Подарък за рождения ден на мама! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Подарък за рождения ден на мама!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 988 пъти
Здравейте,
Ще давам направо, майка ми има рожден ден началото на ноември и искам да и купя хубав подарък, сега всички ще кажете че не е важен подаръка, по добре да и направя картичка или просто един букет, но майка ми дава всичко за мен смисъл не си купува нищо за нея нито дрехи, нито гримове или такива неща. Спестил съм 130лв и мислех за телефон, но не съм сигурен, давайте идеи какво да и взема. Искам да е нещо което ще може да си ползва, не едно цвете и след 2 дена в кофата ;)
П. С на 15 съм ако има значение :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 14b7538e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен това са много пари за подарък за рожден ден, но ако си решил да ги дадеш така или иначе ѝ купи много скъп парфюм, който тя иначе не би си купила. Може също да ѝ купиш доста добра дамска чанта от естествена кожа за тази сума. Не купувай телефон - с тези пари не можеш да намериш нещо добро.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3aafef12d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, момиче съм по-голяма от теб и ще те посъветвам да й купиш нещо от което се нуждае. Може например да съчетаеш портмоне и чанта, или така или иначе идва зимата може да я вземеш хубави боти / кецове ако носи. Зависи какво обича да си купува, защото мама е запалена по Козметиката, а не по дрехи и аксесоари. Може да й купиш нещо сребърно, пръстен или колие. Чете ли книги - Книга също може, но да има и нещо друго. Както казах за зимата може да й намериш много хубави якета в H&M, Bershka, Zara, Stradivarius има за по 80-90лв много хубави и палта и якета, а и един хубав пуловер също може. Ако искаш и ваучер За спа салон й вземи, косата маникюра да си поднови (всяка жена мечтае за такъв ваучер :Д) или пък за някое мадажно студио. И моля ти се нищо не си казал, на колко ще става, за баща ти може да ти помогне.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 3baa9f4729
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Дай и тези 130 лв. до ноември ще си насъбрал още, нека си купи тя нещо по нейно желание, на практика й връщаш парите която ти е давала за да те облича и храни, поглези я малко и ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a3160da883
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом и дрехи не си купувa, точно товa нaпрaви. Яке/пaлто с ботуши в тон може би ще сa нaй-подходящ, a и нужен подaрък зa нея.
Може би можеш дa го инсценирaш някaк дa я покaниш нa обиколкa из мaгaзини кaто я кaрaш дa пробвa рaзни дрехи и сaмa дa сподели кое нaй-много и е хaресaло.
Или по твои нaблюдения кaквото (модел и цвят) и хaресвa, номер мпжеш дa провериш по нейни дрехи, но не зaбрaвяй тикет зa дa може дa смени aко имa проблем с рaзмер или просто предпочитa друг модел дa речем. Aко остaне нещичко, можеш дa добaвиш и чaнтa или мaлко козметикa или мaлко сребърно бижу.
A пък товa със супер скъпият пaрфюм, който ти препоръчвa н 1е aбсолютнa простотия, женaтa дрехи не си е купувaлa, тa зa пaрфюмa "цъвнaлa".

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2e7aa44873
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Поздравления за майка ти, че е възпитала такъв добър син!

На 26 съм, жена. Според мен не й купувай дрехи или обувки или парфюми, освен ако не знаеш, че изрично си е харесала някой модел.
Представи си с колко труд си спестил тези пари. А ако не и стои добре или не е по нейния вкус?
Може да и предложиш заедно да излезете и да си избере нещо, а ти да го платиш. Също разгледай ваочерите в сайтовете за колективно пазаруване. Има чудесни оферти за СПА нощувки. Може да я изпратиш с приятелка или да отидете двамата - ще си почине и ще й остане спомен. Аз лично много обичам такива подаръци и от тези сайтове намирам на отлични цени.
Телефон, ако няма и иска нов и хубав за тези пари трудно, но пък можеш да видиш в Базар и ОЛХ. Аз от там си взех доста здрав.
Пари на ръка не и давай. И аз съм давала на мама, но те като не стигат, тя жената пак ги дава за у нас, за да закърпим някоя дупка.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 379d2bbb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен за тези пари най-добрият вариант е сребърна гривна Pandora (ако ги е чувала, ако не е по-добре недей), виж ги в интернет, според мен ще й е страхотен спомен и много ще й хареса! По-добре не й купувай телефон, защото за тези пари трудно ще намериш някой хубав. Успех! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1d21c69dec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изведи майка си на рожденния ѝ ден и напазарувайте нещо от което има нужда. Доколкото разбирам тя е практична жена, така че козметика и парфюми едва ли са това от което има нужда, по-скоро се ориентирай към дрехи или обувки както вече ти препоръчаха. Ако си решил да похарчиш всичко, можеш да ѝ вземеш повече от 1 артикул стига цените да го позволяват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker