Искам да стана певица - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Искам да стана певица
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2848 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 и мечтата ми е да стана певица, но родителите ми смятат, че не ставам за това, а и белите ми дробове не са развити. Приятелите ми, ми казват че пея хубаво. Предложих на майка ми да ме запише на вокален педагог, но тя не иска и каза че там се записват хора които имат заложби че могат да пеят. Аз и казах, че педагога ще ми тренира гласът и ще ми покаже техники и ще се науча с времето, или поне да ида да изпея една песен и да ми каже дали ставам или не. Обичам да пея и това ме прави много щастлива. Как да докажа на майка ми, че не е така както тя си мисли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1207385a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пробвай сама да се консултираш със специалист. Ако ти каже, че имаш гласови данни и ставаш да певица просто трябва да обеди майка ти да те запише.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cbb40d8d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Подкрепям номер 1. Пробвай и да се включиш в училищния хор (ако имате такъв). Ако те одобрят, значи си добра.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d98c5f8858
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Пей в ютуб, но записвай с хубаво качество, много ме дразнят момичета и момчета с хубави гласове пък записват много гадно и нищо не им се чува от пеенето, а имат дарба. Пусни си песента на слушалки и записвай само твоя глас след това обедини музиката и твоя глас с програма. Качваш и гледаш реакцията на хората. Естествено има много хейтъри и трябва да си готова за това, но ако има и такива на които им харесва значи трябва да продължиш

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 00b51921c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласен с номер 1. Иди сама при музикален педагог, изпей му и ако ти каже, че ставаш, заведи мамка си при него да ѝ каже и на нея, и готово.
astanvila

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f84a3270f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От авторката: Благодаря за съвета, вчера говорих с майка ми и тя се съгласи, но проблема е, че нямам силен глас и белите ми дробове не са развити както вече казах. Явно родителите ми и без вокален педагог виждат, че не мога да пея, но все пак ще опитам, за да видя какво ще ми каже педагогът.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 06c26aed9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Добре, ти сама си знаеш недостатъците, но настояваш. Няма лошо, де. Като идеш на вокален педагог, освен ако не е някой велик с препълнени графици, той няма да те върне. А ще започне да шикалкви как ще работи с теб, ще се упражняваш и т. н, а той ще си прибира парите за уроците.
Ако можеше да пееш, до 16 години щеше да си намериш поле за изява на таланта и всички щяха да знаят, вкл и родителите ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9c60f720d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Миличка вокалните педагози лъжат. Аз ходих една година на музикален педагог който е известен в България и давах по 20 лева на час всеки ден и ме убеждаваше как мога да пея и накрая имаше един концерт на който исках да пея и той ми каза да не ходя. за да не се излагам с ужасния ми глас и тогава научих как ми взимаше парите дълго време. Затова по-добре се яви на кастинг за музикално шоу като Х фактор. Там шансът да разбереш дали ставаш за певица или не е най-голям.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9baf2f1665
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако имаш талант може и сама да го развиеш с времето, аз когато бях 5ти клас реших че искам да съм като Мадона и започнах да пея. Не можех хубаво,но с времето забелязах как става все по-чисто и звучи по-добре.
Сега съм на 22 и пеенето ми е хоби. Намерих си работа в ресторант като певица за лятото, но съм студентка по дентална медицина. Съвета ми е това да не ти е основна професия, защото пробиването е трудно и трябват връзки. Пей за удоволствие и ако имаш късмет, и ти е писано ще станеш певица. Нали знаеш правилото: Хоби1-Ум
Хоби2-Тяло
Хоби3-Душа
Работа-Пари

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6999ea892a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нали знаеш, че майките казват истината...Докато приятелите си мълчат за някои неща. Не се знае, може майка ти да е прва, а приятелите ти да крият истинат за да не се обидиш. Може да се запишеш с камерата на тела си и да се чуеш, така сама ще разбереш дали можеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f84a3270f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Много благодаря за всички съвети които ми дадохте, родителите ми, ми казаха в срок от 1 седмица да науча една песен, да им я изпея и след това ще преценят дали ще ме пратят при педагог. Стискайте палци! Ще пиша отново след седмица!

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 00b51921c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, не е вярно това, което дрънкаш. Не винаги майките и бащите са прави. На мене нашите ми казваха, че не мога да пея, апък като отидох на мюзик айдъл, взеха, че ме харесаха и продължих напреде.
Добре, че не ги послушах и все пак отидох да се пробвам. Дори критичният Фънки ме хареса много.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: b9e8458086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   100% пееш по-добре от Сузанита. Нищо не губиш :) Консултирай се с някой който разбира от музика и ако ти кажат, че ставаш значи се пробвай да убедиш вашите. Спокойно, вече всеки втори става певец/певица. Ето ти един прост пример- Сузанита. Тя стана известна не заради гласа си (който няма) а заради баща си. Ти пък можеш да не станеш певица заради баща ти и майка ти а заради гласа си, което е по- добрият вариант. Поздрави и лека от мен. -Fluffy

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f84a3270f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   От авторката: край... Родителите ми, ми казаха, че не мога да пея и когато пея гласът ми е стегнат. Аз няма да се откажа, защото смятам, че мога да се науча. Това ми е мечтата да стана певица, и няма да се откажа.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: eb12aff478
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Не искам да те обезкуражавам, но си на 16 години, а разсъждаваш като малко момиченце.
За да станеш певица, трябвало е на 7-10 годишна възраст да се запишеш в хор или певческа група, която да те тренира, за да разбере дали наистина имаш талант.
Родителите дават обективни мнения, а повечето от децата не искат да разберат реалността, за това често се сърдят и обвиняват родителите си.
Какво за теб е- "Искам да стана певица"?
Ако си мислиш за известност си го избий от главата, ако си мислиш че ще изкарваш много пари избий си го от главата.
Поли Генова е единствената от група Бон-Бон, която се издигна и направи самостоятелна кариера, докато другите вече пораснали си останаха в същата група, е и тук-там на някой концерти са беквокали.
Както в спорта, така и в пеенето, в танците е късно да се развиваш на 16-18 години.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8faa93028e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравей! При мен се случи абсолютно същото нещо. ГОДИНИ молех родителите си да ме заведат на музикален педагог, защото не малко хора са ми казвали, че имам талант, но родителите ми не го забелязваха. С много молби те ме заведоха и ме приеха. Наистина педагозите се учудиха от таланта ми. Вече съм сравнително добра и пея по концерти. Моя съвет е да помолиш родителите ти да ти запишат час за прослушване и педагогът да ти каже вали имаш талант. В началото не е важно да звучиш хубаво - това се постига, а е важно да чуваш ритъма. Ако ще се занимаваш професионално с пеене е добре да те запишат и на

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d358e46efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Номер 16, видя ли, че темата е отпреди 5 години. Онова момиче вече е жена на 21 години.
Пейте си, певици колкото щеш.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: be31a92864
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   И мен така ме възпитаха и ми казаха, че пеенето трябва да ти е хоби по-скоро, а не професия. Иначе бях в хор (но в тийнейджърските ми години и влязох с прослушване, за да ме одобрят) разбрах, че мога да пея чак на 12 години, имам роднини, който са музиканти и свирят по хотелите, като студент участвах в два мюзикъла, пях на сцена пред публика, ходила съм на вокални педагози. Никога не са ми казвали, че не мога да пея и че звуча зле, че чак да ми се подиграват... казват ми, че имам добра дикция и пея вярно, само трябва да е по-силно... напоследък и аз се замислям дали да не се пробвам в "Гласът на България"... определено добрите отзиви ми подобриха самочувствието относно пеенето ми. Проблема може би е в характера по-скоро (притеснителна и стреслива съм, а за шоубизнеса трябва да си много отворен и непукист... ).
Не мисля, че е нужно от дете да ходиш на хор... повечето известни певици не са ходили на хор и дори музикално висше нямат и пак са успяли... (особено Мадона, Лили Иванова и тн). Може би просто са имали много късмет или връзки. На известните хора най-редовно им казват, че не могат да пеят (Мадона, Шакира и тн. ) ама не им пука и продължават да го правят...

 
  ...
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: 85c0b73401
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке, всичко е до талант. Ако по начало пееш фалшиво, няма как да се научиш, дори ако се упражняваш по 12 часа! Някои хора, които пеят страхотно, никога не са ходили на уроци, например Кристиано Роналдо. Знам, че ще свържеш това име с футбол (което е нормално), но си пусни записи, където той пее. Гласът му е ангелски, но той никога не е ходил на уроци и не се е учил да пее. Така че всичко е до талант.

 
  ... горе^
преди: 4 месеца, 17 дни
hash: d996b2e45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, и аз искам да съм като Пиер Уудман и цял живот да правя кастинги на новоизлюпени порно-звезди, и аз имам увереност, че средният ми поразмер хуй ще носи неописуемо удоволствие на всички момичета и млади жени, които ще "интервюирам" за порно кариера, ама реалността е друга. Та твоето пеене ще бъде като моето вълшебно ебане - с една дума: имагинерно. Вместо да се пробваш да пееш, почни да учиш как се плете и шие, като още отсега почвай да приготвяш своя чеиз.

 
  ...
преди: 4 месеца, 1 ден
hash: afdd69ef0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   За да си певица ти трябва музикален слух, ако пееш фалшиво, значи не е за теб.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 28 дни
hash: 00e4d1e3e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Първо - спрете да давате примери с футболисти!!! Писна ми вече да чета във всяка тема за някой футболист!!! Говорим за пеене - давате за пример Кристиано Роналдо. Говорим за свирене на барабани - давате за пример Роналдиньо, който, видите ли, бил свирил на Мондиал 2018. Говорим за свирене на флейта - давате за пример Килиан Мбапе или Джеси Лингард, като за нито единия няма доказателства, че е свирил... Прекалявате!!!
Второ - до всички коментирали след номер 15 - не видяхте ли, че темата е стара? Авторката вече е жена, сигурно вече е омъжена, с дете, а дали е станала певица - един Господ знае...

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 29 дни
hash: 883589c055
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Хахаха, номер 22, кво се правиш на интересен/на? Като ти е писнало да четеш за футболисти, защо изобщо висиш в тоя форум като дърта клюкарка на прозореца? А и щом споменатите в твоя коментар футболисти са давани като пример, значи пеят и свирят добре!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker