Момиче със странен вкус за мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момиче със странен вкус за мъже
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1929 пъти
Здравейте, момиче съм на 16 години, всичките ми приятелки си хващат гаджета само, аз не. Проблема е, че харесвам мъже 2-3 пъти по възрастни от мен, вече се чудя дали съм нормална. Чела съм в интернет, че причината за това са проблеми с бащата, но аз не съм имала такива. Не съм грозна, имам сравнително хубаво тяло и красиво лице, не ми липсва внимание от момчетата на мойте години. Някои може би ще кажат, че това е просто фаза, но аз от както се помня се заглеждам по приятели на баща ми, че даже и по самия него, понеже е красавец с хубаво тяло въпреки, че е на 45, даже мои приятелки са ми го казвали и, аз се правя на моралистка понеже ме е срам да си призная какво всъщност харесвам. Използвам този сайт, понеже е анонимен. Не веднъж са ме питали защо си нямам гадже и, аз не знам какво да отговоря, даже бях излъгала две момичета, че съм лесбийка, хаха. Искам да правя секс, но се притеснявам, понеже повечето готини мъже на тази възраст са женени, още съм девствена, ако има някакво значение. Споделете дали според вас това е странно и дори нормално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0950888bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като 32 годишен мъж се радвам, че има такива като теб. И аз си падам само по такива на твоята и малко над твоята възраст.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d6d2fbc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не можем да определяме собствената си сексуалност. В твоя случай е хубаво да се замислим, че всъщност ти харесваш мъже от 30 до 45 години някъде, което не намирам изобщо за странно. Това са истински мъже, които са все още млади, но опитни и изградени характери. Аз самата имам такова влечение като разбира се с нарастване на собствената ми възраст не харесвам 2-3 пъти по-възрастни мъже от мен, а около 20-30 години по-възрастните. Запази се това предпочитание през годините. Четох много психологическа литература, Фройд, Юнг и ко. и реших, че е глупаво да се боря срещу сексуалността си. Също нямам проблем с баща си и не харесвам изобщо мъже, които ми приличат по каквото и да е на него. Баща ми всъщност е младолик, но и по поведение не е зрял и сигурен в себе си човек. Не знам какво да те посъветвам, освен да ти кажа, че ако се бориш срещу предпочитанието си, само ще се тормозиш и нищо реално няма да постигнеш. Аз не направих компромис със себе си, а просто си останах сама и девствена до края на гимназията, а след като отидох да уча в София вече имаше по-голям избор и като цяло там човек може да бъде себе си. Първият ми приятел беше на 39 г., а аз на 19 г. 14 години по-късно все още сме заедно, семейство сме и имаме деца.
Не съжалявам. Живея много добър и спокоен живот с мъж, който е намерил себе си, докато много мои дружки от гимназията са разведени и смениха сума ти мъже в това време. Много ме плашат с това, какво съм щяла да правя ако умрял съпругът ми. Не знам, честно казано, но докато това се случи имам намерение да се насладя на всяка минутка с него, а и освен това моят съпруг вече 14 г. е с мен, а съпрузите на всички около мен ги зарязаха след 3-5 г. с по две малки деца. Не живей за другите, а за себе си. Няма да изпадам в подробности, но и сексът с такъв мъж е чудесен, защото има опит. До ден днешен не харесвам нито млади мъже, нито мъже на моята възраст и намирам за атрактивни и интересни само мъжете, които са с поне 20 г. по-възрастни от мен. Не, че ми трябва да гледам за мъж де, но по принцип говоря. Не съжалявам за нищо и това беше най-доброто решение в живота ми - не направих компромис със себе си. Бях на бала си сама и си прекарах чудесно!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0d7dd2ac77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Стария педофил пак си търси публика!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 18ea57a50f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, ти не ставаш, защото госпожицата е казала, че си пада по баща си, който е на 45... , таа освен ако ти не изглеждаж по - възрастен за годините си.

Иначе авторке, добре ще е да отидеш на терапевт. То не е забранено да имаш отношения с по - възрастни хора, но чисто психически тези хора могат в един момент доста да те сринат, защото като характери са къде-къде по - озлобени, от живота, от трудностите, през които са преминавали.
А и щом и по баща ти си падаш... има нещо лееко криво в теб, сега не те съдя, но помисли си и внимавай.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d6d2fbc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Авторке, номер 2 съм и заради хора като 4 те съветвам да си мълчиш за сега и като отидеш в ГОЛЯМ град с ГРАМОТНИ, ОБРАЗОВАНИ хора, тогава да си живееш живота.

Номер 4, „изглеждаШ“, „терапеФт“

И още на хора кат теб им се вика „функционално неграмотни“ - ти не разбираш какво има в предвид Автора на един текст. Авторката не си пада по собствения си баща, а по мъже 2-3 по големи от нея. - тоест номер 1 си е точно във възрастта, която харесва Авторката.
Не ѝ трябва и психолог, защото не виждам да е преминала през кой-знае какви трудности и да е „озлобена“.
Озлобени са кварталните лелки, които по цял ден се занимават с клюки, а собствените им мъже са или в кръчмата, или при любовницата.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 6a845318db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Много ми е смешно, като започне някой да се подиграва с правописа на някого, а пък неговия хич го няма, боже опази. Но, както и да е. Авторката е девствена, изобщо не може да се говори все още за сексуалните ѝ предпочитания, хвърчи в облаците, много ясно, че ще харесва готини мъже, връстниците ѝ са пъпчиви пубери, дето не знаят още на кой свят се намират. И повтарям- харесва, никъде не е писала, че я възбуждат, че я привличат и тем подобни, хайде успокойте се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5caec0cfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто казах, че намирам баща си за симпатичен, а не че искам да се ч*кам с него..

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5828e7ebe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   То всичко много хубаво, "за любовта граници няма" и т. н., само че не ми е ясно какви ще са темите ви за разговор с такива мъже. Те не се интересуват много-много от това каква прическа си си направила, нито каква глупост си свършила в училище, нито къде и как сте се напили със съучениците. От друга страна теб едва ли те интересуват финансови пазари, глобална политик, футбол, технически подробности около автомобилите, театър, риболов, симфонична музика, майсторене в работилницата в мазето и други подобни.
Мен честно казано и 20 годишна би ми била скучна, освен ако не е решила да става мамче и аз да я заплодя. Иначе не виждам по какъв начин бихме общували пълноценно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 83a42742d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, подготви се за як хейт. Съветът ми е да не им обръщаш внимание и още по-малко да им отговаряш. Колкото повече им отговаряш, толкова повече ще се ядосваш и в крайна сметка нищо няма да постигнеш. Просто си си такава и толкова. Нищо друго няма значение. Гледай да си намериш свестен и сериозен мъж, с когото да имаш бъдеще, пък годините не са чак толкова важни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5caec0cfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знаеш ли какво е Sugar daddy? Ако не порови се малко в интернет, може би ще бъдеш заинтересована.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 56bd5c3da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не си единствената с такъв вкус и това е добре! Ние по -възрастните мъже харесваме точно такива момичета като теб. Не , че не харесваме и жените си, но знаеш как е ...разнооразие трябва. Имаш поне още десетина години да ни забавлявяш и да ти харесваме. После ако не почнеш да харесваш връстници , лошо. Защото, ние мъжете , които харесваме такива като теб, деца не им правим...Прости искреността ми! Имам дъщеря и не би ми било приятно ако реши да погуби живота си с някой чичо, 20 години по-стар от нея, който само ще съсипе младостта й...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9ddfb0585b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   *Няма лошо да харесваш по-големи, но реално не си изпитала нищо, за да знаеш дали наистина харесваш и те привличат само по-възрастни господа.

*Аз също като теб харесвах по-големи, дори бях на 10-15 годишна възраст, а ме привличаха 30-40 годишни мъже, но с течение на времето мирогледа ми се промени.

*Общувах онлайн с възрастни мъже, но реално не исках срещи, а само писане и опознаване, колкото повече пораствах толкова повече осъзнавах, че тези мъже не ме привличат и ме отвръщаваха дори.


*Всеки преминава във временни периоди, които отшумяват рано или късно.








-Meryjane

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d527fc9835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Възможни двa вaриaнтa и единият е дa е измисленa темa от някой чичкa.
Aз ще коментирaм по вторият вaриaнт, дa е вярно.
Aз сaмaтa бях "влюбенa" в тaтко. Но товa винaги е било дълбокa любов нa дъщеря към бaщa си, увaжение, възхищение от моят герой, респект и желaние дa имaм същaтa любов и ивaжение, дa не го рaзочaровaм. Имaх етaпa в който си мислех, че сaмо подобен нa него може дa ми дaде същите чувствa и емоции, дa имaм товa, което те имaхa с мaйкa ми. Дa следвaм този модел.
Дa де, но ми трябвaше време дa осъзнaя, че именно е товa, примерът който имaх зa семейство и любов. Дaже имaх връзкa с по-възрaстен мъж. Хaххaхa, сaмо беше комплексaр, който турсеше млaдичко, зaщото бях без опит и не му се нaлaгaше дa се докaзвa пред женa нa неговaтa възрaст. Пaк време си трябвaше дa го осъзнaя. Сегa съм с мъж 4 г. по-голям от мен, имa подобни рaзбирaния зa връзкa и семейство. Той е моят мъж-герой. В него нaмерих товa, което ме прaви щaстливa кaто ЖЕНA, a не кaто дъщеря. Тaтко зa съжaление починa, но aз още съм "влюбенa" в него, тоест, обичaм всичко, което ми е дaл с присъствиеъо си, с примерa си. Но отдaвнa знaм, че товa е другa любов, силнa, дълбокa, но рaзличнa.
С времето ще рaзбереш дaли е просто сексуaлно увлечение към по-възрaстни мъже или имaш психолохически проблем и осъществявaш фaнтaзии, които не сa нормaлни.
Любов обaче...тя нямa общо с възрaсттa или външният вид! Но фaкт е, че много по-възрaстен пaртньор никогa не може дa вибрирa нaрaвно с твпятa енергия, рaлични поколения-рaзлични нужди и емоции, никогa нямa дa си щaстливa в тaкaвa връзкa. Млжеш сaмо дa пробвaш aко толковa нaстоявaш и дa изгубиш някпе време от животa си зa дa се убедиш лично.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5caec0cfbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Няма да те лъжа, секса с по-възрастен мъж е страхотен. Особено ако е някой наистина готин, преживяването е уникално, но само до там. Обаче повечето, които ще ти обърнат внимание ще искат само секс, това и слепец би го видял. Така, че за връзка с такъв, недей да мислиш, можете единствено да се използвате взаимно за секс.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9d6d2fbc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   н 16, твоят коментар важи и за младите мъже и изобщо за всички мъже. Всички мъже искат в началото само секс. Номерът е как да спечелиш мъж за повече, което е трудно и при възрастните, но и при младите мъже. Ако си мислиш, че някой 20-годишен те търси за семейство и деца, за сериозна вързка - жестоко се лъжеш.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a37be41e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Щом ти харесват по-възрастните мъже, ходи с тях. Какво те спира? Всеки човек е различен и индивидуален.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f361d4718e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Няма лошо, за любовта граници няма, стига да е взаимно привличането и да има равнопоставеност. А това, че някой е женен, не е проблем, защото женените не са оперирани от чувства или способност да обичат. Така че, дано попаднеш на някой свестен мъж! Listen to your heart!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 147c9f72bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Мило дете! Стани поне на 18 и тогава търси чичковците, че ще вкараш в беля някой без да искаш. Алла Погачова е по- възрастна от Бородин с 40 години, но сключиха брак и вече с години живеят. Съпругата на Джон Атанасов също е била по- млада от него с 30 или 40 години, но живели докрай заедно. Има и още примери, но не ми се изброява повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b8cd943530
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Комплекс на Електра. Баща ти е добър и покровителстващ. Подсъзнателно очакваш, че ще намериш тези качества в други по-възрастни мъже. Работата е, че няма гаранция, че ще ги намериш, а и подобна връзка няма да е продуктивна в дългосрочен план. Малко вероятно е да можеш да създадеш качествени отношения с някого 3 пъти по-възрастен от теб (не казвам невъзможно, защото има двойки, които ме опровергават). Дай шанс на мъже например 5-10 години по-възрастни от теб. От тях също има добри, мъдри и покровителстващи мъже. Но по-важно е и да разбереш, че никой мъж няма да се отнася към теб както баща ти и това е добре.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0464eb2328
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   !7, не е вярно, че всички мъже търсят само секс! Я не лъжи тука малките момиченца. Мен мъжете все ме искат за сериозна връзка, къде ги намираш тези мъже, дето само секс искат и аз да се възползвам. Щото аз не срещам такива, а все някакви с желание за обвързване.....

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker