Омръзна ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Омръзна ми!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1123 пъти
Здравейте!
Аз съм най-обикновено момиче на 16. Пиша тук, за да излея яда си, защото няма кой да ме разбере!

Моите родители са ме възпитали да съм прекалено добра. Толкова добра, че да не мисля за себе си а за другите. Може и да ви звучи смешно, но се припознавам в главните героини по сериалите а съм само на 16.
Като по-малка винаги аз правех място на някой да мине, винаги аз услужвах на другите с моливи и листи за рисуване, бях като мини книжарница. Давала съм си от храната и джобните, когато някой ми е искал или съм виждала гладен. Мога да дам много примери, но ще стане много дълго, а пиша от телефона.

И всичко само защото мама и татко ме научиха да съм такава. Сега като пораснах и малко узрях, разбрах, че всичко е лъжа. Осъзнах, че съм била използвана през цялито време.

Момичетата, водещи ми се „приятелки” се отдръпнаха от мен, защото не съм си споделила с тях крема за лице. Представете си само!!!

И така до жалката истина, че през тези години съм била наивната, едва ли не „майка Тереза”! Не казвам, че е лошо да си добър, но с мярка. Живеех в омагьосан кръг и си мислех, че ме уважават. А всичко е било с цел изгода. Яд ме е, че толкова късно го разбрах. Била съм сляпа и заблудена.

Прекъснах всякакви отношения с тези паразити. Искам да започна на чисто. Преместих се в друго училище. Дано там успея да намеря стойностни хора. Есно е сигурно-няма да правя същите грешки като преди. Няма да се раздавам просто ей така. Пожелайте ми късмет.

Защо написах това? ! Защото искам да видят и други хора като мен по-рано грешката си и да вземат мерки, за да не се разочароват. Малка съм още за заключения, но осъзнах, че невинаги на доброто с добро се връща. Трябва и да мислиш за себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9bfa052363
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познато ми е до болка.
Бъди добра, но с мярка, както ти казваш. Очертай си ясни граници, винаги имай едно наум за хората около теб, не очаквай да ти връщат доброто и мисли за себе си! Тепърва ще разбираш колко са отвратителни повечето хора.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 31ce56775b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така е. Да не мислиш за себе си, а за другите -такава си била удобна на родителите си. Така им е било по-лесно. Хубаво е, че си го осъзнала и сега правиш нещата с мярка.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a6eaf6e321
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз така съм възпитана, но никога не съм се раздавала толкова, винаги в себе си съм била малко егоист, защото имам брат. На 14 съм, момиче. Тази година се бях сприятелила с най-големия използвач който познавам. Пари, храна, време, приятели, добри оценки - доста от тези неща изгубих покрай нея. Имам чувството, че искаше да ме скара с всички, за да може само тя да ме използва. Е горе-долу така и стана. В края на учебната година искаше от мен да избера баща ми или тя - познайте кого избрах. От тогава скъсах всякакви връзки с нея, дори не си говорим, а сме в един клас. Не е първата използвачка в живота ми, няма и да е последната, но е най-голямата.
Късмет с приятелствата в бъдеще, аз вече горе-долу разбрах кои са ми истински приятели, дано и ти успееш

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: dc96e402b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Миличка, прекрасно те разбирам. В гимназията имах една токсична „приятелка”, за която просто бях средсво да си вдигне успеха. Красиво, но изключително повърхностно и двулично плюеше целия клас зад гърба вкл. и мен. Веднъж правехме тест по химия 10 клас и тя ме ръчкаше да и подсказвам през 2 секунди. Не ми издържаха нервите и и се развиках. Цяла седмица ми се цупи тогава. След 12 клас пътищата ни се разделиха. Сега съжалявам, че по -рано не и бих шута и си затварях очите за истинското и лице. Ти не прави моята грешка. Дръж се на положение в новото училище и не се оставяй на подобни пръдльовци и пръдли да те използват!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker