Как да се справя с тази несигурност? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да се справя с тази несигурност?
преди: 7 години, 13 дни, прочетена 1417 пъти
Здравейте всички,
Момче на 17 години съм и до момента съм имал само една приятелка за около 5 месеца, с която ми беше готино, но сякаш не можахме да сме кой знае колко сериозни, може би защото и за двамата беше нещо ново. Иначе съвсем откровено мога да кажа, че успех с момичетата въобще нямам. Опитам ли се да стана по-близък с някоя, веднага ме вкарва във френдзоната и нататък е ясно какво се случва! Не изглеждам зле, грижа се за себе си, ходя на фитнес, широкоскроен съм, разбирам се с всички от даскалото си, справям се много добре в училище, мога да кажа, че съм доста интелигентен и нямам никакви проблеми със общуването като цяло с хората! Но относно него, идва част от проблема - когато искам да се запозная с някоя, всичко отива на майната си! Най - простият и скорошен пример е с едно много готино момиче във фитнеса, което според мен си заслужава, но уви аз вече 3та седмица не смея да отида и да се запозная с нея! Способен съм да си измисля на момента какви ли не оправдания, та да не отида да говоря с нея. Това просто ме убива понякога и много се дразня на себе си, но колкото и да се самонавивам, когато я видя все едно нищо не съм мислил преди това! Преди това пък с друга мацка, но от метрото всяка сутрин се засичаме, но отново не й казах и дума! Не знам как да се справя с това си притеснение, защото така повече ме дразни, че не съм опитал от колкото ако опитам и ме отреже! Иначе особено много бих искал да се запозная с мацката от фитнеса, зaщото ми се струва, че си заслужава и не е поредната! Ще съм благодарен ако дадете някой друг съвет за справяне със странния ми проблем!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 12 дни
hash: 0ab8463d5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами не си мисли, че е мацка, която искаш да свалиш. Мисли си, че ти е колежка от фитнеса. Заговори я за някакво упражнение. Или за уредите. Изобщо си говорете за фитнес. Тоест няма лошо да сте във френд зоната в началото. СближетЕ се и тогава започни да я ухажваш.

 
  ...
преди: 7 години, 12 дни
hash: bfb209febf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Стискаш зъби и отиваш. Това е единствения начин. Спомням си, когато бях на 13 си харесах едно момче. Едва когато станах на 15 се осмелих да му кажа, че го харесвам. Момчето ми каза, че не ме харесва и аз ужасно много се засрамих. По-зле нямаше как да мине... Тогава си дадох сметка, че не е болка за умиране и станах някак по-уверена в тинейджърските си години.
Ж24

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker