Нещата се объркаха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нещата се объркаха
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 920 пъти
Здравейте! Пиша тук за първи път и се надявам да получа добри съвети. Та моята история е следната: Има едно момче с което бяхме съученици, но сега учим в различни училища. Откакто го познавам неговата компания винаги ми е била приятна. Отпреди няколко месеца започнах да си представям как се прегръщаме и т. н. , а малко след това осъзнах, че го харесвам. Една вечер бяхме навън с компанията и той се преструваше че ми се сърди и затова аз го гушках не го пусках и след около 2 часа той ми се ''отсърди''. Започна да ме прегръща, да ме закача, за да му обърна внимание и такива неща. Когато се бяхме събрали на обичайното място с обичайните хора той ми каза че трябва да ми каже нещо в ъгъла, но не успя и затова дойде да ме изпрати. Докато вървяхме към вкъщи той ми подаде ръка и аз я хванах и се почувствах много добре(само да отбележа, че докато вървяхме към обичайното място и малко преди това бяхме прегърнати). Когато наближихме моята къща аз седнах защото се бях ''уморила'' и малко по малко той се приближаваше все повече и повече докато не клекна пред мен, не сложи ръцете си на моите колене и не бяхме опряни един в друг. Накрая той ми каза че също ме харесва, аз се учудих и затова му казах, че не нямам думи и се разбрахме да говорим на следващия ден. Малко след като се консултирах с моята най-добра приятелка му писах за да се уверя, че ще говорим и той ми каза че негов приятел го е накарал да се пошегува с мен. След това говорих с един приятел, който не се е усетил че съм била на високоговорител и приятелите му плюс момчето, което харесвам и той е разбрал за чувствата ми към него и е разказал на 2 души, от които разбрах всичко. Успях да го убедя, че не го харесвам като повече от приятел. Не знам защо но ме отбягваше, после ми казваше здрасти и чао и понякога ме заговаряше, но сега нито си пишем нито излизаме заедно, нито си говорим и не знам какво да правя, а много искам да се съберем или поне да сме както преди. Моля Ви, кажете ми какво да правя. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: fcba3f6162
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уважаема авторке,

От историята ти не можах да разбера... ти как точно го харесваш всъщност... защото оставам с впечатлението, че не е само като приятел.

По стила ти съдя, че вероятно си в ранно-тийнейджърска вързраст и затова ще те посъветвам съответно:

Ако го харесваш като нещо повече от приятел - не се срамувай от чувствата си - признай си и на себе си и на него. Знам че изглежда плашещо като опция, но... от гледна точка на опита, мога да кажа, че най-много се съжалява не за това какво сме казали, а какво не сме.

Така че ако го харесваш, което май е случаят - признай си, дай му малко време да помисли (няколко дни примерно, защото от описанието ти съдя, че и той те харесва, но е точно толкова стреснат и объркан, колкото си и ти самата) и ако се окаже взаимно - си изживейте емоцията, ако ли пък не - тегли му една и продължавай нататък, свят голям - момчета много.

Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 8d7b238c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прати му гола снимка. По възможност с разтворени бедра, за да ти види путката и да му стане. Ще видиш как ще изприпка при теб като кученце.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 09bfe6f234
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Вероятно е още малък и объркан. Може да го е страх да влиза във връзка... На колко години сте? И още нещо-винаги оставяй момчето да те гони и ухажва, а не ти него. Така го плашиш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker