Да го оставя ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Да го оставя ли?
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1527 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 17, а моят приятел е на 20. Запознахме се по интернет преди година и поддържаме връзка от разстояние, защото сме от различни градове. В началото всичко беше прекрасно, дори се влюбихме. Той е много добър, мил, грижовен, подкрепя ме и знам, че много ме обича. Но с времето започнахме да се караме за всичко, като винаги аз бях виновна и винаги аз го търсех, защото той едва ли щеше да го направи, стана много ревнив, ограничава ме, не ми дава да нося дори грим и определени дрехи, омаловажава любовта ми към него и не ми споделя. Иска да прекарвам цялото си свободно време като пишем и говорим по телефона и най-странното е, че когато му кажа да се видим отказва, а уж иска. За 1 година сме имали 4 срещи, и то за по няколко часа на кафе, а когато му кажа, че това не ми стига казва, че иска и той да се видим, но не може, изреждайки куп глупави причини. Дори не ми казва къде живее и нямам никакви контакти с приятелите му, за да не го потърся, ако се разделим. За връзката ни знаем само ние и 2 мои приятелки, а от неговите приятели крие. Това че не прекарвам реално време с него, а с телефона, ме задушава. Нормално за всеки тийнейджър усещам, че вече имам желание за секс и искам първият ми да е той, но това ми се струва невъзможно. Чувствам се тъжна и уморена, често плача, но искам да съм с него. Дава ми надежда само това, че след година можем да сме заедно, защото ще живеем в един и същи град. Струва ли си да продължаваме?
Надявам се историята ми да бъде публикувана.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: e39c6b1d90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличка ,веднага спираш да се занимаваш с него ! Така както ми го описа си личи ,че няма сериозни намерения към теб и иска само да те използва за секс иначе нямаше да се крие от другите . Още сега прекрати всякакъв контакт с него . Все ще намериш свястно момче ,което да те обича и уважава .Ж.23

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b808451644
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Този крие нещо, така мисля аз. А и каква е тая ревност, та вие реално не сте заедно. Ще патиш с подобен човек, ако след време имате истинска връзка, той още от сега си личи, нещо, че се опитва да се преструва в началото като свестен пич.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 6100d9c8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен си някоя странична и си има приятелка в неговия град.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 38ad40a2e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом не иска да се виждате и не ти казва къде живее, значи нещо те лъже. Най-вероятно си има приятелка, а с теб води интернет история. Защо търпиш тази ситуация? Отиди един ден в града, в който живее и го засечи, все пак знаеш, надявам се къде работи или живее. Другият вариант е да му поставиш ребром нещата и да му кажеш, че такава връзка, без да се виждате и да знаеш къде живее и да му отидеш на гости, не те устройва и късаш с него. Освен това защо я държиш в тайна? Сложи я в социалните медии, така че всички да разберат. Щом крие връзката ви си има друга, или флиртува с други.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 61f405da9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Твоичкия'' със сигурност си има и някоя друга, но е свикнал вече и с теб и за това те ревнува.... отиди в неговия град, ако изобщо ти е казал точния град де.... и разпитай за него и ше видиш, че ще излязат много неща на които ще си със зайнала уста...!

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c9c6e63965
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен трябва да го оставиш ...той дори може да те лъже!Ти въобще как му вярваш!?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 01a3e4239b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаи супер тъпата връзка и си пропиляваш тийнежджърските в години с надежда са заживееш с този мъж, с които сте "влюбени", а се сте се виждали 4 пъти..Буквално и директно - никога ли не ти е хрумвало, че крие връзката ти защото си му някаква играчка далеч от него и е възможно да има още приятелки или взаимотношения с други момичета в неговия град ? защо въобще си си въобразила, че имате връзка ? Какво да не би да си пишете "Обичам те" по чат ? Смешно е.Или те използва или ти нямаш възможността да си хванеш друг и се влачиш с него. Не знам много си заблуден. Ако 4 виждания наричаш връзка, то аз съм трамвай. Замисли се над всичко, което споделих и съжалявам, че бях толкова груба. Успех !

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 78a0193d5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Хах, вие не сте заедно. Как ще се разделите? Човек дето го виждаш 4 пъти в годината на кафе не ти е и приятел даже, камо ли пък любовник.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: b963928d2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Зарязвай го този, той не иска да е с теб, само те използва. И в никакъв случай не му позволявай той да ти е първият. Ще си намериш по-добър.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 509f3b3a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От авторката: Първо благодаря на всички за съветите! Преди 2 дни го зарязах и бях шокирана, че той го прие съвсем нормално. Явно толкова и му е била любовта. Много съм разочарована, беше ме заблудил, че съм всичко за него, а аз бях толкова наивна да му повярвам.. Постоянно мисля за него сега, но и това ще мине.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker