Носът ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Носът ми
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 946 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 16 години и съм комплексирана заради носът ми. Подигравали ми са се няколко човека за това и аз заради това толкова много вникнах в него и се комплексирах. Като гледам на всички други около мен колко са хубави и аз още повече се комплексирам и ненавиждам. Срам ме е вече да разговарям с другите на моята възраст, защото си мисля че ме гледат само там. Срам ме е дори и с момчета да се заговоря, защото си мисля че като ме видят и ще се откажат.. Вече какво ли не си мисля да правя. Замислих се да си го оперирам и даже си казах че като порасна ще си го оперирам понеже струва и много парички, но не знам как ще издържа дори докато навърша 18 години апък не знам за повече наистина защото всяка една минута в която ме погледнат и се ужасявам.. Ако можете да ми дадете някакъв друг съвет освен този ще се радвам.. :) :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: f80be6b0c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! Аз имам приятелка, която е в подобно положение. Не ти трябват никакви операции. Хората, с които говориш са много незряли. Не ги слушай.
Когато отново започнат да те дразнят, просто се направи, че не ги чуваш. Преди години бях с много наднормено тегло и мен също ме обиждаха. Отначало се засягах, но след като спрях да им обръщам внимание и те спряха да ми се подиграват. Видяха, че вече не могат да ме обидят и се отказаха.
Съветам те да сториш същото!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6c23578aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също съм на 16 (набор 01) и вече от 1-2 години си мисля за операция. Моят нос също е много голям и сега спестявам. Лятото също работих ще гледам и това лято да си намеря някаква работа. Операцията е г/д 2000-3000 лв. Моят съвет е да не слушаш кой какво ти казва а ти какво искаш. Това е твоето лице все пак. Един живот живеем.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 942ce4db4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей. Когато бях на 15 и продължих образованието си в по-голям град започна ужасът за мен... Всеки ден подигравка след подигравка заради носът ми. Не можех нищо да направя, не можех да накарам съучениците ми да спрат с подигравките. Тогава се научих да приемам обидите с усмивки, въпреки че вътрешно се чувствах зле, а самочувствието ми бе сринато. Това продължи до 12-ти клас. Бях озлобена към тези хора и нямах търпение да завърша, за да напусна този град. Въпреки че смених града и обкръжението, белегът от подигравките остана. Реших да се подложа на операция и знаеш ли, въпреки че разликата е видима, голяма част от най-близките ми хора не забелязаха. Това показва, че не са отдавали такова значение на носа ми, както си мислех аз. Напълно разбирам как се чувстваш, но горе главата, не се затваряй в себе си и бъди по-смела!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 840e0d8954
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Реално какво му е на носа ти? Нещо фрапиращо или просто не ти е като на Анджелина Джоли?
Предполагам си забелязала какви велики заяжданици си правят децата -за носа, килограмите, очилата, зъбите, шините, циците и... тн. ами, по тази логика 7/8 от населението трябва да се гръмне!
Дори и да не ти е най-красив носът, и за теб има място под слънцето. Повечето хора не са съвършени и е тъпо всеки да си навива нещо на пръста и да се вайка за това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker