Не се харесвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Не се харесвам
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1313 пъти
Здравейте аз съм момиче, ученичка не желая да казвам на колко години съм. Тази история пиша защото имам нужда от утеха, а нашите просто не ме разбират. Та работата е там че съм в тинейджърските си години и изключително много се комплексирам от вида си. Слаба съм имам синьо-зелени очи, но не съм развита спрямо съученичките ми, имам акне което наистина не ми помага и съм получавала и подигравки, носът ми по-голям от на другите за което много пъти съм плакала и съм по-висока за възрастта ми което изобщо не ми отива при положение че не съм развита. Съученичките ми носят доста грим, но на мен не ми позволяват. Говорила съм с майка ми по този въпрос и тя ми дава само да си слагам спирала и малко сенки което никак не помага, а да не говорим за баща ми. Просто ми омръзна да гледам популярните момичета да се забавляват у да си живеят живота само защото са "хубави". И споделих това, за да попитам дали имате някакви идеи как да убедя нашите да си слагам повече грим

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: ccf21782d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля си, че не подхождаш правилно. Не обвинявай външния си вид, какъвто и да е той за това, че нямаш добро социално положение. Права си, че ваще не ти помагат много като не ти позволяват да използваш нормални за тинейджърите неща като гримовете, но не всичко е само в това.
Като за начало обясни на вашите, но не като им казваш че си грозна, а като се постараеш да разберат за ниското ти самочувствие, обясни им на какво се дължи.
Независимо дали ще те разберат или не обаче, се постарай да не бъдеш толкова критична към себе си. Радвай се на това което имаш. Забавлявай се и не позволявай на подобни моменти в живота да те нараняват толкова. Повярвай ми, ще премине, в крайна сметка живота не само фазата на пубертета. По-важно е, като какъв човек се изграждаш.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6ed3b7a85f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Божеее защо ти е? Аз съм на 20, когато бях на 15 започнах да слагам фон-дьо-тен, само защото беше модерно. Е, още не мога, да си изчистя лицето както трябва от акне. Пробвай друг метод, да заличиш пъпките, отиди на козметик или при кожен лекар. Това да носиш грим не те прави популярен, а и съм сигурна, че след някоя друга година ще осъзнаеш, колко е безсмислено това понятие. Гримът, ако е неправилно поставен, само и единствено загрозява жената. А и дори и да я разкрасява, това не е истинското й лице. Вярвам, че ти си красива. Желая ти успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 33def8db78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   1. Това, че не носиш грим е хубаво - той често загрозява естествената красота!
2. Ти имаш синьо - зелени очи( аз имам зелени) и си слаба и висока? ! Че ти си най - красивата на света! Подиграват ти се, защото ти завиждат! Нямаш нужда от грим!
Момиче.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b1f92cc4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А защо не ти дават? Все пак щеше да е добре, да споделиш възрастта си. Ако си на 12, си малка за силен грим и нормално да не ти дават.
Говори с майка си за тези проблеми и как се чувстваш и че със забраните си, те подтиска още повече, вместо да ти помогне. Намерете решение заедно.
За акнето, отиди на козметик.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7453612031
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мислиш, че като си слагат грим са хубави?
Ако съдя по писането, не ти давам повече от 13-14 години, да всеки има комплекси, като се започне от малки до възрастни.
Всеки има недостатъци, но ако погледнеш от към друг ъгъл, ще си по-спокойна и по-уверена.
Може да не ти се вярва, но има модели с различни недостатъци, като например - Чернокож модел, но с бели пигментни петна по лицето и цялото тяло, модел с големи уши, модел с албинизъм, модел с разстояние между зъбите и то видимо фрапантно и т. н
Тези жени са станали модели, точно заради "недъга си", защото са различни и харесвани.
Ти си още малка, претърпяваш метаморфоза така да се каже, като пораснеш ще станеш още по-красива и привлекателна.
Не си слагай грим, защото кожата ще ти се съсипе, пъпките ще разраснат, ще ти се омазнява кожата и още дефекти.
По-добре отиди на козметик или дерматолог за пъпките, но не мисли че като си сложиш грим, ще станеш красива.









*Пебълс

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bf83928485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Гримовете наистина не са от най-полезната козметика за тинейджър с акне. Майка ти не ти позволява да ги използваш, защото си млада и вероятно нямаш кой знае каква нужда от тях. Да, знам, че с определени продукти можеш да прикриеш пъпките, но това ти запушва порите и кожата не става по-красива. Препоръчвам ти да пиеш повече вода, да си миеш лицето сутрин и вечер и да си правиш маски веднъж-два пъти седмично. Ти си младо момиче, осъзнавам, че чувстваш граница между теб и връстничките ти, но тази граница ще си остане там, дори и да се китосаш. Родителите ти те спират за твое добро, а не защото не те разбират и не искат да се чувстваш добре. Аз, например, никога не съм си слагала много грим, но в един момент започнах да се гримирам по често, в резултат имах кожни проблеми.
Не е лошо и да си висока, предполагам, че до някоя друга година всичките ти съученици ще дръпнат на височина и никак няма да се чувстваш зле. Слаба си, имаш светли очи, изгради си прости навици за поддържане на вида, без гримове и ще се чувстваш и изглеждаш много по-добре. А за другите не се притеснявай, още сте малки и момчетата се увличат по гримирани момичета с оскъдни дрехи, но това ще им омръзне много бързо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1cb5d0f41f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, не се срамувай от тялото си. Все още се развиваш (спомена, че си в тийн възраст). След време лицето ще ти се изчисти и ще се преобразиш в млада жена. Съвсем нормално е. Недей почва с гримовете! Ще бъде голяма грешка. Остави естествената ти красота да озарява лицето ти!

Da. N.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7cdc82a028
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Мило момиче, чети внимателно какво ти пиша:
1. Не си длъжна да се съобразяваш с вашите. Като не ти дават да се гримираш, ти защо изобщо им искаш разрешение? Купи си гримове със свои пари, аз така започнах още от трети клас да се гримирам и изобщо не съжалявам за това, че почнах толкова рано.
2. Знам, че в следващите коментари ще ме оплюят, но един фон дьо тен от магазина за един лев върши абсолютно същата работа и покрива по абсолютно същия начин като този купен от Лилито за 20-30 лв - не харчи излишни пари.
3. Аз лично се гримирам по следния начин - нанасям фон дьо тен по цялото си лице и го размазвам с пръсти, след това слагам пудра отгоре и най-накрая, ако имам изобщо някаква пъпка някъде (аз поне нямах много пъпки, а сега съвсем) си слагах и коректор отгоре - виж, единственото, което не съм си купувала от магазин за един лев е коректор, за него давам 10-15 лв в зависимост от марката, но отива поне година докато го изхабя. След това си слагам спирала и молив за вежди (само понякога, имам хубави дебели вежди, но не хайдушки) и след това най-накрая и червило - цвета зависи от дрехите и настроението ми. Гримирането ми трае около 15-20 минути и издържа цял ден, рядко има нужда от освежаване.
3. Купи си гримове тайно от тях, гримирай се без те да те виждат или когато не са във вас, и изтривай грима с мокра кърпа преди да се прибереш, ако ще са във вас.
4. ВСЕ ПАК обаче не е никак добра идея да си пляскаш фон дьо тен върху акнето, така че те съветвам първо да отидеш на дерматолог да ти изпишат лекарства, от които поне малко ще изчезне акнето (няма да те залъгвам, на тези години няма да изчезне напълно) и на козметик да ти почистят лицето и чак след това да се гримираш както ти описах.
5. Не съм виждала авторката и няма как да кажа дали е красива или грозна, но за първи път чувам малоумното твърдение, че щом имаш светли очи, значи автоматично си красив. Моля? А може би тези с тъмни са грозни? И не, не ви го пише човек с кафяви очи, а също със синьо-зелени, просто не я залъгвайте с простотии.
6. Едва ли съученичките ти са толкова развити, колкото се представят - от стария ми клас носеха по-големи сутиени и ги пълнеха с тоалетна хартия....
7. За носа ти мога само да те посъветвам, щом не го харесваш, отсега да започнеш да си събираш пари за ринопластика - не е никак евтино, но ако имаш желание ще събереш парите. След като навършиш 18 можеш да се подлагаш на такива интервенции. Аз самата имам криви зъби и ми беше голям комплекс, но сега провеждам ортодонско лечение и се чувствам повече от прекрасно, самочувствието ми се вдигна значително, а за една жена е най-важно да бъде уверена в себе си и в красотата си.
8. А най-важно е след края на пубертета кой как ще изглежда, нали? ;) И аз 5-8 клас не бях грам развита и ми се подиграваха, но сега съм с хубаво стегнато тяло и то без тренировки, а бившите ми съученички приличат на торби. А да не говорим, че нееднократно ми се е случвало техните 'гаджета' да ми пишат на мен тайно зад гърба им...
Ж19

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker