Адски стресирана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Адски стресирана
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 933 пъти
Здравейте! Момиче на 16г. съм и никога не съм вярвала, че ще ми се наложи да пиша тук. Единственото нещо, което правя е да чета историите на хората и да пиша коментари.

Та сега нека по същество.. с една дума съм АДСКИ СТРЕСИРАНА. Проблемите в семейството ми не спират. В училище са рядкост, но пак ги има. От личните ми проблеми не мога да се средоточа и да уча. Постоянно съм разсеяна и от отличничка се превърнах в четворкаджийка... Изнервям се и от най-малкото. Дори и муха да бръмне ми идва да счупя нещо от ярост и да псувам. Постоянно проблеми, постоянно.. искала съм толкова много пъти да се натровя с хапчета, но все спирам. Дори и приятелите ми забелязват от държанието ми, че нещо ми има. Не знам вече как да се справя с всичко това.. Просто вече не издържам!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: e62e5ec783
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Честито. След няколкого години ще е още по-драматично, когато имаш и сметки. Съветът ми е да си дадеш някакво време да се отпуснеш, когато аз съм стресирана си купувам книга, изключвам си интернета и някоя събота или неделя изобщо не отразявам, че има живот извън дадена стая, в която съм се нагнездила. Пробвай да лягаш по-рано, отново си изключвай интернета и ставай поне един час преди да се налага да се оправиш и да излезеш. Странно е, но наистина много помага, когато сутрин имаш време за себе си, докато другите още сънуват. Гадно е да ставаш рано, на никой не му е приятно, но щом веднъж се изправиш и кафето ти е готово, времето замръзва за половин час, в който имаш време да се отпуснеш. Слушай музика, изчисти си стаята, разходи се сама до някоя книжарница, до парк ли просто по работа, но се разхождай без да бързаш и без да мислиш за проблеми. Абстрахирай се от всичко поне за един ден и след това ще се чувстваш по-добре. Стресът е нещо, което се сваля като стара любима дреха, в началото ти е трудно да го свалиш, но след час си облякъл нова блуза и се чувстваш по-добре, та чак се чудиш защо си носил със себе си толкова време нещо скъсано. Не се напивай, не се друсай с лекарства и не поемай по път, за който ще съжаляваш след време.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: c078c24d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, мисля, че имаш нужда да отидеш на психолог. Виждам, че са ти се натрупали прекалено много проблеми и май си отчаяна от живота.. Предлагам ти да се консултираш с терапевт (психолог) и да видиш дали състоянието ти се подобрява! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker