Много съм объркана - не знам защо скъса с мен ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14369)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Много съм объркана - не знам защо скъса с мен !
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 3528 пъти
Моята история е много странна! Сега ще ви разкажа всичко как се случи. - Един ден излизах от едно магазинче, където ходехме да ядем през голямото междучасие, излизайки видях 3 момчета. Минах покрай тях и единият от тях ме спря. Тръгна след мен. И започна да ме пита - Имаш ли скайп ? Леле колко си красива ! Започна да ме пита за номера ми! Но аз на нито един въпрос не му отговорих :( Само му казох да ме остави и да се дръпне. Защото той вървеше с мен. Влязох в час , но не спирах да си мисля, всичко шега ли беше ? Или наистина искаше си признае, че ме харесва. На другия ден той ме намери в интернет ! Писахме си. Той ме попита защо съм го отблъснала. Аз му отговорих, че точно тога скъсах с гаджето си по телефона и затова така му отвърнах. Така той пожела да излезем. Аз не приех, защото много се притеснявах и нямах време. После аз му предложих казах му, че вече съм свободна. Излязохме ! Още на първата среща се чуствах прекрасно , сякаш го познавах от години. Целуванахме се, гушкахме се.. Всичко беше прекрасно. Държахме се за ръце. Изпрати ме до нас и така на другия ден си пишехме още много време. Мислихме пак да излизаме, но го отложихме тъй като бях заета както и той. После компютъра ми беше на ремонт не можах да му пиша. Нямаше начин да си поговорим. Нямаше и 5 дни и той тръгна с едно друго момиче. Аз научих и вече можеше да му пиша, защото компа ми беше оправен. Но къде сгреших? Написах му,че много бързо свърши всичко с нас! Написах му, че го харесвах много, но всичко се обърка. Извиних му се за всичко ! След 2 дни се скараха. Той скъса с нея, но не ми писа. Аз разбрах за станалото и ми писна да чакам той да ми пише реших да му пиша АЗ . Попитах го, защо са се скарали? Защо са скъсали той ми обясни. Попитах го като подарък за рождения ми ден дали ще може да се видим! Той ми каза, че ще си помисли. Пита ме защо и за какво искам да си поговорим, отговорих му, че като се видим ше му кажа. И така днес е рождения ми ден, а не спирам да си мисля за него ;( Искам да сме заедно ужасно много ! Готова сам на всучко за него. Защото аз наистина се влюбих в него. ;( Много ми е ТЪПО. Да го моля ли ? АЗ ли сгреших? Моля ви дайте ми съвет ! Много съм объркана!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: c4b650c9a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си малка, според мен, и неопитна и затова малко "мъжко внимание не е разтопило". Тази реплика много често се ползва по филмите за разведените жени. Което и момче да те беше заговорило щеше да се влюбиш. Как може да го обичаш от първата среща!? Малко инфантилно звучи, не мислиш ли!?

Съжалявам, но според мен така стоят нещата.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 366c046e90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - честит рожден ден!
второ - Не знам, но според мен може просто да те разиграва.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cab6de84e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Съжалявам да го кажа, но мисля, че за него не означаваш нищо. Сама си помисли ако един човек наистина те обича, той ще направи всичко възможно да е с теб! Отлично знам, че е лесно да повярваш на думите, които искаш да чуеш, а и може би жените сме си такива- вярваме на всичко, което ни каже един мъж, а не би трябвало да е така. Ето за това може би нещата са се развили прекалено бързол По-добре го забрави, наистина не си заслужава!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker