Самотна,изолирана от света не знам как да го нарека - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Самотна,изолирана от света не знам как да го нарека
преди: 6 години, 5 месеца, прочетена 1031 пъти
Здравейте! Скоро ставам на 18 а се чувствам сама,тъжна,гадно ми е. Проблема е,че ми е ниско самочувствието и не само. Имам ограничено мислене,смотана без приятели. Винаги съм искала да имам приятели, с които да си споделяме,да излизаме насам натам. Но уви нямам и не ми се получава. Срамувам се да заговоря някой ако ли пък говоря с някой се притеснявам и изчервявам. Имах връзки тази година,но те бяха краткотрайни. Не ми се получава и с момчетата. Излизала съм с тях,но само за месец. Не знам какво да говоря явно е от ограниченото ми мислене. Отгледана съм от баба и дядо. Скромна,свестна съм въпреки че в днешно време са малко такива момичета. В днешно време момчетата искат секс а аз не искам, не съм готова. И сигурно за това имам кратки връзки. Да си намеря някакво хоби няма как,защото живея в малък град. Няма на какво да се запиша, което да ме влече. Има само народни танци,мажоретки. Не ми харсва това.Как да не карам този тежък пубертет. Много страдам,като гледам любовни филми и ми става тежко и се размечтавам. Направих се регистрация в сайт за запознанства, но и нам не се получи. Всички ги отрязах. Как да си намеря гадже,приятели, да бъди по отракана с по-голямо самочувствие

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 5 месеца
hash: c93af6ec9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "В днешно време момчетата искат секс"...... Защо слагаш всички момчета под общ знаменател? Да, има много боклуци, които търсят секс за една вечер и после кой от къде е. Но има и много свестни момчета, които търсим ЛЮБОВ. Любов, уважение, вярност, отдаденост на любимия човек. Не се отказвай, ще намериш твоето момче. Също така трябва да бъдеш по-общителна, да търсиш хора с общи интереси. Звучи лесно, но знам, че не е. Аз също не съм от най-общителните и те разбирам.

М 21.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 291ab6d71a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може би ти е повлияло това, че си отгледана от баба и дядо. Но така е по-добре отколкото да си без родители или алкохолици такива. Започни нещо да правиш-да учиш или да работиш и постепенно ще се отпуснеш. А иначе вярвай в себе си, харесай се имсе приеми такава, каквато си. Обичай се.

 
  ...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 6a141d2674
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ти трябва да си отракана, а самочувствието трябва да е с мярка и покрито. Недей да вървиш срещу себе си, за да се харесаш на хора, с които дори нямаш общи черти. И аз скоро ставам на 18 и се чувствам по същия начин. Нямам обаче намерение да се променям, за да се харесам на някой келеш, особено пък да се променям към лошо.
Аз лично, не знам какво точно да те посъветвам, тъй като търся отговори на същите въпроси, на които и ти. Изчакай да свърши училище, премести се някъде с повече хора, запиши да учиш, в по-голям град се запиши на спорт(ако ще имаш време) и ще се запознаеш с нови хора. Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker