Искам съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам съвет
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 1312 пъти
Здравейте аз съм момиче на 16 години и догодина ще съм в 10 клас. Имам един сериозен проблем или поточно няколко но основния е този, че обмислям да се преместя в друго училище. В настоящото ми училище някак си не се чувствам добре и вече не съм онова дете което обичаше да ходи на училище, тази година бе много тежка за мен. Първо че класа в който съм е ужасен. Повечето от съучениците ми са повече от нетърпими, постоянно гледат как да ме обидят и засегнат. На повечето от тях просто ей така им се пишат оценките. Нищо не знаят но получават 4, 5 дори и 6. Не идват на училище със седмици държат се зле с учителите но пак си ги минават. А аз ако отсъствам или кажа нещо веднага ставам виновна. Няклоко пъти съм се оплаквала на класния и дори на директора но нищо, все ми казват, че си въобразявам и че не съм разбрала. Има дискриминация, това си е повече от ясно, но като цяло това си е навсякъде и където и да отида щяло да бъде същото, това ми казват родителите ми. Но има и още един плоблем аз съм на квартира с още 3 момичета тъй като училището ми е на 40 минути път и няма как да пътувам всеки ден то няма и редовни автобуси. През цялата година все ставаха едни проблеми, все ставаше нещо и май дори да остана в училището ще сменя квартирата. Аз и момичето с което сме заедно в стая искаме да се махаме. То цяла година караници, постоянно купони, все си канят някого няма и седмица в която да сме си само ние четирите, все има някой друг и така плащам и за техните гости. Сметките ни са високи тя квартирата е само 60 лева на човек, зимата съм плащала и по 80 лева за ток и вода, а даже доста често за мен и съквартирантката ми е нямало топла вода защото те са я източили и това са хора които не дават и 1 лев за сметките. Ние постоянно купуваме препарати и винаги когато ни дойде реда за тоалетна хартия примерно, а те се бавят по седмица и повече и като стане наш ред още от рано идват да ни напомнят. Не плащат навреме входа и сме имали проблеми с домоуправителя. А в училището където искам да се изместя си има пансион, който е по 25 лева на месец, добре обзаведен всичко е окей. И няма да имам големи сметки, все пак нашите ми дават и джобни по 50 лева на седмица за храна, пък и то всичко е скъпо няма как, но аз съм пестелива и винаги имам пари в себе си. А и пътя ми е по 15 лева всяка седмица, трябва да плащам и лятото квартирата, но така е и в тази която си намерихме въпреки че не е чак толкова хубава като сегашната, но нямаме избор а и с тях учим в едно училище всички. Незнам много съм объркана незная какво да правя родителите ми казват сама да си реша, че за тях не е проблем да плащат, но имали смисъл за едното средно толкава средства и тревоги пък аз съм в обикновена гимназия излизам без професия и ще следвам след това право и за там също ще трябват пари а и аз искам да следвам в чужбина, отделно уроци по английски и математика и моля дайте ми съ вет какво да правя.
Моля публикувайте историята ми, спешно ми трябва съвет.
ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 25ef28fe60
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смени си квартирата и училището. Квартирата я смени, за да не те използват. Училището-явно съучениците си плащат на учителите. Кой знае. Гледай себе си и на теб да ти е добре. Хубаво е да учиш в чужбима, действай и си преследвай целите. Браво, че на тази възраст си самостоятелна.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6831cba97b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам колко е гадно да тормозят в училище, представям си какво ти е и в квартирата. Съветът ми е да се преместиш в друго училище. Освен ако не представлява някакъв финансов проблем за родителите ти, няма причина да се измъчваш още цели 3 години. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 803e1f54bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съветвам те да смениш квартирата и училището.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8fab206251
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Отиди на общежитие - по-евтино е, не плащаш ток и вода. Гледай да е по-близичко до новото ти училище. Вземи приятелката си - хем ще ви е готино, хем евтино.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker