Открих перфектния,а той се оказа курвар! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Открих перфектния,а той се оказа курвар!
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 3380 пъти
Спомням си как като деца стояхме с моята приятелка и с часове си говорехме какво искаме да е първото гадже... висок, рус, синеок, умен и много луд :D Живеехме с идеята за този мъж, поне аз, и поради тази причина до момента никога не съм имала гадже, а съм вече 11 клас. Имах точната представа как искам да изглежда перфектното момче и сравнявах всички, които ме заговаряха с образа в главата ми, съответно по-късно ги отрязвах, защото не съвпадаха, колкото и гадно да звучи. Докато преди няколко месеца не се запознах с Х, да го наречем така. Честно казано това момче е правено като по поръчка. Толкова е съвършен, дори по-красив от този в представите ми! И с едни сини очи, кобалтово сини, каквито до сега не бях виждала, като го погледна и потъвам... Излизахме заедно, той ми говореше едни красиви думи, мислех си, че съм ударила 6ца от тотото с Господин Съвършен, докато не разбрах всъщност какъв женкар е! В училище на всеки етаж си има по няколко "играчки". Ма все едни момиченца красиви-като кукли! Ходи, прегръща ги, целува си ги, мачка си ги, повечето се дърпат, защото знаят какъв е, но виждам как го гледат. Не знам дали има момиче, което да не си пада по него. Дори и тези, които го избягват и отричат виждам като се появи как им светват очите. Както и да е, аз си намерих майстора, толкова години не погледнах никое момче, защото чаках Господин Съвършен, той дойде и ми разби сърцето :D Сега колкото и пъти да чуя името му настроението ми се скапва, започнах да отслабвам... предполагам, че Х няма идея, че ме наранява, пък и не мисля, че би му пукало. Аз бях поредната му играчка, която му омръзна за 2 седмици. А сега най-тъпото е, че още продължавам да сравнявам всички момчета с него и пак да ги отрязвам. Получих си принца с магнетичния поглед и бялото Ауди а4, той се подигра с мен и въпреки това аз пак не си научих урока... колко тъпа трябва да съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0ef23303fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Намерила си копие на принца. Търси оригинала.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 12aac82091
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си чак толкова тъпа, просто си нормална наивна тийнейджърка.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0c16239550
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей! Много повърхостно гледаш на нещата, красив бил, имал ауди А6.. Не се прехласвай по тези неща, те не ганартират за душевността на човека срещу теб. Не се притеснявай за това, че си нямала приятел досега, не е загуба. Аз също съм нямала, а съм на 18. В това няма нищо срамно или смешно, не го възприемай по този начин. Разбира се, имала съм чувства към някого и съм имала някого предвид, но това си е в реда на нещата. При теб е същото. Не определяй взаимоотношенията си с някого като връзка, гледай реално на нещата. Това момче прекалено много си го издигнала в очите си, недей, няма никаква почва. Симпатични момчета много, а женкари още повече.. Само факта, че ти говори толкова красиви думи на първоначални срещи, ясно подчертават намеренията му. Не винаги, разбира се, но съдя по твоите описания, че е от типа момчета, които свалят звезди на всяка. Поне в едно е искрен, показва същността си. Поведението му към другите момичета го издава и той го знае, но не го крие. Пробвал се е с теб, не му връзвай. Според мен ще останеш разочарована, ако продължиш с него. Ти вече, ако искаш и приемаш факта, че нищо сериозно няма да излезе, но въпреки това искаш да опиташ, това го решаваш само ти. Така като гледам ти не си влюбена, а си си създала в главата образ, в който се опитваш да вместиш това момче. Перфектно казваш, че откъде накъде? Кое е перфекното? Това, че върти момичета ли? Или колата? Всъщност не можем да го съдим, щом за него това е правилно и иска такъв живот. Тук решаваш ти, дали искаш да си една от дамите в списъка му. Замисли се какво искаш. Някой, който се отнася с теб като с всички или някой, който ще те цени и ще те кара да се чувстваш специална? Не ти внушавам никакви идеи, споделям си мнението приятелски. Какво ще правиш си решаваш самата ти. Поздрави! П. С откъде си?
М а Л к А т А

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b8de6919e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Така се пораства... За жалост с негативен опит. Няма г-н Съвършен и Перфектен. Всеки човек си има недостатъци. А ти гледай да те обича и уважава. Няма значение какви са му очите.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 74d56c6f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "колко тъпа трябва да съм? "

МНОГО. Но не се притеснявай, повечето са такива.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e725987b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   1. https://www.quora.com/Is-it-possible-to-have-cobalt-blue-eyes
2. Щом е курвар, значи не е перфектен
3. Така се получава, когато живееш с някакъв идеализиран образ в главата си и не даваш шанс на истинските хора. Намерила си си майстора. Дано да е за урок и да си разбала, че перфектната външност изобщо не е гаранция за добър характер (да не говорим за съвместимост между вас и т.н.) и да се отказала вече от образа на "принца".
4. Като прочетох последния ти абзац, ми стана ясно, че нищо не си научила, и на въпроса ти колко трябва да си тъпа ти отговарям - доста.

P.S. Да знаеш, че "бялото Ауди", и изобщо всяка друга кола, се разваля след 7-8 години, а характера на притежателя му ще трябва да си го търпиш такъв, какъвто си си го избрала.
От любопитство да питам, за тези 2 седмици, в които той ти обръщаше внимание, пусна ли му?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5fbcae6325
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Такива като теб това и заслужават! Като постъпваш така със стойностните момчета, които не си способна да оцениш, не очаквай "този перфектен" да оцени теб...винаги ще има "по-красива" и "по-" от теб, едва ли си нещо особено, по-скоро си едно повърхностно недорасло девойче, дано се осъзнаеш навреме, защото красивата "опаковка" не е най-важна и все така ще ти разбиват сърцето

Ж,19

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 387560a29a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От опит ще ти кажа, че русолявите го играят хитри лисунгери, поне аз такива познавам. И аз ги харесвах, те са рядкост, обаче чернооките се оказаха по-сериозни и страстни в моя живот.. И се радвам, че са няколко хиляди с такава външност, защото щяхме да сме изключително неприятно място за живеене. Ходи в Скандинавските страни и си търси руси.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 66f536f5d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Принципно 98% от момчетата/ мъжете са женкари и/ или са неспособни да обичат, така че това не бива да те учудва. От друга страна, ти сама си правиш да си в това положение като търсиш "Господин Съвършен", а трябва да разбереш, че такъв не съществува. И изобщо, какво общо имат сините очи и русата коса с една добра връзка? Вярно, трябва да има физическо привличане и всеки има своят идеал за красота, но съществуват и доста привлекателни тъмнокоси и тъмнооки/ зеленооки момчета и ако се огледаш, ще ги забележиш.
Без да ми се обиждаш, но все още си на детски акъл с това "Спомням си как като деца стояхме с моята приятелка и с часове си говорехме... ". Според мен е по- добре да наблегнеш на важни качества като интелект, уважение, отговорност и други, а не толкова на физическите дадености, пари, коли и т. н. Защото, влюбиш ли се, ще видиш, че тези неща не са от значение и ще обичаш момчето до себе си такова, каквото е, дори и да не е русо и синеоко.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ca80fa4bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не мисля, че си напълно сигурна от какъв точно човек се привличаш и искаш до себе си, а и е нормално след като 1. автоматично отхвърляш поглед от всеки без тези характеристики; 2. си твърде малка и не се познаваш толкова добре колкото си мислиш. Може да имаш някакъв реален фетиш към момчета с руси коси и сини очи и да не се привличаш въобще от други без тях, но силно се съмнявам да е така. Стремиш се към някакви 2% от популацията на света с руса коса - а като добавим оточненията за сини очи; характер, които да харесваш; близка възраст до твоята; необвързан; висок; мъжки пол иии... ами става доста нереалистично.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 68f1665b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Ами доста тъпа си!!! За теб всичко опира до външния вид, а за да срещнеш мъж, с който да изградите връзка, трябва да има баланс между двете- характер и външен вид. За мен една жена колкото и да в красива, ако ще да е като кукличка, но ако има нещо, което не ми допада прекалено в характера й, въобще не я отразявам, обратното също.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e6f28b510e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Оффф хора кво се филмирате не мога да разбера. Тя ви каза за тва ауди не като "оу той има ауди.... взимам го!!! " Просто ви даде пример да го наречем. Не я наричайте повърхностна защото 100% и вие сте такива. В 21 век сме кой по дяволите не гледа външността. Всички вече сме такива, ако ми харесваш на външен вид имаш шанс да разбера какъв си отвътре. Вие бихте ли се омъжили/оженили за някой който не харесвате само защото се държи мило? ! Пак казвам ако не ти хареса отвън няма как и вътре да разбереш какъв е.
Авторке с теб сме кажи речи на едно и също положение и ще ти кажа едно: Тръгни с него. Той все пак е момчето на мечтите ти. Ще походите седмица две и накрая ще ти писне от "съвършения" и ще го зарежеш или той теб. Имаш шанс щом се е занимавал с теб. Но не прави две неща: Първо: Не никога НЕДЕЙ да му пускаш... колкото и да настоява му казвай че не искаш и че може по натам (с риск да остане с теб само докато му пуснеш но и тогава не го прави) и второ не му казвай че ти е първо гадже. Ти сама го каза той е курвар сигурно е имал десетки преди теб и след... не е нужно да разбира че ти си много по свясна от всички в училище дето му се бутат и го гледат разсъбличайки го. Може да станеш обект на подигравки заради това което показва колко много е побъркано днешното общество щом приема "хващането" на първо гадже на 17/18 години за нещо табу... но това е и аз съм нямала и не искам да казвам на никой защото това ще се превърне в новината на училището. Помисли над предложението ми много сериозно защото ако тръгнеш с него накрая ще си наранена със сигурност но седиш ли и си мислиш как изпускаш шанса също. Както казват вечната любов е единствено неизживяната. Изживей го преживей го и намери "несъвършения" със съвършенните недостатъци.
Пожелавам ти успех и пиши какво е станало.
А и също така умишлено не сложих запетайките горе (около стотина са) просто ме мързеше и го казвам за да не кажат някои че неграмотна ти дава съвет.
Ж15

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 95d690af82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мила, ако с това ще ти стане по-леко, ще ти споделя, че реално почти няма момиче на тази земя, което да не е преживяло нещо подобно. Коя по-рано, коя по-късно, но всички сме минали през подобни връзки. Какво да правиш и това си е част от живота, но пък има нещо хубаво в цялата работа. Научаваш се да различаваш истинските принцове от жабите! И един ден когато срещнеш Принца, ще си сигурна, че е той и няма да залитнеш по някоя жаба с красива външност, но куха от вътре.
И да, знаеш ли, кое е най-забавното, че често принцовете изобщо не изглеждат толкова бляскаво, нито път са най-богатите, обаче имат нещо, което жабите нямат-сърце.
Така, че мила, с времето всичко ще си дойде на мястото, ако трябва и още 1-2 жаби ще целунеш, но накрая ще намериш Принца.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2a0d426c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Само да подкрепя номер 7 с пример от живота ми. Неотдавна от съседния апартамен чувам как момата викаше на момъка, че е тъпа, защото досега никой не я е бил унижавал толкова, но тя продължавала да го търпи. Все още няма признаци да се разделят, предполагам ще си го търпи още дълго или вечно. :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e9cdc54463
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Просто критериите ти не трябва да са за такива повърхностни работи. Трябва ти човек с когото да се чувстваш добре. А не дето е еди-кой-си level по готиност.

Препоръчвам ти да изтриеш думите "критерии" и "идеален" от главата си. Обръщай внимание на това колко ти е ведро и готино с момчето, а не "колко е 'перфектен' ".

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 636493c1c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Разбирам те напълно.. преди време ми се случи с едно момче, малко по-малко от мен, но се държеше адски зряло. Той започна да ми пише, пишехме си всеки ден, не беше възможно най-красивия, но пак беше хубав. Разменихме си номерата, беше от моето училище. Каза, че ме бил на няколко пъти загледал в очите, но аз явно не съм го видяла :D. Буквлано по5-6 часа си говорехме по телефона, много умен ми се видя, за всичко можехме да си говорим. Изслушваше ме. Аз много се привличам от умни, пък той беше и хубав също.. не, че е важно, но беше и богат. Общо взето шестица от тотото. Един път излязохме и беше много яко. На моменти охладняваше, но все се оправдаваше, че нещо бил бесен, знаех, че не е в много добри компании и имаше много семейни проблеми. Много неща ми разказа за себе си. Просто шестица от тотото. Заспивах и ставах с усмивка.. но след кратко време всичко приключи, защото внезапно спряхме контакт. Много се измъчвах, чудех се каква е причината.. след оещ някакво време, месеци, спряхме да се поздравяваме, махна ме от фр, намери си някакво гадже, гледах подаряваше й огромни букети, снимаше се с нея, казваше й колко я обича, скъсаха обаче след няколко месеца... както и да е, бях го забравила. Една година по-късно, почти не го бях виждала, случайно се засякохме в една дискотека, нищо отначало не си казахме, въпреки че аз го видях какви погледи ми хвърля.. после започна като минаваше покрай мен уж неволно да ме докосва, но няколко пъти стана и се сетих, че не е неволно. Реших да го пробвам. Често ходеше до тоалетната, диксотеката е вън и тоалетната малко по-отдалечена. Чаках го близо до нея и си ровех в тела, уж случайно съм там. Той ме заговори, покани ме на масата му, мн неща си говорихме, после предложи да сесе разходим смао двамата, сетих се веднага какво иска от мен и все пак приех. Седнахме на една пейка и пак си говорихме, нямаше нищо. И пак ми бяха ясни намеренията му. Беше и пиян, знам, че на сутринта даже нямаше и да помни. Не е точно от моя град, много пътува, включително и Чужбина. Аз също вече не съм в града. А пък и за това страднаие предии, заслужавах да получа нещо, макар и еднократно. Предложи да се разходим до едно още по-отдалечено място. Правилно или е, приех. Там се натискахме, целувахме и обарвахме. До секс не се стигна точно, защото беше много пиян. Разбрах истината -това момче е женкар. Но и много добър артист. Говорих с един наш общ приятел и той ми каза същото, не знаеше, че сме се натискали и т. н. Вече съм доволна.. жалко, ако някоя друга обаче се залъже да се влюби в него. Такива в повечето случаи и за секс само не стават, защото пък почват на дрънкат и така. Но по-добре, отколкото да се влюбя жестоко в него и да се окаже някакъв женкар, да не мога да се отскубна от чувствата си и да умра от страдание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker