Момчето, което все зяпа :)) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Момчето, което все зяпа :))
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1558 пъти
Привет! :) първо искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година! Сега нека преминем към това, което ме интересува. В училище има едно момче, което съм си харесала и е от горния клас. Много често, докато се разминаваме по коридорите забелязвам как се прави, че не ме забелязва, а всъщност с периферното си зрение го виждам как гледа като отмина. Понякога събирам смелост и го поглеждам право в очите и тогава той също си позволява да ме гледа в очите и то доста продължително. Но изражението му винаги е супер сериозно. От време на време виждам по устните му да играе нещо като полуусмивка, но е толкова незабележима, че не знам дали не си въобразявам. Ние дори не си знаем имената, знаем си само физиономиите и в началото се сещах за него като момчето, което все зяпа :D Мисля, че го харесвам но не знам дали той харесва мен, защото момчетата много често си оглеждат момичетата най-безцеремоннмо, без да е нужно да харесват някоя... Как да разбера, как да го заговоря като е все с приятели? Пък и да не беше, как да му кажа здрасти, ни в клин, ни в ръкав? Понякога си мисля, че не може да говори, никога не съм му чувала гласа! Дори съм се чудила дали не е тъп и наистина не може да говори, но очите така му проблясват, че не мога да го повярвам :D По-скоро ми изглежда голяма скрита лимонка. Това се случва от началото на учебната година, близо 3 месеца само се гледаме и това ми писна. Искам сега като ида на училище след коледната ваканция по някакъв начин да разбера дали наистина ме харесва, и ако ме харесва да го хващам, защото знам, че аз го харесвам :D Как да действам в подобна ситуация??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 83847c23d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен те харесва, обаче е прекалено срамежлив и най-вероятно ще трябва ти да направиш първата крачка, в което няма нищо страшно или срамно. На първо време се навъртай повече около него, по някакъв начин се опитай да бъдеш по-нахална, в смисъл да го гледаш повече време и да наблюдаваш реакциите му, може и да го заговориш, дори за най-глупавата възможна тема, смисъл такъв, ако искаш нещо да се получи, трябва да направиш дори най-малкото.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d14c3a7b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е какво толкова де бъди ти готината. Отиди при него без въобще да се срамуваш все пак три месеца се гледате редно е поне да се запознаете иначе според щом той досега нищо не е направил по въпроса значи като цяло е яко спекъл и комплексар. Три месеца се прави, че не те забелязва а всъщност му се иска ти да го забележиш, така че другия път като те зяпа директно отиди при него и го заговори. Няма значение за какво ще си говорите просто се запознай с него. Едва ли има момче, което да отблъсне някое момиче ако тя действа първа, даже напротива това в повечето случаи е много секси. Ако нещо ти се направи на много важен (ако това е от което се притесняваш) тегли му една майна на секундата защото не те заслужава, три месеца да те мъчи в училище ужас аз ако съм на теб ще го намразя, три месеца толкова ли е зает, че не намери 5 мин и малко смелост да дойде да ти се представи нищо страшно няма в това. И ти също няма от какво да се притесняваш, действай защото очевидно той няма да го направи. И все пак като се запознаете, това не означава, че трябва да станете гаджета или нещо такова. НЕ отиваш при него с думите „здравей харесвам те искаш ли да ходим” ами просто да се запознаете приятелски и може да излезете на кафе някой път или поне да се поздравявате като се разминавате а не да се праите на много недоатъпни това е лапешко, несериозно и комплесарско.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 52743b6974
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Да го оставиш намира може би? На сила, хубост не става. Щом той не е предприел каквото и да било не мисля, че чувствата са ви взаимни.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e6e7fdddf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бутни го уж случайно като се разминавате и му се извини и виж как ще реагира.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker