ония типове който използват момичетата за секс.. аз държа на нея искам да пробвам с нея.. аз не я харесвам заради това, че момичетата са свършили просто, защото аз я приемам такава каквато е. Правя всичко подарци не прекалявам, обгрижвам я с внимание правя и комплименти, не съм изгубил надежда, но явно нещо не достига. Въпроса ми е как да и отворя очите и да я направя щастлива? И как да махна тази нейна бариера на сърцето и? Предварително се извинявам за допуснатите грешки, но бързах да пиша!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker