Аз му казах, че да е с мен няма да му пречи на уроците и да си помисли дали иска да ходим. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123643)
 Любов и изневяра (30416)
 Секс и интимност (14591)
 Тинейджърски (22031)
 Семейство (6686)
 Здраве (9739)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7407)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19155)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Аз му казах, че да е с мен няма да му пречи на уроците и да си помисли дали иска да ходим.
преди: 13 години, 9 месеца, прочетена 2455 пъти
След като скъсах с бившето ми гадже и се опитах да преживея раздялата като не го виждам и чуват цяло лято. Като започна новата учебна година той ме по търси пак и започнахме на чисто само че приятелство. 4 месеца с него не прекъснато си говорехме особено последните 2 месеца си говорим по телефона повече от 30 мин. казвам, че трябва да затварям и той не остани още малко, обади ми се после пак и т. н.

Аз ходя на уроци по немски към училището и той реши, че ще идва заедно с мен и приятелката ми. Случи се така, че годпожата се беше разболяла и решихме тримата да отидем в приятелката ми. И какво направихме? Пуснахме 3-4 пиратки изпушихме по 1 цигара пийнахме 2 глътки бейлис той пи и една уиски. После каза: Айде да си пуснем порно. Пуснахме го и почнахме да се шегуваме след, което той пак каза: Айде да отидем в детската стая и аз: След това порно да ходим в стаята та да се натискаме и тримата нали? Засмяхме се.

Когато отидохме в стаята и той седна на люлеещия се стол и попита: Вярно искате ли да се натискаме? Приятелката ми: Не! Аз: Може що не? ! След, което моята приятелка излезе от стаята, аз пуснах музика и с него започнахме да се целуваме и събличаме бях гола до кръста. Разцелуваме от всякъде, бях на седмото небе всичко около нас изчезна и после музиката започно да свършва и той каза хайде да ставаме, че приятелката ти ще се усъмни нещо.

Обещахме си да не казваме на никого за случилото се и тръгнахме към училище от където щяха да ни вземат. Докато чакахме родителите си аз го попитах, защо не ходи с някое момиче и той каза, че момичетата му пречат да учи. Аз му казах, че ако е с мен това няма да стане и да си помисли дали иска да ходи с мен и да ми каже.

Мина повече от 1 меесец, а между нас нищо не се е променило след като се случи това в приятелката ми останахме си същите приятели и пак така си говорехме повече от обичайното. Реших да го питам какво е решил. Питах го на 14 февруари и на 16 той ми каза: Не, но понеже беше на бележка като ми я даде ме гледаше с загрижен поглед сякаш не иска да ми я дава.

Разболях се и от седмица не съм на училище в петък отидох за 1 час да направя едно контролно и за този един час пак той почти не спря да ме гледа и заговаря. Не знам какво да правя... . Някакви идеи затова защо той ми отказа и въобще той използва ли ме?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 9 месеца
hash: ff15095ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Моето мнение, е, че ти за него си перфектното момиче за секс защото си луда по него, а той може и да си има друга. Мисля, че е повече от ясно че го е страх да се задълбочавате в отношенията си и търси в теб само това което му сочи първичния инстинкт, но не съм запознат подробно със ситуацията.

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: b0ddc9f8c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Честно казано, той сега е непрекъснато с едно момиче, което е с 1 година по-голямо от него според мен има нещо между тях, но не съм сигурна. Автор

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: ff15095ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Моят съвет е вместо да се измъчваш и да го мислиш какво прави, просто да забравиш за него и като приятел защото един приятел не би те държал в неведение. Ако искаш с теб можем да си попишем и да се запознаем някой ден, аз не съм лош човек но предпочитам ти сама да го разбереш ако искаш разбира се.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker