Мразя баща си, съвети?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Мразя баща си, съвети?!
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 1133 пъти
Момиче, 14 години. Мразя баща си, да знам силна дума е, но е истина. От много време чета такива статии, но се реших и аз да напиша, съжелявам ако вече ви е омръзнало но.. Мразя "баща си", и причината е алкохолът. Когато пие става непоносим, срам ме е че ми е баща и малкото пари който види отиват за алкохол. Много са малко хубавите спомени, които имам с него, а като гледам нови не се задават.. Безработен боклук.. Пие, пуши и никога не ми е казвал едно браво, а пък уча, отличничка съм 7 клас, ходя и на допълнителни уроци, а той никога не е доволен от мен.. За майка ми.. говорила съм много пъти с нея, не разбирам защо продължава да седи при него и все да прави всичко, което той иска.. 14 години, съжелявам че го казвам но не ми е останала капка обич към него.. През годините, детството ми почти не си спомням вечер без да плача, защото ми е крещял, докато е бил пиян.. Сега, когато съм по-голяма се отдалечих, когато ми говори не го слушам, но след това отново плача.. Писнало ми е от него, надявам се по-бързо да удари камбаната.. Моля ви, дайте ми съвет искам 8 клас в друг град, за да се отдалеча от тях, но незнам как ще го накарам, той иска да вляза в паралелка за геодезия, а мен изобщо не ме влече това, предпочитам език. Ще се радвам ако прочета в коментарите, че не съм единствена или някой с който да се свържа и просто да споделяме, защото не издържам в тази обстановка..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 2992ae7c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Заснеми пиянските му изяви и отиди след това с видеото в „Закрила на детето” .

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7010c0aead
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обясни му нещата когато е трезвен!
Кажи му какво мислиш, акъл за паралелка въобще да не ти дава! Който му се учи нещо си, да ходи да го учи самия той, а не да дава акъл друг какво да учи.
Говори с майка си да му налива и тя акълец, че само от теб няма да вдене пиянката... Започни да му наливаш в главата АНТИалкохол теории. Как по-тъпо от пропаднал пияница няма и подобни... Деградира си човека, трябва да го осъзнае. Трудно е понеже си малка и той не може да проумее от твоята уста някои неща, но за това е и майка ти да те подкрепи в такива моменти...

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c3a8901e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей, момиче! ще опитам да ти помогна въпреки, че не съм попадала в такава ситуациа, но и аз съм плакала много и продължавам, обаче заради майка ми. Аз пък като ме обидят или почнат да командорат за много тъпи неща (прмерно разбъркай картофите, а аз съм на горния етаж а майка ми до тенджерата) си изказвам. мнението, тоест казвам й че постъпва глупаво и почвам да говоря мое мнение, така ще видят че вече не съм малка и че съм права и тн. Аз ти предлагам да поговориш с него, но да започнеш с обич тоест ”тате искам да поговорим отдели ми минутка, моля те” и просто си излей душата, даже ако се разревеш докато говориш ще е по добре защото има шанс да му стане жал. И така. Може и с майка ти да поговориш :* надявам се поне малко да съм помогнала < 3 (искаш ли да се запознаем)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker