Проблем с момчетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Проблем с момчетата
преди: 7 години, 20 дни, прочетена 1806 пъти
Здравейте. Момиче съм, на почти 19 години и съм от малък град. Не изглеждам зле, не съм супер слаба, но едва ли това е проблемът. Не се вписвам в стереотипите за днешните момичета-дълга, права коса и облечени еднотипно. Общителна съм, но едва ли бих заговорила момче първа. Гледам как всички момичета на моята възраст, дори и по-малки, си имат приятели и се забавляват, докато аз стоя отстрани и наблюдавам. Това много ме притеснява, защото не знам за в бъдеще какви отношения ще мога да поддържам, като не съм изживяла нищо сега. Питам се с какво отблъсквам момчетата. Аз съм активна в социалните мрежи и няма как да не са ме забелязали. Не ми липсва самочувствие, но не съм много уверена в себе си. Аз съм човек с който може да се говори на всякакви теми, не съм ограничена и съм забавна. Проблемът ми е, че искам приятел, смятам, че имам какво да предложа и не знам защо не ми върви. Моля дайте съвет и благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 18 дни
hash: b1182036f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честно казано заинтригува ме. Описваш се като готин човек, а другите не го забелязват, или поне до сега не са го забелязали, щом нямаш ухажори. Не съм сигурен дали някой тук ще може да ти помогне, понеже нещата са строго индивидуални и това което на един се харесва, за друг може да е съвсем безразлично и дори отблъскващо.
Ако трябва да съм честен, начина по който се описваш на мен лично много ми допадна и ми се иска да се запозная с жена като теб, но в живота често очакванията ни се разминават с това какво се случва в действителност. Аз лично вече доста време живея с надеждата че ще се появи жената, която да ме оцени като човек и да се случат нещата между нас, но някакси това все не се случва))
М29

 
  ...
преди: 7 години, 18 дни
hash: 1da0bb8d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   РАДВАЙ СЕ, ЧЕ си различна. Някой ден някой ще те хареса точно затова

 
  ...
преди: 7 години, 17 дни
hash: e28309b793
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Явно просто не те харесват. А от написаното разбирам, че търсиш някой, който искаш да те оцени за това, че си от "различните". Някой ден ще го срещнеш, може би. Не искам да те обидя, но има красиви и по-непривликателни хора. Има и такива, които се стараят да бъдат "красиви". Ти явно нищо не правиш по въпроса, а ги определяш нещата като "стереотипи". Не е достатъчно да можеш да говориш по всякакви теми или пък "активността" в социалните мрежи. Определено имаш проблем със самочувствието. И според мен идва точно от външния ти вид. Започни да поддържаш повече външния си вид, смени гардероба, "разчупи" се, смени цвета на косата си и не се подчинявай на думата "еднотипно". Колкото и да е важно вътрешното Аз - важно е и това как човек изглежда отвън. Това е истината.
Ж, 25

 
  ... горе^
преди: 7 години, 16 дни
hash: fc38554a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти как се определяш е едно, а как те виждат другите е нещо съвсем различно. Може изражението на лицето ти (не че си грозна) да ги отблъсква, може да виждат някаква надменност в очите ти или някаква горделивост да излъчваш. Човешкото лице е огледало на човешката душа. Душата ти е истинското Ти. Как те виждат другите ти не можеш да си сигурна. Какво искаш да кажеш: "като не съм изживяла нищо сега". Ти приятел до сега не си ли имала, девствена ли си още? Не дай Боже да си толкова задръстена, че до 19 години да не си го направила още. Щом момчетата не те харесват със сигурност има нещо грешно в теб.

 
  ...
преди: 7 години, 16 дни
hash: b134d4e705
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз сам по малка от теб но те разбирам.... не бой се някои ден ще си намериш приятел не се притеснявам за хубавите неща трябва време все пак Рим не е построен за един ден така че не се притеснявай все някога ще си намериш ☺️☺️☺️☺️☺️

 
  ...


...
преди: 7 години, 16 дни
hash: 9f2b4456a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Самочувствието е главен фактор, но сигурна ли си, че не си второстепенен герой в собственият си живот? Може би малкият град също е от значение. Не го прави клетка, в която да си полуживият тигър. Живни, бъди неповторима шантава!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker