Една лятна случка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Една лятна случка
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1683 пъти
На 16г съм. Бях на купон с едни приятел, по случай взимането им 1-ви сертификат по Английски език (аз съм с тях на втори тази година ;) ) и се забавлявах. По едно време двама мои приятели започнаха да разказват една случка, случила им се през лятото.

Ще кръстя момчетата А и Б
А момичетата В и Г

Тази случка става на купон през лятото в А. Аз не съм бил поканен, защото нямало да ми е забавно много, защото половината не съм ги познавал, а и не пия.
Както и да е, да се върнем на темата :D

А има къща в друг град и поканил доста приятели и познати да се позабавляват. От начало всичко било нормално - музика, разговори, хапване. Докато повечето не се напили. Нямам идея, какво точно са правили в онзи момент, но са затворили А в една от стаите с Г, а под вратата Б му пъхнал един презерватив и му викнал, че му дължи 10 лева. След около 1 час по-късно А и Г излезнали (а те много пияни). През това време се било появило едно момче с мотор, а В (братовчедката на А), докато тичала и се смяла като умопобъркана, искала да се повози на мотора. (От опит глава не боли :D) В си изгорила крака на гумата. След като пияниците се погрижили за В, тръгнали на разходка из града (посред нощ), носейки си пиенето. След време, като свършили разходката, тръгнали да се прибират, клатушкайки се, а А носел Г на гръб, защото била неспособна да направи, каквото и да било. Връщат се - Б маже В по крака със зехтин.
След това, врявата и викането продължило. Б решил да си легне и да заспи (някак си, и той бил много пиян, а всички други викали като ненормални). Търсил юрган да се завие и да спи, и след търсенето, намерил един, пълен с трева (градинска, не наркотик, това че приятелите ми са пияници, или поне повечето, не значи, че са наркомани :D). Б успял да заспи и след около 1 час А се появява през вратата, цитирам: "Спиш ли, хайде, че ми се прави, дай портмонето". Б, както той ми показа на купона, го гледа с едно око, полузаспало, без въобще да знае, какво се случва. А: "Дай един презерватив от портмонето". Б му дава и си ляга пак.
След поредното забавление между А и Г, повечето си лягат да спят, включително и главните герои - А, В, Г.
На сутринта, по време на махмурлука, всички тръгват да разчистват. А става, бута юргана си, пълен и той с трева, и вдига матрака, където с Г са се забавлявай. Целия в кръв!!! Г е била в цикъл тогава!!! Изчиства цялата кръв и после тръгва да подрежда нещата във всекидневната, заедно с другите оцелели. Остава им да оправят една щора. Б решава да я оправи и почва да я дърпа, докато другите го спират. Не могат да го спрат, Б е инат :D, той чупи щората :D. След 10 минути след този инцидент, бащата на А идва да ги вземе да си ги закара. Нямам идея как, А се разминава без наказание след всичко. Качват се в колата и пъхат В в багажника, като кученце свито, защото е твърде пияна, другите на задните седалки един върху друг :D

Това е случката :D.
Моето мнение като цяло за нещата е, че А е бил прав да не ме кани, нямаше да ми е много весело само аз да съм трезвен, а другите не. Но просто - такъв съм си.
Бих искал да чуя и вашето мнение, относно тази случка през лятото, и ако имате или знаете такива подобни, моля напишете. Ще се радвам да ги чуя, просто ей така, от любопитство :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: f641bdacc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен случката е доокрасена и е глупаво, че не те канят, само защото не пиеш. Самото пиене изобщо не допринася за добро прекарване, а те са правили такива щуротии заради възрастта и хормона, не толкова заради пиенето.
Подобни пренощувания и аз съм имала, макар че не пия и не вземах участие в разните креватни упражнения, а просто си гледах сеира. 1 път бяхме на вила с приятеля на моята най-добра приятелка и неговите момчета. Имаше пиене, но не се мога да кажа, че бяха хората кой-знае колко пияни. Палехме огън навън и си правихме шишчета на него, картофи. Беше в гората и там мотори няма как, но имаха кон и момчетата яздеха този кон, но не ни дадоха да се качим. Закачаха ме момчетата, смях и такива неща, но далеч нямаше секс и оргии, а само двойката си се заключи и толкоз
Също по време на екскурзии се случват такива неща. Учителите си лягат и нарочно оставят младежите да си дивеят. Това сега трябва да правите, не после. Сега не е смешно или ненормално, но на 30 като станете не можете да вършите такива глупости.

Единственият, който е извършил нещо незаконно и опасно иначе е шофьорът на колата, който ги е прибрал и може би шофьорът на мотора ако е пил. Ако беше станала катастрофа, щяха да умрат всички младежи, а ако го бяха хванали от КАТ щеше да изяде огромна глоба и книжката щяха временно да му вземат.
Младежите не виждам какво толкова са направили - една стара щора и някакъв матрак. Предполагам, че става дума за стара вила някаква и е ОК.
Аз не бих наказала младежи заради това. Дори кондоми са ползвали, но другия път поискай и ти да отидеш - най-малкото за контрол. Ще има човек, който да се обади на 112 ако се подпалят или нещо такова. Ще ти е забавно, защото и много смешни разговори и случки се случват...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 29dc1fe73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Случка тинейджърска, нормална - секс по стаите, алкохол, дребни инциденти. Мен ми изглежда като нищо особено. Изглеждаш свестен и с акъла си, гледай да не те завлекат или използват приятелите ти някой път, защото си отговрен. Сега може да не ти е супер забавно и може би и самотно понякога, но ще дойде ден, в който ще се издигнеш над тях, ще успееш повече, ще си намериш твоя среда и точни момичета, които ще спят с теб не защото са пияни..

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f43cd19865
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чудо голямо :D С моята компания и трезвени сме правили по-големи простотии, ако си мислиш че това е скандално - не е.
С тази разлика, че ние не се ебем с който ни падне.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ee8d27f561
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Хаха имаш чувство за хумор... както и добре развито въображение

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker