Как да я накарам да ми се довери.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Как да я накарам да ми се довери..
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 6901 пъти
Има едно момиче, което обичам.., но нейното сърце е разбито.. кълна се, че ако го видя този нещастник, ще го убия! Аз не съм като него, никога не бих я наранил, защото знам каква е болката...Никога не бих и причинил болка... Кълна се в шибания ми живот.. Казвам и че за мен тя е всичко... че винаги ще е в сърцето ми... Тя ми каза, че това били празни приказки и да не говоря неща, които не са вярни.... Как да я накарам да ми повярва......... тя не е сама... аз винаги ще бъда до нея...Знам, като ти разбият сърцето, колко е трудно да се довериш.... знам го....тя се държи много студено с мен...много ме боли и много плача.... Как да я накарам, да разбере че винаги ще бъда до нея.. винаги ще я обичам.. как?!?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 834805bfe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Леле.. седя.. чета.. и си спомням... :х
Аз си имам приятел, с който съм вече половин година.!
В началото когато се запознахме моето сърце беше разбито от любовта първо на един и веднага след това от друг.. !
Той ми каза същите думи които ти си казал на твоята приятелка и да ти кажа не им се вързах веднага.. ! Казах му да ми ги докаже като за начало.. и от там вече да спечели доверието ми.. ! А той така и направи! Успя да спечели доверието ми.. и сега сме заедно...
Какво да ти кажа.. Мисля че сам виждаш какво подобие има в историите ни :)
Но има и друго.. минаха 4 прекрасни месеца.. в който бях обичана и мнооооооооооооооого щастлива.. всички завиждаха на любовта ни.. и след 4 месец.. той ме предаде.. поиска да скъсаме.. просто ей така една вечер като се видяхме.. кааза, че мн е мислил и според него това е изхода от ситуацията.. мн сме се карали и т. н. Кажи ми сега че държи на мен де.. ? !? ! .. Не се съгласих с него.. не бяхме обсъждали проблемите си никога.. ама той решил, че те няма да се оправят.. ! Тогава получих така наречения" втори шанс" .. да, все още сме заедно, но само сърцето ми си знае какво ми е.. ! Продължават нещата да не вървят.. и да си я караме постаро му.. ! Сега от време на време в лоши моменти ми казва" после като ти кажа пак, че искам да скъсаме.. да не се очудваш.. " и ето продължавам напред.. боря се.. но сърцето ми си го боли.. и не може да забрави онзи ден.. :! :х
А дори ми беше дал думата си, че никога не би ме оставил за каквото и да е.. :х :(
Така че.. ти и го докажи като за начало.. а после и всеки Божи ден и го показвай.. ! Не постапвай с нея така, както постапиха с мен.. :(
Успех.. Пиши за развитието на нещата.. ! :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: a1ad196811
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че тя се нуждае най-вече от време да преглътне миналото. Очевидно е, че не е готова да ти се довери, но ти не се отказвай! С времето ще видиш промяна у нея, сигурна съм :))) Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86d91dee87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тва ми звучи като пълни глупости. На колко си години - 16 :D Имах аз едно такова гадженце преди време което ме лъжеше по същия начин. На бас се хващам че си 16-17 годишен, нали?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3c73e90049
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Бившият ми ми ги обясняваше същите и използваше същите думи между другото, ами повярвах му... приказката продължи 3 години и половина, после реши, че не ме обича вече... и ме боля, до толкова, че чак треперех от болка, никога не беше ми се случвало преди това. И така, до тук бях. Четири години по късно, все още не съм допускала човек до мен, даже се шегувам, че мъж ще разбере че го обичам, ако успея да заспя до него(в буквалния смисъл).
Може би като за начало е добре да спреш с великите приказки и да започнеш да действаш. Не ? казвай, че ще си винаги до нея, а бъди. ( Така успя моя бивш)
Лола

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8d92908690
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   До номер 3.. Не ме съди, не знаеш какво съм преживял.. толко са грозни хората... Аз не съм като другите... Но ти никога няма да го осъзнаеш, защото си заслепен от лъжите.. Както и да е...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: f5a2a36886
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Има наистина кофти хора, който първо те карат да им се довериш и след това, което си им сподели го използват срещу теб БУКВАЛНО. Така, че разбирам момичето, а ти ако искаш да ти се довери единствения начин е да го "покажеш" с времето ,)

Тишански!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86d91dee87
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 5 от номер 3 - оо знам много повече от теб, драги. Много добре ги знам и такива лъжци като тебе. Конкретно теб дори мисля че знам кой си ;) Така че, да, знам ви ВАС!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8d92908690
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първо не съм ти никакъв драги.. Второ, въобще не знам кой/коя си ти!?!?! Трето не пиши пак, защото нали знаеш "хейтърите не се толерират" :) и четвърто се пише теб, не тебЕ!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cae84852c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Прави и подарачета, комплименти и такива неща.... Бсе някога ще разбере че наистина я обичаш

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86d91dee87
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Eй грамотния ти :D :D ако си студент или нещо такова да ми даваш акъл..обаче надали си. Така че, ако обичаш, УМНИКО, не ми давай уроци по правопис ;) колкото до "хейтърите" - не можеш да ме уплашиш точно ти :D ама ИЗОБЩО!!!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c83793588f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как? - Както казаха и по горе, с време! Покажи и постоянство, приятелство в момента и разбиране. Определено не и е лесно щом са и разбили сърцето и е разбираемо да не ти вярва. Мислиш ли, че тя не е чувала и преди тези думи, че я обичат, че дават живота си за нея? ! Разбирам те и теб, трудно е да си искрен и да не ти вярват, да се опитваш да го докажеш и пак същия резултат. Но с времето тя ще разбре, сега не я притискай. Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: faba6945b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Май го обърнахте на спор... Момчето пита как да покаже на момичето какво чувства към него. Не е дошло в този сайт да се прави на мъж и разбирач, а иска помощ.

Най-правилно е да й дадеш време и след като тя преживее раздялата и сърцето й вече не е разбито, тогава ще дойде и твоят час.

Като за начало бъдете просто приятели и не я задушавай с чувствата си, защото на този етап едва ли се интересува от тях. /Извинявай ако прозвуча малко грубо, но от личен опит ти го казвам. /

Преди 2 години и аз имах приятел като теб, който беше пък най-добрият приятел на гаджето ми. След като се разделих с момчето, с което ходех и когато наистина отворих сърцето си за него, той вече не се интересуваше от мен или поне не го показваше.

Успех и след време пиши какво е станало.

Sunshine

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5dc35e46c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Момичето явно наистина е била много наранена... аз също бях на нейното място преди време (много наранена от един нещасник). Малко след това се запознах със сегашния ми приятел, който ми върна отново щастието. Чудесен е... винаги е готов да ми помогне и да се жертва за мен... помагал ми е във всякакви моменти... с времото той ми доказа колко много ме обича (въпреки, че и аз в началото като твойта приятелка не му вярвах). Просто ти трябва да проявиш разбиране и да й дадеш време... с времето трябва да й докажеш, че я обичаш.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 8d92908690
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И как да и доказвам... тя ме игнорира... не ми отговаря на съобщенията... . Вчера щяхме да ходим на кино... купих и рози... но с моя късмет, нямаше я цял ден... . чаках... чаках... .. и цяла вечер после плаках... ... ... и трябва и да изхвърля розите... ..

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 542b295b3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Имам една приятелка и много и обичам но защо и тя казва че ме обича но аз невярвам тя ми казва че забравила бившиа си но и ми каза да не говора за него но тя говори постояно за него дори един път си бяха си писали че го обича и ще ме зареже за да тръгне с него но се се оправдава а аз и вярвам защото я обичам но незнам тя дали ме обича

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker