Защо ревнувам толкова? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121391)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Защо ревнувам толкова?
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 1760 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 17 години в 10-ти клас. Преди обаче да споделя проблема си, бих искала да ви помоля да не пишете хейтърски коментари! Наистина се нуждая от помощ, а не от съркастични коментари. Та ето и моя проблем.
От близо 7 месеца имам приятел. Той е от моята компания, която се състои от 4 момичета. Той е единственото момче там. И точно оттова идват проблемите. Той се прави на играч. Няколко пъти го бях виждала как си слага ръката на рамото на една от приятелките ми, как постоянно отива при нея, как си говорят сладко, как ѝ оправя косата, когато някой кичур е паднал. Да не говорим, че ме и игнорира, почти всеки път, когато е с нея. Изобщо действия, с които предизвиква изключително голяма ревност в мен. Няколко пъти му бях казвала, че не ми е приятно така, но той само се изсмя, каза че са само приятели и продължи. Прекалена ли е тази моя ревност или си има наистина причина? Не знам! А и вече ми писна постоянно да го ревнувам. Просто се страхувам че ако го изгубя, няма да намеря друг който да ме харесва по този начин. И какво за Бога трябва да направя, за да спра да ревнувам, защото и на него сигурно не му е приятно? Моля ви, ако някой има идея как да се справя с тази ревност, да я сподели, много
ще ми бъде от полза! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: fa4a8c4e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Просто се страхувам че ако го изгубя, няма да намеря друг който да ме харесва по този начин. " - ти си на 17! Дори си нямаш представа с колко мъже ще те срещне съдбата, спокойно. :) Разбирам цялата драма на ситуацията, но след време, няма да има никакво значение.
Иначе... Приятелят ти се държи кат тъп пубер. В никакъв случай това не е нормално поведение и ми е чудно как още си с него. Унижава те, а ти се притесняваш, че няма да срещнеш друг, който да те харесва по този начин? ! Ако представата ти за харесване е мъжът да се закача с други мадами - ок, но мисля, че не това е случаят. Както сама каза, хлапето си е играч, харесва му да се бъзика с други момичета, а и едва ли на тези години гледа особено сериозно на връзките. На твоята възраст и аз приемах подобни изпълнения присърце и те разбирам, но ако сега ми се появи някой такъв - у лево! Съветът ми е да му теглиш една майна и да си вземеш поука какво отношение да не допускаш.
Хора, независимо от пол и възраст, не оставяйте другите да се гъбаркат с вас и не бъдете слепи жертви на чувствата си. Имате достойнство, защитавайте го!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6f3eae45a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревнуваме, когато обичаме и не искаме да загубим някого.
(Не важи за всички все пак. Някой просто искат всичко да е тяхно и на никой друг)
Поздрави М. С :)

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: edbc51ae65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Възможно е да се зарибява с тях или нарочно го прави, за да види как реагираш. Ако продължава... просто ако те обичаше няма да продължава да прави каквото и да е с тях.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: fc95913482
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами той явно ти дава причини да ревнуваш, това приятелство ми звучи по-интимно от обикновено, пък и щом се има за "играч"... Разбира се, може и да греша, човешките взаимоотношения са ми малко мътни, та съдя по себе си (а аз не бих се държал така с момиче, ако бях влюбен в друго). Иначе ревността се дължи и на липса на увереност. Та, вярвай в себе си! :Д Ако пък го "изгубиш" или зарежеш ще си намериш друг, които може да те харесва много повече.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: b60571f5bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 17? О, да! Определено ти е най голямата любов.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5a2332ad01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не си ревнива.... това е абсолютно нормално! Всеки проявява ревност малко или него! Според мен може би я харесва и ще те остави или иска да те пробва колко му имаш доверие! Ти и в двата случая нямаш вина! Просто му кажи, че за теб това, че минали път се е изсмял не ти е забавно, а наистина ти е гадно и ако те обича и държи на теб ще спре да го прави!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 39e1a04ddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Махай го веднага този щом се държи така е повече от ясно, че няма сериозни намерения към теб! Свестни момчета все още се намират ще срещнеш на по - натам добро момче!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a051a8fb17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Зарязвай го, не те уважава.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 82bf33dda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Направо ти се подиграва даже, не виждаш ли? Ти това ли заслужаваш? То ще става по-зле, той ще става все по-нагъл ако си останеш с него и го търпиш, директно режи, защото червените флагчета като това, ти показват кой държи на теб и кой не, тоя не държи на тебе!
Не ти трябва някой, който те унижава, мисли с главата моме, чувствата ти ще минат, ама достойнството ти, дето ще ти го смаже със земята не мож си ги върна. ;)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker